Huawei Ascend Y200 (u8655-1) Açılmıyor Yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

dj_boomer

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend Y200 (u8655-1) Açılmıyor Yardım lütfen.
Merhaba. öncelikle telefona daha önceden ıcs rom atmıştım. kullanıyordum romu tekrar custom rom ile değiştirmek istedim. fakat bu işlemden sonra huawei ascend logosu geliyor 5 sn sonra tekrar resetliyor yine aynı logo geliyor durmadan aynı işlem meydana geliyor. kırmızı huawei logosu yok oldu.. o geldikten sonra sistem açılıyordu. artık yok. yuklemedıgım rom denemedıgım ıslem kalmadı. ne yapmalıyım yardım edin :(

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
arkadaşım cwmye gir ve factory reset filan hepsini yap sonra rom at.

galata7788

galata7788

Üye
orjinal yazılımı tekrar yükle tamamdır

atilay28

Üye
S.a arkadaşlar ben telefonumu root ettım ondan sonrada ıcs rom attım attıktan sonra reboot atın diyordu reboot attım ve ılk baslarda huawei ascend yazısı gectıkten sonra huawei amblemı gelıyorya orası durmadan tekrarlanıyordu sımdı ıse huawei ascend yazısında donup kalıyor factory den fılan reset attım telefona ama ıse yaramadı yukarıda arkadaş yeni sistem at demiş de sistemi nereden bulacagım ben bi yardımcı olurmusunuz lütfen ?

emreolol

Üye
S.a arkadaşlar ben telefonumu root ettım ondan sonrada ıcs rom attım attıktan sonra reboot atın diyordu reboot attım ve ılk baslarda huawei ascend yazısı gectıkten sonra huawei amblemı gelıyorya orası durmadan tekrarlanıyordu sımdı ıse huawei ascend yazısında donup kalıyor factory den fılan reset attım telefona ama ıse yaramadı yukarıda arkadaş yeni sistem at demiş de sistemi nereden bulacagım ben bi yardımcı olurmusunuz lütfen ?

sen kesinlikle birsey atliyorsun bana da oldu oyle saglam bi site bul talimatlari uygula tek tek ama kesin acilir...

atilay28

Üye
Çok araştırdım buldum bitane ordakılerın aynısını yaptım once root ladım telefonu bi sorun cıkmadı acıldı telefon sonrada bı rom atım dedım yıne talımatlara gore yaptım ama bu sefer anlattıgım gıbı oldu varsa senın onerebileceğin bi yol bide onu denim kardeş ben her yolu denedım recovery den fabrıka ayarlarını fılanda denedım ama tık yok telefonda huawei ascend yazısında kalıyor oyle

emreolol

Üye
Çok araştırdım buldum bitane ordakılerın aynısını yaptım once root ladım telefonu bi sorun cıkmadı acıldı telefon sonrada bı rom atım dedım yıne talımatlara gore yaptım ama bu sefer anlattıgım gıbı oldu varsa senın onerebileceğin bi yol bide onu denim kardeş ben her yolu denedım recovery den fabrıka ayarlarını fılanda denedım ama tık yok telefonda huawei ascend yazısında kalıyor oyle

simdi soru sorucam kac dk beklion tel acilmasi icin.ayrica ilk rom sonra root aticaktin yanlis yaptin aslinda sen degil bak iste site saglam degilmis tam sen bi orjinal rom bul at olur kesin olmasi lazim.eger donanimsal sorun varsa dusurmediysen filan yani olur..

atilay28

Üye
Şimdi kardeş ben bu telefonun orjinal romunu nereden bulacagım hani varsa bildigim bi paylasım sıtesı oradan bakayım ben telefon hıc acılmyıor kardes huawei ascedn yazısında kalıyor oyle bıde telefonum yere fılan da dusmedı

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
maunts and strogeden format sytem ,format cache ,maunt system ,maunt data yap ve romu yükle

Üst Alt