Htc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Htc
Arkadaşlar bana max 1.5 ilralık HTC lazım ama güzel olmalı tavsiyleriniz

FK5896

FK5896

Üye
Mrb. ben dün htc sensation xl aldım fiyatı 1.500 civarı ve güzel telefon dokunmatikliği (multi touch ) hızı vs. vs. çok güzel. en çok sevdiğim özelliği ise kulaklığı oldu aldığım bayii deki kişi dünyanın en iyi kulaklığı olduğunu söyledi.. gerçektende öyle kulaklığı takıp müziği açtığım zaman dünya ile ilişkim kesiliyor diyebilirim . bunun yanı sıra 8 mgpxllik kamerasıda çok güzel.. incelemeni tavsiye ederim :)

n000k

n000k

Üye
htc sensation dostum.. ama biraz daha bütcen varsa , htc sensation XE yada sensation XL .. benim tercihim Xe.. yazın kısmetse alıcam..

----------Eklendi @ 13:52:06 ---------- Yazıldı @ 13:49:30 ----------

evet XL ile Xe arasındaki tek fark.. XL ekran daha büyük ve hafıza kartı takma yeri yok.. ama ikisinin beatsaudio özelliği süper. multimedia telleri bu ikisi!!!

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation dostum.. ama biraz daha bütcen varsa , htc sensation XE yada sensation XL .. benim tercihim Xe.. yazın kısmetse alıcam..

----------Eklendi @ 13:52:06 ---------- Yazıldı @ 13:49:30 ----------

evet XL ile Xe arasındaki tek fark.. XL ekran daha büyük ve hafıza kartı takma yeri yok.. ama ikisinin beatsaudio özelliği süper. multimedia telleri bu ikisi!!!

Tamamdır teşekkür ederim ; )

----------Eklendi @ 14:17:15 ---------- Yazıldı @ 14:15:41 ----------

Mrb. ben dün htc sensation xl aldım fiyatı 1.500 civarı ve güzel telefon dokunmatikliği (multi touch ) hızı vs. vs. çok güzel. en çok sevdiğim özelliği ise kulaklığı oldu aldığım bayii deki kişi dünyanın en iyi kulaklığı olduğunu söyledi.. gerçektende öyle kulaklığı takıp müziği açtığım zaman dünya ile ilişkim kesiliyor diyebilirim . bunun yanı sıra 8 mgpxllik kamerasıda çok güzel.. incelemeni tavsiye ederim :)

Tşkkürler bakarım bi ;)

denizci535

denizci535

Üye
Ekran vs dusunursek 4.3 gecmemeli gecerse coook buyuk oluyor ve tasima problemi cikiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...