huawei ideos x5 dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trucks_One

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 dokunmatik sorunu
Arkadaşlar geçenlerde bu x5'e 2.3'ü huaweii'nin sitesinden indirip yükledim yükledikten sonra dokunmatik kafayı yedi.Bir yere girmek için 10 kere tıklıyoruz ya tam algılamayı,hassaslaştımı hantallaştı mı tam anlayamadım nette okuduğum bilgilere göre güncellemeyi yapanların çoğunda bu sorun var.

Bu sorunun çözümü var mıdır yoksa 2.2'ye güncelle yapar gibi geçebilirmiyim yoksa uğraştırır mı?

vegatablo

vegatablo

Üye
bir format at bence

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Arkadaşlar geçenlerde bu x5'e 2.3'ü huaweii'nin sitesinden indirip yükledim yükledikten sonra dokunmatik kafayı yedi.Bir yere girmek için 10 kere tıklıyoruz ya tam algılamayı,hassaslaştımı hantallaştı mı tam anlayamadım nette okuduğum bilgilere göre güncellemeyi yapanların çoğunda bu sorun var.

Bu sorunun çözümü var mıdır yoksa 2.2'ye güncelle yapar gibi geçebilirmiyim yoksa uğraştırır mı?
o güncelleme berbat ötesi sorun dokunmatikte değil halamınoğluna yüklemiştim ben sen en iyisi ona aura ics cream sanwich yükle veya cm7 yoksa o takılmalardan kurulamazsın ayrıca huwei ics güncellemeside vermiş ama biz 2.3.6dan sonra denemedik onuda deneyebilirsin ama en iyisi aura :)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
atmel Fix yükle düzelir googleda arattır bulursun

Trucks_One

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ics U8800 proya var. Bendeki U8800

Ayrıca bu auro dediğiniz rootlama işine mi giriyor. Eğer o işe giriyorsa bana şöyle açıkça anlatılmış root yapma linki verirmisiniz malum androidde yeniyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt