HTC'nin Halfbreak kod isimi akıllı saatinin görselleri geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC'nin Halfbreak kod isimi akıllı saatinin görselleri geldi
HTC, akıllı saatini ilerleyen dönemde pazara sunulabilir.




Akıllı telefon pazarının önemli isimleri son dönemde giyilebilir cihaz pazarına da giriş yaptılar ve bilindiği üzere giyilebilir cihaz pazarında akıllı saatler ve sanal gerçeklik gözlükleri öne çıkıyor. Akıllı saatler, çok sayıda firma tarafından sunulurken, Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei gibi firmalar başı çekiyor.



Giyilebilir cihaz pazarında faaliyet gösteren firmalardan birisi de HTC adındaki Tayvan merkezli teknoloji devi olmakta. Firma geçtiğimiz sene içerisinde HTC Vive adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü satışa çıkarmıştı. Bu gözlük, akıllı telefonlarla kullanılmayıp, tüm donanım özelliklerini barındıran bir cihaz olarak geldi.

HTC, şaşırtıcı bir biçimde akıllı saat ise şu ana kadar sunmuş değil. Daha önce firmanın bir çok kez akıllı saat sunacağına dair iddialar gelmiş ve ayrıca cihazın görselleri de ortaya çıkmıştı. Şimdi de HTC Halfbreak kod ismine sahip bu yeni cihaz için bazı yeni görseller geldi.



Görüldüğü kadarı ile HTC ve Under Armour adındaki ABD merkezli spor giyim firması ile işbirliği ile pazara sunulacak. Yeni akıllı saatin yuvarlak tasarıma sahip 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içereceği belirtiliyor.

HTC Halfbreak akıllı saatin MWC 2017'de ya da daha sonra resmi olarak duyurulması bekleniyor ve bu da büyük ihtimalle cihazın Android Wear 2.0 ile sunulabileceği anlamına geliyor. Cihazın arkasında sensörler göze çarpıyor ve büyük ihtimalle de özellikle de sağlık ve fitness tutkunlarına yönelik uygulamalar içerecek.
HTC'nin Halfbreak kod isimi akıllı saatinin görselleri geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: biyolog4472


Üst Alt