Huawei İdeos x5 2.3.5 rootlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İdeos x5 2.3.5 rootlama
Arkadaşlar telefonu bi kaç ay önce aldım telefon bozuldu anakart değişti android 2.3.5 hazır olarak geldi.Acaba android 2.3.5 sürümü rootlama farklımı googlede aradım hep aynı yöntem çıkıyor.Z4root ile yapsam olurmu.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

baranselona

baranselona

Üye
z4root ile olmaz

bilgisayarınıza hi suite kuracaksınız superone click ilede rootlayacaksınız anlatımları net te dolu..

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
peki başka kolay yöntem yokmu

baranselona

baranselona

Üye
bilmiyorum ben öyle rootladım

hi süiti bilgisayarınıza kurun telefonunuzdanda usb hata ayıklamasını açın bide bi kod veriyorlar onu girin sonra cihazı bilgisayara bağlayın hi süit programını tamamen kapatın
superoneclik programını bilgisayardan açın ve root deyin

özet olarak bu detaylarınıda google dan çok rahat bulursunuz

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
garanti kapsamına girmek için orjinal rom yüklemem lazım dimi?

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vur:vur

baranselona

baranselona

Üye
tabiiki root yaparsanız garantiden çıkar ve superone click ile yapılan rootlardan telefona yeni yazılım gncellemesi yapmadan kurtulamıyosunuz ( ben kurtulamamıştım)

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
garantiden çıkçamı biliyorum z4 ile olmassa boot img dosyasını değiştirsem olurmu yoksa tek yöntem bumu

baranselona

baranselona

Üye
boot img dosyası sadece 2.2 de yapılır.. 2.3 te recovery menüsü açılmıyor pembe ekran açılsada bilgisayarda görünmüyor... superone click zor değil internette anlatılanları yaparsanız oldukça basit..

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
boot img dosyası sadece 2.2 de yapılır.. 2.3 te recovery menüsü açılmıyor pembe ekran açılsada bilgisayarda görünmüyor... superone click zor değil internette anlatılanları yaparsanız oldukça basit..
abi benim oturum sınırlı bişey kurup yükleyemiyorum yönetici oturum abimin bu yöntem dışında başka kolay yöntem yokmu diye araştırdım:D tek çare bu imiş neyse abime yaptırırız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt