Huawei P10 Lite Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P10 Lite Tanıtıldı
Huawei P10 Lite Nihayet Resmiyete Kavuştu
Huawei, yaklaşık üç haftadır farklı bölgelerde ön siparişe bile sunulan Huawei P10 Lite modelini en sonunda resmi olarak duyurdu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunu bir süredir bekliyorduk: Bugün Huawei, P10 serisinin üçüncü ve son kardeşi P10 Lite'ı resmi olarak duyurdu. Huawei P10 Lite, bir Hollandalı perakende sitesi üzerinde ön siparişle satışa çıktıktan yaklaşık üç hafta sonra diğer Avrupalı perakendeciler için de resmiyete kavuştu.
Huawei, gecikmeli de olsa Huawei P10 Lite akıllı telefonu İngiltere'de resmi olarak duyurdu. Huawei P10 Lite için İngiltere'de Ön siparişler bugün itibariyle başladı ancak büyük kardeşleri P10 ve P10 Plus gibi P10 Lite için de çıkış tarihi ile ilgili ayrıntılı bilgi paylaşılmadı. P10 Lite 29 Mart tarihinde piyasaya sürülecek ve 299£ (yaklaşık 370$) fiyat etiketine sahip olacak. Siyah ve Altın renk seçenekleri ile sunulacak olan akıllı telefon, Carphone Warehouse, EE ve Vodafone'da ön sipariş için hazır durumda.

Huawei P10 Lite, bir amiral gemi gövdesinin içerisinde orta seviye bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Telefonun en belirgin özelliği ise Huawei P9'daki gibi arkadaki parmak izi tarayıcısı oluyor. Akıllı telefon, Huawei'nin kendi üretimi Kirin 650 yonga seti ve 4GB RAM'le destekleniyor. Arka kamera, P10 ve P10 Plus'ın aksine, klasik tek sensörlü bir model ve 12 MP'de çekim yaparken ön yüzdeki kamera ise 8 MP'lik bir sensöre sahip.

Ekran, 5.2-inç Full HD (1920x1080) IPS panel kullanıyor ve Huawei'nin çeşitli kolay kısayollar sağlayan Knuckle Sense Teknolojisine sahip. Telefon ayrıca, sisteme yerleştirilmiş bir dizi performans özelliğine sahip olan en yeni EMUI 5.1 üzerinde çalışıyor. P10 Lite, 3.000 mAh bataryadan güç alıyor ve Huawei'nin kendine ait hızlı şarj teknolojisini kullanıyor.

Huawei P10 Lite Nihayet Resmiyete Kavuştu
 

Ekli dosyalar



Üst Alt