Önce telefonu incele sonra yorum yap! o özelliklerde bi telefonun boyle bir arıza vermesi onun açıkları oldugunu gösterir ayrıca kasmıyor kassa her defasında yapar ama bu bir yapıyor bir yapmıyor
kamera ile alaka kamera açıkken tuşu kilitlemeyin... + kim kamera açıkken tuşu kitlerki...800Mhz lik bir güç böyle yapmamalı demek istiyor videoda... ben tam bu telefonu alıyordum almadım. bu gün gittim Gio aldım güzel ya idare ediyoruzz
kamera ile alaka kamera açıkken tuşu kilitlemeyin... + kim kamera açıkken tuşu kitlerki...800Mhz lik bir güç böyle yapmamalı demek istiyor videoda... ben tam bu telefonu alıyordum almadım. bu gün gittim Gio aldım güzel ya idare ediyoruzz
valla kardeş hayırlı olsun bunun özellikleri gio'dan daha iyi ama gio da hafife alınacak bir cihaz değil ayrıca bu pek meşhur değil gio malum gionun bana kalırsa tek kötü tarafı video kaydı çok kötü ama yine de hayırlı olsun
Huawei 1988 yılında kurulmuş Çin in en büyük network ve telekomünikasyon
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
leri üreticisidir ayrıca dünyanın 2. en büyük network ve telekomünikasyon ürünleri şirketidir ericssondan sonra.Markanın büyüklüğünü anlamışsınızdır umarım
marka buyuk dogrudur ama bu telefonun hatası cok.. appleda buyuk marka gorduk ıphone 4 u ) yada nokia kucuk markamı sence? ama telefonları surunuyor suan satıslarda.. bencede huawei saglam guclu bı marka ama bu telefon degıl..
marka buyuk dogrudur ama bu telefonun hatası cok.. appleda buyuk marka gorduk ıphone 4 u ) yada nokia kucuk markamı sence? ama telefonları surunuyor suan satıslarda.. bencede huawei saglam guclu bı marka ama bu telefon degıl..
ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi