Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yeterli bir seviye olmasa da 700-800 bandını geçmese satış yapabilecek donanımlara sahip. işlemcisi sıkıntılı bana göre ayrıca rambize gelse 900tl olur
5.5 inç olabilir ama işlemci ve ram kötü yabu telefon kaç inç acaba
6 inç arkadaşımbu telefon kaç inç acaba
3500mAh batarya ile şüphesiz inca ayarlarla süre uzatılabilir resmi açıklama gelsin bakalım telefon görünür yakındabence bu telefonun şarzı iki günü götürür
O kadar da kötü değil bence malzeme kalitesiSamsung'dan Tek Artısı Malzeme Kalitesi...
Orası öyle ama bide donanımsal olarak iyi olsaSamsung'dan Tek Artısı Malzeme Kalitesi...
Nesi kötü mesela donanımda, neye göre ?Orası öyle ama bide donanımsal olarak iyi olsa
Abi mesela ram 2 olabilirdi 1080p ekran olsa daha iyi değil mi 1.4 Ghz belki yeterli olabilirNesi kötü mesela donanımda, neye göre ?
İstekler bitmez 1080pAbi mesela ram 2 olabilirdi 1080p ekran olsa daha iyi değil mi 1.4 Ghz belki yeterli olabilir
Abi bence 6 inç lik bir telefona 1080p iyi olurdu gibiİstekler bitmez 1080pya küçük ekranlar da bana göre 720P yeterli kardeşim işlemci evet yükselse iyi olur 64 bit mimarili telefonlar artık hazırlanıyor tanıtıma 2015 de 32 bit işlemcilerin ismi bile geçmeyecek
Nexus projesine dahil moto g ayruca bende kullaniyorum gayet iyi bi cihazVaybe Moto G Lollipop 5.0 Bile Almış Samsung Huawei Örnek Alsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?