Huawei Ideos X5 Ses Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BurakYeni

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ideos X5 Ses Sorunu
Herkes merhaba.Bu model bir telefon aldım yeni sayılır.Arayanlar sesin derinden ve kesintili geldiğini söylüyor.Telefonuda servise göndermek istemiyorum.Acaba bunun bir çözümü varmıdır?Ayrıca müzik sesi, zil sesi kısaca hoparlörden az ses geliyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Telefonda bir deişiklik yapmadım root felan anlamıyorum.)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Az geliyordan kastın nedir duyulmuyacak kadarsa servise vermen daha iyi ama duyuluyorsa sorun yoktur ayrıca hoparlörlerden gayet iyi ses geliyo normalde

BurakYeni

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör sesi iyi sayılırda aramalarda ses derinden geliyo diyolar

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Böyle bi sorun var bi kaç arkadaşta daha ama sesi arttırmanın yolu var bide 2. mikrofon var cihazda konuşurken arka kapağı tam kavrarsan normal bi şekilde gider.

BurakYeni

Üye
    Konu Sahibi
Arka kapağı iyi kavramak olabilirde sonuçta bu sorun tek seferde olmadı sürekli aynı şeyi diyor arkadaşlar.Böyle bir sorunu olupta çözen arkadaş yokmu hiç.

byeblade

Üye
root at root explorer ile sistem dosyalarına gir ses değerini 0 dan 1 yap

xpaede

xpaede

Üye
Eger orjinal romu kullaniyorsan mutlaka custom roma gecis yap, cyanogenmod ile bir sorun yasamadim ancak orjinal 2.2 de ses derinden gelme sorunu vardi bende de..

Cem Irgat

Üye
Selamlar.. x5 için kılıf ve ekran koruyucu film arayanlar için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz. İyi forumlar...

[/URL][/URL]

FolloFush

FolloFush

Üye
Volume Control Diye Bir Program Var O Programdan Voice Call'ı Bul Ordaki Ses Seviyesine Bak Bakalım Kaçta Kaç Benimde Az Geliyordu Bu Programdan Voice Call'ı Yükselttim Sorun Yok Ama Bazen Mikrofonuda Yanlış Bağlanabiliyor Cihazın.

Kǔr Şâd

Üye
Telefonun harika, fakat neden bilmiyorum Huawei telefonlarının ses sorunu var. Bizzat bende T20 kullandığım için biliyorum. Servise göndermene gerek görmüyorum. Telefonda bu iki yolu denemen senin için iyi olacaktır.

Birinci çözüm yolumuz; Telefon format ayarı olarak sesi en yüksek şekilde elimize gelmiyor. Telefonun yanında bulunan sesi en yükseğe aldıktan sonra aşağıdaki yolu takip edebilirsin.
Ayarlar / Ses / Ses ---> | Zil Sesi | Medya | Alarm |
Buradaki sesleri yükselttikten sonra sorun halledilebilir.

İkinci çözüm yolumuz; Root atmanı öneriyorum.

Umarım yardımcı olabilirim, saygılar..

Üst Alt