elmas14
Üye
Radyo İstiyorsan Birçok program mevcut İnternet üzerinden dinleyebilirsin
Android radyo için birden fazla program ve uygulama sunuyor zaten merak etmeyin
Bence arkadaşın derdi Fm radyo falan değil telefonu araştırdı, kötüleyecek pek bir yanı olmadığı için Radyoyu öne sürdü.
Radyo Dinleyecek adam zaten telefonun Fm radyosundan tam olarak tatmin olmaz çekeceği kanal sayısı belli, taş çatlasa 20 tane......
Heleki birde android telefon imkanın varsa internet üzerinden 50 küsür radyoyu dinleyebilir.
2 tefon arasında kalmışım.huawei yi kötülemek için bahane buluyorsun diyorsun.Bu bana ne kazandırır?Prim mi alacam?Böyle bir düzmantık olmaz.Sadece birçok telefon markasında radyo standart olarak varken huawei neden radyo sunmuyor diyorum.
Galiba istemeden de olsa kalbini kırdım. Biraz kaba bir dil ile söyledim sanırım.
Kırdıysam Özür Dilerim
KVK + 2 yıl garantili.. 2 yıla kadar bu marka Türkiye'ye yerleşir diye düşünüyorum.. o zaman yedek parçalar havada uçar..bu konu geçen senenin olsaydı sana 5800 önerirdim lakin yıl 2011..zira bence samsun al bana göre Huawei alırsan ve sorun yaşarsan teknik servis bulmakta zorlanırsın (çünkü yeni bir marka olduğu için) ve haftalarca telefonsuz kalırsın...telefon araba gibidir araba alırken nasıl yedek parçalarını bulma konusunu baz alıyorsak telefon içinde teknik servis önemlidir bizi aşan durum olabilir...
Arızalı çıkarsa geri veriyor beğenmezsen değil ayrıca o işler o kadar basit değil 4 aydır uğraşıyor 3-5 içinde faturam ge3lince genpaya dava açacağımArkadaşlar şöyle birşey de var siz telefonu aldığınız da KVK'nın garantisi altında oluyor.Destek Sağlansın ya da Sağlanmasın telefon 20 gün süre zarfında kullanıcıya tekrar iade edilmez ise yeni bir cihaz verilmesi zorunlu tutuluyor.
Arızalı çıkarsa geri veriyor beğenmezsen değil ayrıca o işler o kadar basit değil 4 aydır uğraşıyor 3-5 içinde faturam ge3lince genpaya dava açacağım
20 gün değil garanti belgesini oku! 30 iş günü pazarları da sayarsan 34 gün müddetleri var ve ben bu süreyi doldurduklarını asla görmedim! 2. 5800 aldım 2. gün şarj çabuk bitmeye başladı yolladım 17- 18gün sonra geldi sözde teknik parça değiştirilmiş aynı sorun..! 2. ye gönderdim 19-20 gün sonra geldi benm içindeki 2 günlük batarya gitmiş eski kullanılmış batarya koymuşlar telefonu aldım fatura bekliyorum 4-5 gün sonra gelince ilk iş tüketici haklarına gideceğim
Tabiki herhangi bir arıza durumunda 20 gün aşımına uğrarsa yenisi veriliyor.
Yoksa sen sırf canın sıkıldığın için mi telefonunu garantiye yolluyorsun ??
----------Eklendi @ 22:14:07 ---------- Yazıldı @ 22:07:16 ----------
Arkadaşım tabiki bu işler o kadar basit değil.Böyle olaylar her markada olur , fakat kullanıcılar işte bu çok az zahmetli yolu geçip sorunu kökten çözmek yerine telefonu atıyor gitsin.
Telefon da herhangi bir sorun çıktığında , Garantiye verirsinki o sorun çözülsün.Garanti bu amaç için var. 20 iş günü içinde giderilemeyen sorunlar için tüketicinin resmi olarak yeni bir cihaz talep etme hakkı mevcuttur.
Ayrıca telefonu tabiki arıza ile karşılaşıldığın da garantiye yollarsın, yoksa sen beğenmediğin için mi yolluyorsun ??
bu biraz saçma bir yanıt olmuş gibime geldi
20 gün değil garanti belgesini oku! 30 iş günü pazarları da sayarsan 34 gün müddetleri var ve ben bu süreyi doldurduklarını asla görmedim! 2. 5800 aldım 2. gün şarj çabuk bitmeye başladı yolladım 17- 18gün sonra geldi sözde teknik parça değiştirilmiş aynı sorun..! 2. ye gönderdim 19-20 gün sonra geldi benm içindeki 2 günlük batarya gitmiş eski kullanılmış batarya koymuşlar telefonu aldım fatura bekliyorum 4-5 gün sonra gelince ilk iş tüketici haklarına gideceğim
Arkadaşım tabiki bu işler o kadar basit değil.Böyle olaylar her markada olur , fakat kullanıcılar işte bu çok az zahmetli yolu geçip sorunu kökten çözmek yerine telefonu atıyor gitsin.
Telefon da herhangi bir sorun çıktığında , Garantiye verirsinki o sorun çözülsün.Garanti bu amaç için var. 20 iş günü içinde giderilemeyen sorunlar için tüketicinin resmi olarak yeni bir cihaz talep etme hakkı mevcuttur.
Ayrıca telefonu tabiki arıza ile karşılaşıldığın da garantiye yollarsın, yoksa sen beğenmediğin için mi yolluyorsun ??
Yaaa zamanında LG için de böle diyorlardı benim LG yi adanadaki KVK ya gönderdim fotmat attılar yeni batarya taktılar 1 hafta içinde tel geldi... Huawei benim modem markası + turkcell in ve vodafone'in telefonlarını da üreten bir marka...bu markayı kullananlar var yani bu markayı bilmeselerde kullanıyorlar...Ben kamera fotograf çekimini bir görebilme şansım olsa KP320 kamerası gibi bir netlik verebiliyor mu bir bilsem...ona göre alırdık... sonuçtu F/P kralı
Benim modemde huawei..7/24 açık.. Batman'da olduğum için de bol bol net kesiliyor.. e haliyle sinirlenince vuruyorum modeme.. ama hâla taş gibi maşallah
Ben elimi kaldırmadım hiçama iyi WireLess hiç kesilmedi şuana kadar... Telefondada aynı kaliteyi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?