Huawei P9’un Canlı Görselleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9’un Canlı Görselleri Sızdırıldı
Huawei’nin 6 Nisan tarihinde tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemisi P9’un canlı görselleri internete sızdırıldı.


Akıllı telefon pazarında deyim yerindeyse 2015 yılında rüzgar gibi esen Huawei, en büyük üçüncü üretici olmuştu. 2016 yılında da iddialı olan Huawei, 6 Nisan tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi akıllı telefonları P9 serisini tanıtmaya hazırlanıyor.

Huawei P9’la ilgili bir çok bilgi internete sızdırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Huawei CEO’sunun Huawei P9’la objektiflere yakalanmasına sonra bugün de Huawei P9’un canlı görselleri internete sızdırıldı. Selefi ile benzer bir tasarıma sahip olan Huawei P9’un farklı açılardan çekilen görselleri ile bütün tasarım hatları gözler önüne seriliyor.


http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-00.jpg
http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-01.jpg
http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-02.jpg

http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-03.jpg
http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-04.jpg
http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-05.jpg

http://www.maxicep.com/resim/Huawei-P9-Dummy-06.jpg

Ortaya çıkan görüntüler Huawei P9’un çift kamera lensin sahip olacağını doğrulardan, kamera modülünü beyaz br bant üstüne konumlandırıldığını da gösteriyor. Arka yüzünde parmak izi okuyucu sensörü de bulunan P9, metal gövdeye sahip. Telefonun arka yüzeyinin alt kısmında bulunan beyaz şerit de tasarımı tamamlayan çizgiler arasında. Fiziksel tuş olarak sadece güç ve ses tuşları bulunan Huawei P9, USB Type-C bağlantı noktasına sahip.

Huawei P9, Huawei tarafından üretilen HiSilicon Kirin 950 yonga setine sahip. Basınca duyarlı 5.2 inç 2560×1440 piksel çözünürlüğe sahip ekranla gelen Huawei P9, 3GB veya 4GB sistem belleği ve Mali T-880 grafik işlemci birimi ile destekleniyor. Kamera özellikleri tarafında 12MP dual kamera bulunan amiral gemisi, en az 5MP ön kameraya ve 3.900 mAh gibi oldukça güçlü bir bataryaya sahip olacak.

Huawei P9’un Canlı Görselleri Sızdırıldı - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Kadar Elmaya Niye Benzetirler Anlamıyorum :hmmm
 
Onur K.

Onur K.

Üye
Pek birşeye benzetemedim açıkcası :ehe
 


Üst Alt