xqz5
Üye
-
Konu Sahibi
-
bütün ne özellik var ise yazmışlar bildirim ışığı var mı yok mu yazmamışlar bir onu merak ettim. Eğer bildirim ledi varsa vodafone kampanyası ile gidip hemen alacağımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur fena değil güzel telefon tabi 1000 liraysa
Huaweinin Türkiye'de garanti ağı iyi değil mi neden böyle diyorsunuz. Ki Huaweinin diğer operatör telefonları gibi kötü olduğunu düşünmüyorum t60 v smart 6 ile karşılaştırmamak gerek bence.Markasız Almayın Gidin Samsung Filan Alın Bence İleride Başınıza Bela Olur
Berbat.Huaweinin Türkiye'de garanti ağı iyi değil mi neden böyle diyorsunuz.
Öyle Bir Ağimı Varmişda Haberim YokBerbat.
Dostum valla ben telefondan filan pek anlamam 2012 de nokia700 aldm şu ana kadar kullandm hiç garant yüzü görmedim. Şimdi telefon artık fazlası ile yetersiz kalıyor onun için değiştiriyorum. Başka telefon alacaktım ama alacağım parayı başka bir gereksinimme harcadım ancak böyle taahhüt ile alabilrm ttelefon onun için buna yöneldim özellikleri ile 2 yıl beni götürür diyorum telefondan çok şey beklemiyorum ve garanti olayına girecek olursak huawei telefnlara kvk bakmıyr mu mesela?Öyle Bir Ağimı Varmişda Haberim Yok
sormayı unutmuşum ondan sordum internette bir araştırym dedim Nokıa 1110 telefnuma 300 liraya saydılar diyen var saçma geldi olsa bile bir yerden çıkarır vodafoneTelefondan telefona değişir . oradaki elemanlarla konuş
Samsung Nokia Gibi Büyük Firmaların Garanti Servislerinde Bile Sorun Yaşanıyor Çoğu Kez Gider Alırsın Dediğin Telefonu GMler Gibi 2 Gün Sonra USB Soketi Bozulur 50 TL Para İsterler Senden Ama Diğer Firmalarda Böyle Bişey Olmaz Kvk Dan Rezil Servis Yok Kaldıkı Apple Bile O Servislere Yönlendiriyor Düşün Yani Samsung 1 Numara Diye Bİlirim Servis OlayındaDostum valla ben telefondan filan pek anlamam 2012 de nokia700 aldm şu ana kadar kullandm hiç garant yüzü görmedim. Şimdi telefon artık fazlası ile yetersiz kalıyor onun için değiştiriyorum. Başka telefon alacaktım ama alacağım parayı başka bir gereksinimme harcadım ancak böyle taahhüt ile alabilrm ttelefon onun için buna yöneldim özellikleri ile 2 yıl beni götürür diyorum telefondan çok şey beklemiyorum ve garanti olayına girecek olursak huawei telefnlara kvk bakmıyr mu mesela?
sormayı unutmuşum ondan sordum internette bir araştırym dedim Nokıa 1110 telefnuma 300 liraya saydılar diyen var saçma geldi olsa bile bir yerden çıkarır vodafone
sen de haklsn tabi ama Samsung vs böyle taahhut yok. Yne aynı fiyata Samsungun j7 sini veriyrlar ama o da çok kötü özellikleri 52*24=1248 verir msnz j7 ye mesela? Hem aradğm bildrm ledi de yokSamsung Nokia Gibi Büyük Firmaların Garanti Servislerinde Bile Sorun Yaşanıyor Çoğu Kez Gider Alırsın Dediğin Telefonu GMler Gibi 2 Gün Sonra USB Soketi Bozulur 50 TL Para İsterler Senden Ama Diğer Firmalarda Böyle Bişey Olmaz Kvk Dan Rezil Servis Yok Kaldıkı Apple Bile O Servislere Yönlendiriyor Düşün Yani Samsung 1 Numara Diye Bİlirim Servis Olayında
şu anlık 1248 liraya geliyor 24 aylık. Eski telefonu vermeyi düşünüyorum onu 250.300 filan sayıp alırlarsa 1000 lira civarına gelir hesap o zaman almak daha mantıklı olur sanırımHuawei Kalitesi Bambaşka Bu telefonu almanı önerebilirim sana 1000 Tl ucuz kaliteli bir cihaz tavsiyemdir
dostum elimde ne kadar para varsa bir gereksinim için harcadım. Yoksa önerilerinize yöneleblrdm. Şu an bir telefon almam gerk ve hiç param yok onun için vodafne kampanyalı bu telfna yöneldm. Çok iyi olmasna gerk yok beni 2 sene kadar idare etsn guncellik acısından yeter. Vodafnde m4 aquayı hesapladm mesela o da 1200-1300 cıvarı edyor. Telefnun nrmal fiyati 800lerde arada 400 liradan fazla fark var bu kadar kazık yenmez dimionu alacağına al bi sony xperia m4 aqua daha iyi yanlız hafıza sıkıntısı çekersin ama diğer bütün sorunlarına ilaç gibi gelir
bir ekleme daha bütçen yeterse biraz daha ekle xperia m5 de alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?