phasan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Telefonunun HTML5'in kaç bileşenini desteklediğini tespit ediyor.bileşen sayısı ve önemlerine göre puan veriyor.olay bu. Genişletmek için tıkla ... Ona kalirsa suan hic tam destekleyen yok piyasada olanlarda
~N.A.W.Y~' Alıntı: Telefonunun HTML5'in kaç bileşenini desteklediğini tespit ediyor.bileşen sayısı ve önemlerine göre puan veriyor.olay bu. Genişletmek için tıkla ... Ona kalirsa suan hic tam destekleyen yok piyasada olanlarda
PriZm Üye phasan' Alıntı: Ona kalirsa suan hic tam destekleyen yok piyasada olanlarda Genişletmek için tıkla ... Tizen destekliyordu sanırım.Dolphin Browser HD'de %100'e yakın. 500 tam puana yani.
phasan' Alıntı: Ona kalirsa suan hic tam destekleyen yok piyasada olanlarda Genişletmek için tıkla ... Tizen destekliyordu sanırım.Dolphin Browser HD'de %100'e yakın. 500 tam puana yani.
MrCommanDTr Emekli Yönetici ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu arada artık forumda tartışma çıkmayacağından emin olabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu arada artık forumda tartışma çıkmayacağından emin olabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
phasan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tizen destekliyordu sanırım.Dolphin Browser HD'de %100'e yakın. 500 tam puana yani. Genişletmek için tıkla ... Sunu diyim s3 iphone 4 iphone 4s iphone 5 cikmadi tam
~N.A.W.Y~' Alıntı: Tizen destekliyordu sanırım.Dolphin Browser HD'de %100'e yakın. 500 tam puana yani. Genişletmek için tıkla ... Sunu diyim s3 iphone 4 iphone 4s iphone 5 cikmadi tam
Türe Üye Ben de tam onu diyecektim puanlamaya baktım sürekli medya içeriği var ne bileyim her türlü bu benchler bana ters
Ben de tam onu diyecektim puanlamaya baktım sürekli medya içeriği var ne bileyim her türlü bu benchler bana ters
H.TOGAN Üye Samsung galaxy s3 Orijinal 4.1.1 Jelly bean Skor:434 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Demekki android jelly bean ile 434 puanlik icerik-kodek destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Orjinal kullanırsak evet, öyle
aleranol' Alıntı: Demekki android jelly bean ile 434 puanlik icerik-kodek destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Orjinal kullanırsak evet, öyle
aleranol Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Orjinal kullanırsak evet, öyle Genişletmek için tıkla ... aksam oonuyu güncellemesi yapayımo zaman tartışmalara açıklık gelir.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Orjinal kullanırsak evet, öyle Genişletmek için tıkla ... aksam oonuyu güncellemesi yapayımo zaman tartışmalara açıklık gelir.
aleranol Üye Konu Sahibi paradox07' Alıntı: 62 dağılın Genişletmek için tıkla ... Telefon ve versiyonunu öğrenebilirmiyim
Uruloki Üye aleranol' Alıntı: Demekki android jelly bean ile 434 puanlik icerik-kodek destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Hayır samsung un tarayıcısı elden gecirilmis jelly bean e gore cok daha yüksek bir puan çıkıyor
aleranol' Alıntı: Demekki android jelly bean ile 434 puanlik icerik-kodek destekliyor. Genişletmek için tıkla ... Hayır samsung un tarayıcısı elden gecirilmis jelly bean e gore cok daha yüksek bir puan çıkıyor
aleranol Üye Konu Sahibi Uruloki' Alıntı: Hayır samsung un tarayıcısı elden gecirilmis jelly bean e gore cok daha yüksek bir puan çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Olabikir. Hic one x kullanıcıları mesaj yazmadi bi bilsem.
Uruloki' Alıntı: Hayır samsung un tarayıcısı elden gecirilmis jelly bean e gore cok daha yüksek bir puan çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Olabikir. Hic one x kullanıcıları mesaj yazmadi bi bilsem.
aleranol Üye Konu Sahibi Arkadaşlar katılım neden az anlamadım. Madem her konuyu herşeyi biliyorsunuz gelim internette gercekten ne kadar iyiymiş telefonlarınız. Atip tutanlari göremiyorum hadi buraya lütfen
Arkadaşlar katılım neden az anlamadım. Madem her konuyu herşeyi biliyorsunuz gelim internette gercekten ne kadar iyiymiş telefonlarınız. Atip tutanlari göremiyorum hadi buraya lütfen