Huawei Ascend p1 vs Samsung Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi

sallama kardeş, amerikan malı sadece iphone ve motorola vardır. huveai markası kesinlikle çine aittir.

maşaallah, yahu burda amma da çin malı avukatı varmış, valla bilmiyordum. :)
alın arkadaşlar, doldurun evlerinizi çin mallarıyla...
kore malını çin malıyla eşit tutan arkadaşlar, unutmayın, kore kimsenin malını taklit etmiyor, taklit ediliyor.
bunun farkındasınızdır demi?!

doğru, iphone çinde üretiliyor, ama unutmayın kullandığı teknoloji falan sadece kendine ait, ve çinden sadece ucuz insan gücünden faydalanıyor, hepsi o kadar. insan gücünden faydalanmak ayrı, onun yaptığı malı bizatihi satın almak daha ayrı bişey.

siz kullanın çin malını, bi zaman sora yazarsınız buraya, ne mal olduklarını....

ha bu arada, unuttum yazmayı...

arkadaşlar, sar değeri diye bişey var, biliyorsunuz.

siz bu çin mallarının sar değerleri üzerinde fikir sahibi misiniz?

marka firmalar bu konuda milyarlarca dolar yatırıp yapıp insanların sağlıkları konusunda kafa yoruyor, masraf ediyorlar.
ürünlerini çıkarınca da, ürettiği modelin kaç sar değerine sahip olduğunu açıklıyor adam.

ama bu hiçbir çin ürününde yok. yani açıklamıyor adamlar,

acaba niye?

bi de işin bu tarafını araştırıp, kafa yorun biraz, sora gelin bana sallarsınız, olur mu?!

O senin bahsettiğin çakma çin malı çin telefonlari ben x5 kullaniyom cok memnunum hicte sorunu yok

ekorotti

ekorotti

Üye
Samsung da kore mali her sey cinde uretiliyor bu huawei yi niye disliyorsunuz 2-3 sene sonra bir dev olabilir ayni sey hyundai araba markasi ilk ciktiginda satmaz dediler simdi dunya devi huawei de boyle olcak neyse akrabaya solerim ben p1 alsin
Hyundai de kore mali , kore ile ci birbirinden cok farkli yerlerdir .

-Emre

-Emre

Üye
bu sar değeri olayı benim de kafamı karıştırıyor... Ama sony cihazların da cok yüksek. Acaba neden kimse sony'ye laf atmıyor da huaweiye laf atıyor? Acaba sony marka olduğundan mı? Kimse önyargısız yorum yapmıyor...Ideos x5 te tuttu bunun da tutacağına eminim..

turker10

turker10

Üye
çin malı olmakla çinde fabrika açmak arasında çok fark var biri cuz iş gücü ve vergi nedeniyle aynı şart ve kalitede üretim yapıyor biri orjinal çin malı yani fiyatları falan bilmiyom ama çok fark yoksa yada daha ucuzsa s2 den şaşmayın ençok alternatifi ve romu vs. olan telefon :oke:

sillsaint

sillsaint

Üye
bende huawei p1 almayı düşünüyorum ama 1200 lira şu an için huawei ile yan yana durunca pahalı gibi duruyor bu yüzden s2 almak daha mantıklı geliyor ama huawei ye de ayrı bi kanım ısındı. ki birde ics alamayan samsung galaxy w kullanıcısı olarak samsung un işi satana kadar yakında bu s2 jbean almaz diyede düşünmüyor değilim.

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'da ün yapmış takımlar olabilir ama Anadolu takımlarına yenilebiliyorlar. Tanınmış markalar olabilir bu hepsinin mükemmel olduğu, Huawei'nin beş para etmez olduğu fikrini sunmaz. Samsung'ta aynı yerden alıyor, Iphone'de. İş yazılım ve koyduğu parçalarda biter. :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Büyük ihtimal stock rom gelmeyecek s2ye jelly bean için

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bu sar değeri olayı benim de kafamı karıştırıyor... Ama sony cihazların da cok yüksek. Acaba neden kimse sony'ye laf atmıyor da huaweiye laf atıyor? Acaba sony marka olduğundan mı? Kimse önyargısız yorum yapmıyor...Ideos x5 te tuttu bunun da tutacağına eminim..

Sony Xperia U 1.65

Sony Xperia Sola 1.25
Sony Ericsson Xperia X10 1.25
Sony Ericsson Xperia X10 Mini 1.17
Sony Ericsson WT19i Live with Walkman 1.00
Sony Ericsson Xperia Ray 0.96
Sony Xperia S 0.78
Sony Xperia P 0.78
Sony Ericsson Xperia Arc S 0.66
Sony Ericsson Xperia Arc 0.66
Sony Ericsson Xperia Play 0.36

-Emre

-Emre

Üye
çoğu 0.60ın üstünde... Hatta hepsi.. Artık play üretilmiyor? ve bu değerler de pek normal sayılmaz... Samsunga Bak bir de

- - - Eklendi - - -

Araştırdım ve SAR değeri Çok düşükmüş bu da kanıtı..

FLeChh

Üye
arkadaşlar bende aynı ikilemde kaldım s2 mi p1 mi ? fiyat olarak şuan arasında 100tl ye yakın bir fark var bi kaç aydır telefon araştırıyorum en son bu 2sinde kaldım kafam karıştı iyice. p1 de çözünürlük,işlemci hızı ve rom(bunun tam olarak ne işe yaradığını öğrenemedim) olarak s2den önde ama diğer özelliklere göre s2 daha yüksek. Sonuç olarak ben birazda görünüme önem veriyorum çok kaba durmasın istiyorum vs. Sizce hangisi diyorum ben tekrardan ama nedeninide yazarsanız çok sevinirim ona göre 2sinden birini almayı düşünüyorum. Aynı özelliklerde veya daha yüksek özelliklerde başka telefon var diyorsanız onuda düşünebilirim ama fiyat olarakda benim için önemli çünkü nexus ada baktım birara karar değiştirdim.

AynstaynModeOn

Üye
Herşeyiyle S2 kardeşim tereddüte düşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...