AggressivePsycho
Üye
hocam selam. bence sendeki sorunun çözümü için, neler yaptığını, hanagi romu indirdin neler neler yaptın, en baştan anlatırsan tek tek bizde sorunun nerde olabileceğini yada nerde hata yaptığın hakkında fikir sahibi olabilirizz...Belki çözüme çok daha kolay gidebiliriz...hi suite ile t20 driver kurulumu adlı bir makale buldum başka sitede, şimdi onu deneyecem
hocam selam. bence sendeki sorunun çözümü için, neler yaptığını, hanagi romu indirdin neler neler yaptın, en baştan anlatırsan tek tek bizde sorunun nerde olabileceğini yada nerde hata yaptığın hakkında fikir sahibi olabilirizz...Belki çözüme çok daha kolay gidebiliriz...
turkcell 2.3.5 yeni yayınladığı romda alıyorum o hatayı karışık bir yükleme tarzı var o romun diğer romlarda öyle değilmiş bir kere kuruyorsun bitiyor sd karttan falan :S sen boş olduğun zaman at ben denerim olmazsa bunla giderim gittiği yere kadartelefonu satacak olursam da ya böyle satarım ya da veririm bir yere düzeltirler mi arıtk ne yaparlarsa yaparlar
----------Eklendi @ 21:34:00 ---------- Yazıldı @ 20:48:46 ----------
yok orj. rom u buldum turkcell olan ama olmadı %40lara doğru kalıyor öyle, servise versem ilk adığım gibi yaparlar herhalde yeni işletim sistemini mi kurarlar ne yaparlar tam bilmiyorum ama düzeltirler ilk aldığım gibi olur ne super user olur ne rom ne root falan işte, kaç tl alırlar, tim e versem onlar servise verirlermi acababu rom iyide yarın bi gün telefonu satsam telefoncu böyle almaz içine etmişsin sen telefonun der vermeden önce bi servise vermek lazım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?