Saat HTC'nin Android Wear akıllı saat projesi ölü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC'nin Android Wear akıllı saat projesi ölü
HTC'nin kısa süre önce görselleri ortay çıkan Android Wear akıllı saat projesinin öldüğü firmanın yöneticisi tarafından doğrulandı.




Ülkemizde de sunduğu bir çok model ile ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, kısa bir süre önce yeni HTC U Ultra ve U Play modellerinin duyurularını gerçekleştirmişti. Çok yakında firmanın Snapdragon 835'li üst seviye bir modelinin de duyurusu beklenirken, ayrıca geçtiğimiz dönemde giyilebilir cihaz pazarına da giriş yaptı.

https://www.maxicep.com/htcnin-halfbreak-kod-isimi-akilli-saatinin-gorselleri-geldi
HTC'nin Halfbreak kod isimi akıllı saatinin görselleri geldi
Giyilebilir cihazlar olarak son dönemde akıllı saatler ve sanal gerçeklik gözlükleri ön plana çıktı. HTC de Vive adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü satışa sunmuştu. Bu sanal gerçeklik gözlüğü akıllı telefonlara gerek duymazken, tüm donanım bileşenlerini kendi üzerinde barındırıyor. Ayrıca oyun devi Valve ile de bu cihaz için HTC işbirliğine girmiş.

Diğer pek çok akıllı telefon üreticisi gibi, HTC de akıllı saat pazarına yönelmek isteyen ve bu konuda da çalışmalar yapan bir firma. Hatta geçtiğimiz günlerde HTC'nin yeni akıllı saatine dair bazı görseller de ortaya çıkarken, bu konuda önemli bir bilgi geldi.

HTC'nin akıllı telefonlar ve bağlı cihazlar başkanı Chialin Chang, yakın zamanda akıllı saat sunma gibi bir planlarının olmadığını duyurdu. Ancak bu daha ilerleyen tarihlerde HTC'nin akıllı saat sunmayacağı anlamına gelmiyor.

Kısa bir süre sonra Google, yeni Android Wear 2.0 adındaki mobil işletim sistemi sürümünü sunacak ve Google ile LG ortaklığından da LG Watch Sport ve Style olarak iki yeni akıllı telefon MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak. Ayrıca Huawei'nin de yeni akıllı saatini duyurabileceği ifade ediliyor.
HTC'nin Android Wear akıllı saat projesi ölü
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kendisininde Kana İhtiyaci Var Az Kaldı Gidiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt