huawei ideos X5 F/P kralı..diyorsan içeride duruyor...:)

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
Kamera çözünürlüğü düşük ama o fiyatta bi telefon için normal..
 


srooyunu

Üye
evet telefonun kagıt ustunde ve pratıkte fıyatına oranla ustun.fakat satış sonrası ve malzeme kalıtesı nasıl? veya ıkıncı elde satarken nekadar degerı dusuyor veya satabılyıoruzmu.acıksası ben bu telefonu bıldıgım halde samsung gıo aldım 3 gun once.gıo dan oncekı telefonum htc touch 2 idi.pıyasasını ogrenmek ıcın ıkıncı el telefon alım-satımı yapan bır dukana gırdım.htc almıyoruz dedı neden dedıgımde pıyasası yok cevabını aldım.neysekı teknık servıstekı kuzen sayesınde 300 tl ye satabıldım.durum htc de boyle ıse huawei de nasıldır kımbılır.şahsen bu telefonu 450 tl yapsada tercıh etmem.ozellıklerınden dolayı degıl tabıkı.az once soyledıgım sebeplerden dolayı :bigstar:

herif dedigin akıllı tel 2. Piyasası daha yeni cıktı 3 sene once 200 tlye almıs oldugum samsung e250 sımdı 40 tl
 

ozay022

Üye
ben kullanıyorum çokta memnunum.Öyle bilmeden sallamaya benzemiyor.bir kullanında telefon neymiş görün .gio da telefonmu dersiniz
 

emreeys

Üye
[video=youtube;RxV2cPWDyoY]http://www.youtube.com/watch?v=RxV2cPWDyoY&feature=related[/video]

Bu telefondaki bu sorun can sıkıcı gibi geldi...!!!

Telefonda android 2.2.1 yüklü geliyor. Ben 2.3.5 sürümüne güncelledim. ve videodaki testin aynısını yaptım gram kasma olmuyor. bırak bunu telefonu aldığımdan beri sistemin 3 5 kez takıldığını hatırlıyorum sadece. o da kısa süreli. ayrıca not. muiu android ile 2.3.5 e güncelledim. işlemci hızı dahil, tüm menü ve herşey değişti. 1 ghz oldu. telefonun kaldırmadığı uygulamaya rastlamadım. huawei markasını bilmeyen araştırsın. kullandığınız elektronikleri ve birçok büyük markanın cihaz ve altyapı desteğini kim veriyordu acaba... huaweyi bilmeyen araştırıp öyle karar versin..

[h=2] [/h]

[h=1]Bizim niye bir Huawei'miz yok?[/h]

Başlığa bakınca, belki ‘Huawei de ne?’ diye sorma ihtiyacı hissettiniz. Huawei, Çin’in gizli teknoloji devi. Gizli, çünkü yakın zamana kadar GSM operatörlerine altyapı ve modem, akıllı cep telefonu gibi cihaz hizmetini markasız olarak üretiyordu.

[h=4]Artık markası ile bilinme kararı aldı. Türkiye’den 12 kişilik bir basın mensubu grubunu önce Hong Kong’un bitişiğindeki teknoloji üssü Shenzen’e davet etti. Ardından bizleri, Şangay’daki bin mühendisin çalıştığı kablosuz teknoloji merkezine götürerek yeni teknolojinin ipuçlarını verdi. Sonra da teknolojisine katkıda bulunduğu 450 km hızla giden trende seyahat ettirdi. Shenzen’deki kampüsünü araçla gezebiliyorsunuz; çünkü 4 kilometrekare büyüklüğe sahip.

Huawei 1987’de kurulmuş, geçen süre içerisinde Türkiye dâhil birçok ülkeyi 3G’ye taşımış. Şimdiye kadar da 18 ülkeyi 4G ile buluşturmuş. 2009’da 90 milyon, 2010’da 120 milyon cep telefonu üretmiş. 2010’da 150 milyon Set top box, modem, tablet bilgisayar üretmiş. LTE (4G) modem üretiminde 1 numarada. Dünya genelinde 140 ülkede, 500 operatöre telefon üretiyor. Ar-Ge ve eğitim merkezlerinde 53 bin kişi çalışan şirket, günde 18 patent başvurusu yapıyor. Şirket hisselerinin yüzde 98,58’i 60 bin şirket çalışanına ait. Kurucusu ve CEO Ren Zhengfei ise yüzde 1,42 hisseye sahip. Çalışanlar maaşları ve yıllık performans primlerine ek olarak bir de kârdan hisse alıyor. Bu yıl 30 milyar USD ciro yapması bekleniyor. Huawei’deki bu yapılanma aslında sosyalizmin çöküşü, kapitalizmin yaşadığı krizlerle çökme noktasına gelmesi sonrasında yeni bir model olarak incelenmeye değer görünüyor.

Türkiye ofisini 2002’de açan şirketin Çin dışındaki 2. büyük Ar-Ge merkezi Türkiye’de. 350 mühendisimiz yazılım teknolojileri üzerine çalışıyor. Turkcell’in 5 kişilik modemi, T10 ve T20 telefonlarını üreten şirket, Ankara-Eskişehir arasındaki yüksek hızlı trenin sinyalizasyon ihalesini alan şirket ile ortak çalışıyor. Huawei’nin merkezini gezip yaptıklarına bakınca, ‘Bizim niye bu büyüklükte bir teknoloji şirketimiz yok?’ diye hayıflandım. Bu kadar hızlı büyüyen bir marka, örnek alınmalı. Başarıya nasıl imza attıkları incelenmeye değer.

Twitter.com/mehmetsakin[/h]

----------Eklendi @ 17:57:37 ---------- Yazıldı @ 17:56:06 ----------

[h=1] [/h] Yeni nesil telekomünikasyon ağı çözümleri sunan Huawei’nin Türkiye Genel Müdürü Philip Zhihui Liang,
Liang, Huawei’nin Ümraniye’deki Ar-Ge Merkezi’nde 2010 yılında Türkiye’de gerçekleştirilen Ar-Ge yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, Avrupa, Orta Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerine yakın olması nedeniyle bu bölgelerdeki müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini karşılama açısından kendileri için çok önemli bir üs olduğunu söyledi.
Huawei’nin, dünyanın dört bir yanındaki operatörlere yeni nesil telekomünikasyon çözümleri sağlamada ”lider” bir şirket olduğunu kaydeden Liang, şu anda 140′dan fazla ülkede dünyanın önde gelen 50 operatörünün 45′ine, dünya çapında 2 milyarı aşkın kullanıcısıyla birlikte hizmet sunduklarını anlattı.
Liang, bu ülkelerde ticaret yaparken aynı zamanda o ülkelerin ekonomilerine katkı yapmaya çalıştıklarını ve çift taraflı kazanç hedeflediklerini dile getirerek, ”2010 yılında Huawei Türkiye’de yatırım yapmaya başladı. Türkiye’de bu yatırımı yaptığımız için çok memnunuz. Türkiye’nin Ar-Ge Merkezi, Huawei’nin yatırımı olarak bizi mutlu ediyor. Türkiye’de Ar-Ge merkezi yatırımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Faaliyette bulundukları ülkelerin altyapısına, sektörlerine ve ekonomilerine doğrudan ve dolaylı olarak katkıda bulunduklarını ifade eden Liang, ”Var olduğumuz ülke ve bölgelerde de bu sorumluluk ve misyonla faaliyet gösteriyoruz. Huawei’nin global bir şirket olarak Türkiye’ye yaptığı Ar-Ge yatırımı, Türkiye’ye verdiğimiz önemin bir yansıması olarak değer taşıyor. Türkiye’deki Ar-Ge merkezimiz ile dünyanın farklı ülkelerine yönelik proje üretiyor, bir anlamda proje ihraç ediyoruz” diye konuştu.
-”2011′DE 25 MİLYON DOLAR CİVARINDA YATIRIM GERÇEKLEŞTİRMEYİ ÖNGÖRÜYORUZ”-
Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Kamil Şahin de Huawei Türkiye Ar-Ge mühendislerinin, dünya ülkeleri için gelecek nesil teknoloji çözümleri geliştirdiğini anlattı.
Şahin, Huawei’nin, İstanbul Ar-Ge Merkezi için yatırımlarına devam ettiğini dile getirerek, dünya genelinde 20 Ar-Ge merkezi bulunan Huawei’nin, toplam 110 bin çalışanın yarısının bu alanda görev yaptığını ve şirketin her yıl gelirlerinin yüzde 10′undan fazlasını Ar-Ge faaliyetlerine ayırdığını söyledi.
Ar-Ge Merkezine geçen yıl yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, 2011′de de 25 milyon dolar civarında bir yatırım gerçekleştirmeyi öngördüklerini belirten Şahin, bu yıl daha fazla mühendisin Ar-Ge merkezinde istihdam edilmesini planladıklarını belirtti.
Şahin, tüm dünyada sahip oldukları Ar-Ge vizyonu ve gücü ile yarının teknolojilerini geliştirdiklerine ve bu bakış açısıyla en büyük ikinci uluslararası Ar-Ge merkezlerini İstanbul’da açtıklarına işaret ederek, şunları söyledi:
”Temmuz 2010′da Sanayi ve Ticaret Bakanlığından almış olduğumuz Ar-Ge lisansı ile ülke standartlarında da geçerliliği onaylanan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nde bugün, Huawei Türkiye’nin toplam çalışan sayısının neredeyse yarısı görev yapıyor. Ar-Ge merkezimiz, pek çok yenilikçi projeyi hayata geçiriyor. Son bir yılda mühendislerimiz 500 bin saatten fazla mesai yaptılar. Mühendislerimiz için hem yeteneklerinin gelişimine katkı sağlamak, hem de projelerimizde mükemmellik hedefimize ulaşmak için yoğun eğitim programları uyguluyoruz.”
Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi olarak, Türkiye’nin yanı sıra tüm Avrupa ve BDT’nin yazılım geliştirme sorumluluğunu üstlendiklerini belirten Şahin, ”Burada 20′den fazla ülkeye proje üretiyoruz. Ar-Ge merkezimizde 10 farklı ürün-teknoloji grubunda çalışan ekiplerimiz, uzmanlık alanları çerçevesinde çok sayıda projeye imza attılar. Bugüne kadar 150′den fazla çalışanımızı teknik eğitim almak üzere Çin’deki genel merkezimize gönderdik. Türkiye’deki projelerimizin büyük bir çoğunluğu Türkiye dışındaki operatörler için geliştiriliyor. Gelirlerimizin neredeyse tamamı, uluslararası projelerden geliyor” şeklinde konuştu.
Şahin, 2011 yılı planları arasında en önemli başlığın Ar-Ge faaliyetleri olduğunu, Ar-Ge çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek, ”Sektöre katkıda bulunmaya ve bu konudaki çalışmalarıyla ivme yaratmayı sürdüreceğiz. 2010 yılında 34 milyar dolarlık satış yapıldı. Bu satışlardan elde edilen gelirler ise 28 milyar dolar. Bu nedenle Huawei sektörün lider firmalarından bir tanesi” dedi.
Telekomünikasyon sektörünün son teknolojiyi kullanan ve ekonomiye büyük katkısı olan bir sektör olduğunu, bu nedenle Ar-Ge Merkezlerinin tüm dünya için önem taşıdığını vurgulayan Şahin, Huawei Türkiye olarak 3 yılda 50 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

----------Eklendi @ 17:58:37 ---------- Yazıldı @ 17:57:37 ----------

Yeni nesil telekomünikasyon ağı çözümleri sunan Huawei’nin Türkiye Genel Müdürü Philip Zhihui Liang,
Liang, Huawei’nin Ümraniye’deki Ar-Ge Merkezi’nde 2010 yılında Türkiye’de gerçekleştirilen Ar-Ge yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, Avrupa, Orta Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerine yakın olması nedeniyle bu bölgelerdeki müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini karşılama açısından kendileri için çok önemli bir üs olduğunu söyledi.
Huawei’nin, dünyanın dört bir yanındaki operatörlere yeni nesil telekomünikasyon çözümleri sağlamada ”lider” bir şirket olduğunu kaydeden Liang, şu anda 140′dan fazla ülkede dünyanın önde gelen 50 operatörünün 45′ine, dünya çapında 2 milyarı aşkın kullanıcısıyla birlikte hizmet sunduklarını anlattı.
Liang, bu ülkelerde ticaret yaparken aynı zamanda o ülkelerin ekonomilerine katkı yapmaya çalıştıklarını ve çift taraflı kazanç hedeflediklerini dile getirerek, ”2010 yılında Huawei Türkiye’de yatırım yapmaya başladı. Türkiye’de bu yatırımı yaptığımız için çok memnunuz. Türkiye’nin Ar-Ge Merkezi, Huawei’nin yatırımı olarak bizi mutlu ediyor. Türkiye’de Ar-Ge merkezi yatırımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Faaliyette bulundukları ülkelerin altyapısına, sektörlerine ve ekonomilerine doğrudan ve dolaylı olarak katkıda bulunduklarını ifade eden Liang, ”Var olduğumuz ülke ve bölgelerde de bu sorumluluk ve misyonla faaliyet gösteriyoruz. Huawei’nin global bir şirket olarak Türkiye’ye yaptığı Ar-Ge yatırımı, Türkiye’ye verdiğimiz önemin bir yansıması olarak değer taşıyor. Türkiye’deki Ar-Ge merkezimiz ile dünyanın farklı ülkelerine yönelik proje üretiyor, bir anlamda proje ihraç ediyoruz” diye konuştu.
-”2011′DE 25 MİLYON DOLAR CİVARINDA YATIRIM GERÇEKLEŞTİRMEYİ ÖNGÖRÜYORUZ”-
Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Kamil Şahin de Huawei Türkiye Ar-Ge mühendislerinin, dünya ülkeleri için gelecek nesil teknoloji çözümleri geliştirdiğini anlattı.
Şahin, Huawei’nin, İstanbul Ar-Ge Merkezi için yatırımlarına devam ettiğini dile getirerek, dünya genelinde 20 Ar-Ge merkezi bulunan Huawei’nin, toplam 110 bin çalışanın yarısının bu alanda görev yaptığını ve şirketin her yıl gelirlerinin yüzde 10′undan fazlasını Ar-Ge faaliyetlerine ayırdığını söyledi.
Ar-Ge Merkezine geçen yıl yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını, 2011′de de 25 milyon dolar civarında bir yatırım gerçekleştirmeyi öngördüklerini belirten Şahin, bu yıl daha fazla mühendisin Ar-Ge merkezinde istihdam edilmesini planladıklarını belirtti.
Şahin, tüm dünyada sahip oldukları Ar-Ge vizyonu ve gücü ile yarının teknolojilerini geliştirdiklerine ve bu bakış açısıyla en büyük ikinci uluslararası Ar-Ge merkezlerini İstanbul’da açtıklarına işaret ederek, şunları söyledi:
”Temmuz 2010′da Sanayi ve Ticaret Bakanlığından almış olduğumuz Ar-Ge lisansı ile ülke standartlarında da geçerliliği onaylanan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nde bugün, Huawei Türkiye’nin toplam çalışan sayısının neredeyse yarısı görev yapıyor. Ar-Ge merkezimiz, pek çok yenilikçi projeyi hayata geçiriyor. Son bir yılda mühendislerimiz 500 bin saatten fazla mesai yaptılar. Mühendislerimiz için hem yeteneklerinin gelişimine katkı sağlamak, hem de projelerimizde mükemmellik hedefimize ulaşmak için yoğun eğitim programları uyguluyoruz.”
Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi olarak, Türkiye’nin yanı sıra tüm Avrupa ve BDT’nin yazılım geliştirme sorumluluğunu üstlendiklerini belirten Şahin, ”Burada 20′den fazla ülkeye proje üretiyoruz. Ar-Ge merkezimizde 10 farklı ürün-teknoloji grubunda çalışan ekiplerimiz, uzmanlık alanları çerçevesinde çok sayıda projeye imza attılar. Bugüne kadar 150′den fazla çalışanımızı teknik eğitim almak üzere Çin’deki genel merkezimize gönderdik. Türkiye’deki projelerimizin büyük bir çoğunluğu Türkiye dışındaki operatörler için geliştiriliyor. Gelirlerimizin neredeyse tamamı, uluslararası projelerden geliyor” şeklinde konuştu.
Şahin, 2011 yılı planları arasında en önemli başlığın Ar-Ge faaliyetleri olduğunu, Ar-Ge çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek, ”Sektöre katkıda bulunmaya ve bu konudaki çalışmalarıyla ivme yaratmayı sürdüreceğiz. 2010 yılında 34 milyar dolarlık satış yapıldı. Bu satışlardan elde edilen gelirler ise 28 milyar dolar. Bu nedenle Huawei sektörün lider firmalarından bir tanesi” dedi.
Telekomünikasyon sektörünün son teknolojiyi kullanan ve ekonomiye büyük katkısı olan bir sektör olduğunu, bu nedenle Ar-Ge Merkezlerinin tüm dünya için önem taşıdığını vurgulayan Şahin, Huawei Türkiye olarak 3 yılda 50 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
 
Türe

Türe

Üye
Arkadasımda var 2.1 varken hıc hosuma gıtmemıstı telefon ama gingerbread i yukleyınce bayıldım telefona cok hos olmus :)
 
baranselona

baranselona

Üye
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
F/P olarak güzel telefon.Tek sorunu markası.Diğer yönlerden harika.
 
yakup_281

yakup_281

Üye
ForeverAlone";4155122][COLOR="Red' Alıntı:
F/P olarak güzel telefon.Tek sorunu markası.Diğer yönlerden harika.[/COLOR]

arkadaşım üstteki yazıyı okumadın sanırım büyük bi firma olma yolunda ilerleyen huawei bu yolda hata yapmaz diye düşünüyorum x5 ve diğer ürettiği tellerde harika honor,vision vs.
 

emreeys

Üye
Arkadasımda var 2.1 varken hıc hosuma gıtmemıstı telefon ama gingerbread i yukleyınce bayıldım telefona cok hos olmus :)




gingerbread google un yeni 2.3 işletim sistemi. o da iyi hoş ama bir de Muiu yu araştır derim. 2.3.5 sürümünü yayınladı. Ben muiui rom ile 2.3.5 e güncelledim ve bir de spb shell 3d yi de indirip kurunca yeni telefon almış gibi oldum. 5 ya da bazen 10 dakikada yerimi bulan navigasyan şimdi 5 saniyede buluyor.. gingerbread da menü bir kaç şey dışında aynı ama muiu 2.3.5 te bambaşka... tek bir sorun var, aynı anda sd kart hafızasını ve dahili hafızayı göremiyorsunuz. küçük bir ayar yapıp restart çekince değiştirilebiliyor. ayrıca muiui nun 4.0 ı gelecekmiş yakında.
 
Türe

Türe

Üye
gingerbread google un yeni 2.3 işletim sistemi. o da iyi hoş ama bir de Muiu yu araştır derim. 2.3.5 sürümünü yayınladı. Ben muiui rom ile 2.3.5 e güncelledim ve bir de spb shell 3d yi de indirip kurunca yeni telefon almış gibi oldum. 5 ya da bazen 10 dakikada yerimi bulan navigasyan şimdi 5 saniyede buluyor.. gingerbread da menü bir kaç şey dışında aynı ama muiu 2.3.5 te bambaşka... tek bir sorun var, aynı anda sd kart hafızasını ve dahili hafızayı göremiyorsunuz. küçük bir ayar yapıp restart çekince değiştirilebiliyor. ayrıca muiui nun 4.0 ı gelecekmiş yakında.

Iyıymıs :) sagolasın ıletecegım arkadasıma ;)
 


Üst Alt