Huawei Mate 8 Satışları Çin’de Bir Milyonu Aştı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 8 Satışları Çin’de Bir Milyonu Aştı
O kadar pahalı fiyatıyla o satış :hmmm


Huawei’nin yeni phablet modeli Mate 8’in satışlarından olumlu sinyaller gelmeye başladı. Bir ay önce başlayan Çin satışları, bir milyon adedi aştı.


Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumundaki Huawei, CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda phablet sınıfındaki üst seviye akıllı telefonu Mate 8’i Avrupa, Ortadoğu, Güneydoğu Çin, Güney Afrika ve Meksika bölgesi için duyurmuştu. Huawei Mate 8, 9 Aralık 2015 tarihinde ise Çin’de satışa sunulmuş ve yaklaşık bir aydır tüketicilerin beğenisine sunulmuş durumdaydı.

CES 2016: Huawei Mate 8 Duyuruldu


Huawei CEO’su Yu Chengdong yaptığı açıklamada şirketin 6 inç ekrana sahip phablet modelinin Çin’deki satışlarının henüz satışa çıkış tarihinden itibaren bir ayı tamamlamadan bir milyon rakamını aştığını iddia etti. Ayrıca Yu Chengdong ayrıca yaptığı açıklamada şirketin Samsung ve HTC gibi VR üreticileri ile rekabet edecek gücü olduğunu ve sanal gerçeklik sektörüne gireceklerini söyledi. Fakat Huawei’nin sanal gerçeklik ürününü ne zaman pazarda göreceğimiz konusunda herhangi bir bilgi vermedi.

Huawei Mate 8, Corning Gorilla Glass 4 ile korunan 6 inç büyüklüğünde 1080p Full HD ekran ile geliyor. Huawei tarafından üretilen HiSilicon Kirin 950 yonga setinden gibi güç alan Mate 8, 3GB sistem belleği ve 32GB dahili depolama alanı ve 4GB sistem belleği ile 64GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı versiyona sahip. Ayrıca her iki model de 128GB’a kadar artırılabilir microsd kart desteği ile geliyor. 16MP arka kamera ve 8MP ön kameraya sahip olan Mate 8, 4.000mAh batarya ile besleniyor.



Huawei Mate 8 Avrupa, Ortadoğu, Güneydoğu Çin, Güney Afrika ve Meksika pazarları için dün duyuruldu. Huawei Mate 8 3GB RAM / 32GB depolama modelinin fiyatı 600€ olurken, 4GB RAM / 64GB depolama sahip modeli ise 700€ fiyatla tüketicilere sunulacak.

Huawei Mate 8 Satışları Çin’de Bir Milyonu Aştı - MaxiCep
 


kadikoy

kadikoy

Üye
3GB sistem belleği ve 32GB dahili depolama alanı: 600€ yaklaşık 2000 tl demektir.
aynı özellikler Galaxy A9 Modelinde var.hangisi ucuzsa o daha çok satar.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt