Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
işin güzel yanı hem huawei hem lg ülkemizde satış yapan firmalar olduğu için yeni nexusları buraya getirirler bence subat gibibu degilde ikinci de fark olacakmışdeli gibi söylentiler var zaten mobil sektörde akilli adam yok
Benim favorim huaweiişin güzel yanı hem huawei hem lg ülkemizde satış yapan firmalar olduğu için yeni nexusları buraya getirirler bence subat gibi
keşke fiyatı da uygun olsa ama firma olarak ucuz değil huaweiBenim favorim huawei
Fiyat konusu bence sınıfının en iyi lerinden, hani caf caflı bir bir havası yok adam gibi adam diyorkeşke fiyatı da uygun olsa ama firma olarak ucuz değil huawei
aldığım duyuma göre hangisi olur bilmiyorum ama yeni nexus 1700-2000 arası olacakFiyat konusu bence sınıfının en iyi lerinden, hani caf caflı bir bir havası yok adam gibi adam diyor
aslın da iki modeli de gün yüzüne cıksın durum degerlendirmesi yaparızaldığım duyuma göre hangisi olur bilmiyorum ama yeni nexus 1700-2000 arası olacak
1500 olursa efsane olur zatenaslın da iki modeli de gün yüzüne cıksın durum degerlendirmesi yaparız
lg ile huawei aynı model cıkaracak deniyor N5 ve N6 ikisi arasında fiyat politikası nasıl olur bilmiyorum fakat 400 lira fark olur
ucuk fiyat olursa bana uzak olur en fazla 1500 lira olursa alırımhediye gönderen de kalmadı
Google Ceo'muzda geldi tam oldu. Şimdi yeni Nexus'ların tüm teknik özelliklerini yazıverir bize bi zahmet...
Niye üstüne alındın şimdi anlamadım ki ?herkese var sana yok
hic boş ugraşma fitil yakmayacagım
bir ara beni ceo yaptın ya ondandır ondanNiye üstüne alındın şimdi anlamadım ki ?Fitili kendin yakmışsın zaten.
Yok yahu haraletten olmuştur oSen demiştin ya ben ceo'yum one plus bizim projemiz diye ?Onu da Nexus serisi gibi düşünün ilk ona da gelecek güncelleme...
Yok yahu haraletten olmuştur osanki ceo kim bilmiyorsunuz
adam nexus nexus deyince benim cihazıma niye gelmiyor demişimdir de anlayan olmamıştır
Aynı konuyu açmak istemem ama olayı kısaca özetlemek gerekirse konuda Android M önizleme sürümünü tartışıyorduk. Nexus 4-5 verilir diye konuşurken sen One Plus da alacak çünkü o da gizli nexus serisi gibi düşünün demiştin.Sonra tartışma uzayınca Google'da çalışıyorum dedin. İşin esprisi bu yani CEO olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?