Telefon Tavsiyesi Huawei g7 vs zenfone 6

Sponsorlu Bağlantılar

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Huawei g7 vs zenfone 6
Arkadaslar elimde asus zenfone 6 var 2 aylik bir cihaz şarjı %1e kadar 3300 mAh bataryasina ragmen hizli iniyor ve %1de telefon 2-3 saat daha ekran süresi veriyor 2 ayri kalibrasyon denedim ise yaramiyor bu durumdan rahatsizim sizce satip huawei g7 almalimiyim yoksa z6 mi kullanmaliyim ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaslar elimde asus zenfone 6 var 2 aylik bir cihaz şarjı %1e kadar 3300 mAh bataryasina ragmen hizli iniyor ve %1de telefon 2-3 saat daha ekran süresi veriyor 2 ayri kalibrasyon denedim ise yaramiyor bu durumdan rahatsizim sizce satip huawei g7 almalimiyim yoksa z6 mi kullanmaliyim ?
Bence bir servise vermenizde fayda var kardeşim çok mantıklı bir durum gibi gelmedi servis sonucunda bir cihaz almayı tekrardan düşünün derim. Zira Intel işlemcili Zenfone serisi az farkla da olsa şarj konusunda sıkıntı çıkarttığına çok sık raastlamadım.

Geçenlerde bir bayan arkadaşıma aldırdım ayarlarını yaptık sonrasında şarj cihazının sorunlu olduğunu yaptığım ölçümle anladım garantiye gönderdi değiştirdi şu an sorunu yok.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Batterystatsbin dosyası ile alakalı
Data/data bölümünde oluyor o dosya onla alakalı cihaz rootlu olsaydı onu silip kalibrasyon yapabilirdin yani onla alakalı pek anlayan yok galiba kimse bişey yazmamış

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Ama facebook ta zenfone turkiye grubunda cogu kiside bu sorun var arkadasimda da ayni sorun var.

caps6

caps6

Üye
zenfonelarda bu sorun var asus sürekli güncelleme veriyor bunu da düzeltmeleri lazım

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
zenfonelarda bu sorun var asus sürekli güncelleme veriyor bunu da düzeltmeleri lazım
Kernel ile alakalı çünkü custom kernel çok kullandm tab 3 sm-t210 da ve deep slep e girmeme si bide yavaş şarj olmasına da neden olur

• Beğen
Tepkiler: caps6
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Asus modelleri cok güçlüdür hafife alınacak bir sistem değil, sizin sorununuz yazılım ile çözülür bunun icin cihaz değiştirilmez servislere konuyu acın ki sizi yönlendirsinler veya gereğini yaparlar.

alical33

alical33

Üye
güncellemeyle falan düzelebilecek bi sorun sırf bu yüzden bence telefon değiştirilmez

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Belki ilerde duzeltilir telefonu değiştirmeyi düşünüyordum sırf bu sorun yuzunden teşekkürler hepinize :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Bende zen 6 alan biri olarak bir yorum ekleyim şimdi kutu dan şarj aleti 1.3 amper lik ama 2 amper lik samsung şarj aleti ile şarj ettiğim de şarj süresi nerede ise 1.5 iki katına çıktı diyebilirim tahminim 1.3 amper lik şarj aleti tam şarj etmiyor batarya yı ki 3300 mah lik batarya normal kullanım da 1.5 günü çıkarması lazım

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Silebildimmi acaba...

Son düzenleme:
SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Yorumlarınızı bekliyorum.Tşk...

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
samsun55 arkadaşım bu konuya niye atıyorsun o fotoğrafı git yeni konu aç

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Nextman
SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Kusura bakmayın arkadsşlar

Emre

Üye
G7'de Güzel Lollipop Güncellemsini Beklemelisin Düzelmezse G7 Alırsın Kardeş.

98farom98

98farom98

Üye
Zenfone 2 :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Nextman