Exdkiller
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence bir servise vermenizde fayda var kardeşim çok mantıklı bir durum gibi gelmedi servis sonucunda bir cihaz almayı tekrardan düşünün derim. Zira Intel işlemcili Zenfone serisi az farkla da olsa şarj konusunda sıkıntı çıkarttığına çok sık raastlamadım.Arkadaslar elimde asus zenfone 6 var 2 aylik bir cihaz şarjı %1e kadar 3300 mAh bataryasina ragmen hizli iniyor ve %1de telefon 2-3 saat daha ekran süresi veriyor 2 ayri kalibrasyon denedim ise yaramiyor bu durumdan rahatsizim sizce satip huawei g7 almalimiyim yoksa z6 mi kullanmaliyim ?
Batterystatsbin dosyası ile alakalıArkadaslar elimde asus zenfone 6 var 2 aylik bir cihaz şarjı %1e kadar 3300 mAh bataryasina ragmen hizli iniyor ve %1de telefon 2-3 saat daha ekran süresi veriyor 2 ayri kalibrasyon denedim ise yaramiyor bu durumdan rahatsizim sizce satip huawei g7 almalimiyim yoksa z6 mi kullanmaliyim ?
Kernel ile alakalı çünkü custom kernel çok kullandm tab 3 sm-t210 da ve deep slep e girmeme si bide yavaş şarj olmasına da neden olurzenfonelarda bu sorun var asus sürekli güncelleme veriyor bunu da düzeltmeleri lazım
Aynen konuyu dağıtmayalım beyler. Ne oldu karar verdinmi kardeşimsamsun55 arkadaşım bu konuya niye atıyorsun o fotoğrafı git yeni konu aç
Rica ederizKusura bakmayın arkadsşlar
Evet kullanacam bunu zenfone 2 çıkınca satıp onu alacam inşAynen konuyu dağıtmayalım beyler. Ne oldu karar verdinmi kardeşim
Haber - Asus, CES 2015’te, Zenphone 2 ve Zenfone Zoom Cihazlarını Duyurdu! - MaxiCepEvet kullanacam bunu zenfone 2 çıkınca satıp onu alacam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?