Bladerock27
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia 5130 XM al kardeş süper telefondur basmatik ekranı seni uçurur
Şoktayım
Samsung desteği var diyorsunuz ama biz samsung desteğinin en babasını gördük arkadaşım ben illede androidli cihaz alacağım dedi bizim burada gezindik galaxy ace bulduk 2.el ama resmen 0 alan kişi güzel kullanmış cihazı neyse ben 0 almayı planlıyorum dedi kalktı 0 aldı cihaz 2.2 ile geliyor güya 2.3.3 ve 2.3.4 güncellemesi çıktı ama kies e bağlıyorsun diyor güncelleme yok hadi gelin çıkın işin içinden orjinal 2.2 nin stockuda yok nette garantili olsun diye gitti teknosadan aldı boşa işte samsung desteği kalkıyor amerika ya avrupaya güncellemeleri en önde veriyor bizimkine gelince uğrarız bi ara yapıyor böyle hizmet anlayışımı olur cihazı ancak serviste güncelletebilirmişiz onda da paralımı olup olmadığına kimsenin kanaati yok odinle güncellersek şüpheliymiş kimi diyor garanti dışı kimi diyor rom yanmazsa cihaz sağlamsa bişey olmaz herşey karambolde öyle ortada kaldı arkadaşın cihazı fota update diye bişeyde yok nasıl firma anlamadım yani! işte samsung desteği işte o harika güncellemesi....galaxy gio al. Samsung desteği var arkasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?