Huawei Ascend W1, Nokia Lumia 620′den daha düşük fiyata sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend W1, Nokia Lumia 620′den daha düşük fiyata sunuldu
Çin kökenli akıllı telefon devi devi Huawei, geçtiğimiz günlerde Las Vegas’da düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni akıllı telefonlarını gün yüzüne çıkarmıştı. Bu akıllı telefonlar içerisinde dikkat çeken cihazlardan bir tanesi de Huawei Ascend W1 olmuştu. FirmanınWindows Phone işletim sistemi ile sunduğu ilk akıllı telefon olmuştu.

Windows Phone işletim sistemi söz konusu olduğunda akla gelen ilk firmaNokia olmakta. Lumia serisi akıllı telefon modelleri ile en fazla Windows Phone cihazı sunan Nokia‘nın diğer rakipleri ise genellikle Androidüzerine yoğunlaşmış olup, bir ya da iki tane Windows Phone cihazı sunan üreticiler olmakta.Huawei’nin yeni akıllısı Çin‘de satışa sunuldu. Fiyatı ise yaklaşık 260$civarında. Nokia‘nın aynı seviyede ki akıllısı Lumia 620 ise yaklaşık 320$fiyat etiketi ile sunulmuştu. Bu durumda Huawei Ascend W1 yaklaşık 60$civarında bir fiyat avantajı sunmakta. Önemli bir fark olarak karşımıza çıkan bu durum Çin‘de satışları etkileyecektir.

Kaynak: Maxicep

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
çok ucuz

aang76

Üye
darisi wpcilerin basina

PriZm

PriZm

Üye
Aşırı derecede ucuz.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
luma daha iyidir bence :tşk:

SheFy

SheFy

Üye
lumia 620 250 $ degilmiydi ya?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
darisi wpcilerin basina

ascend w1 de wp zaten:)

ayrıca verilen fiyat Çin pazarı için. Çinli firmaların %70 vergi subvansiyonu var. Bu yüzden çinde yerel firmalarla hiç bir firma fiyat rekabeti yapamaz.

Kerim.

Kerim.

Üye
Su wp'nin arayuzu kadar kotu bi arayuz gormedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de uzun zamandir bu kadar guzel bir arayuz gormedim:D

komando04

komando04

Üye
bende görmedim abi gerçekten güzel wp

PriZm

PriZm

Üye
Arayüzünü bende beğenmiyorum

caglar b

caglar b

Üye
bende bu telefonun tipini begenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt