Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Snapdragon 820 işlemci yerine 810 olmasın yanlışlık oldu sanırım
5" ekrana 3500 mAh pilHtc arkasında durmadığı sürece isterse en iyi cihaz olsun satmaz. Ayrıca beden Nokia ya da ms bunun gibi bir cihaz çıkarmıyor hala anlayamadım. Çıkarırsa çok alacak var. Ayrıca bu batarya daha kötü olamazdı sanırım. Bir günü çıkarttığını sanmıyorum.:hmm En azından bir 3500 mAh koysalardı bir işe yarardı.
5" ekrana 3500 mAh pil
htc bu amiral gemiyi çıkartacak ve vede 1500Fiyat 1.500 Olursa Alınabilir..
Şaka mıFiyat 1.500 Olursa Alınabilir..
şaka ŞakaŞaka mıM8 bile ne kadar oldu çıkalı, 2500'den girdi ülkeye, yeni yılda yine ÖTV'ye zam gelecek, 2600 - 2700'ü bulur bu şartlarda bu cihaz.
Çok tabiki. Telefonun neresine koysunlar o kadar bataryayı. Herhalde cihaz 11-12mm kalınlığa 200-250 gram da ağırlığa ulaşır.Çok mu abi? Öyle bir pille telefon çıkartsalar herkes alır diye düşünüyorum. Kimse kaçırmaz. Heleki batarya yetmiyor denen bir dönemde. En çok satan cihaz olur
Çok tabiki. Telefonun neresine koysunlar o kadar bataryayı. Herhalde cihaz 11-12mm kalınlığa 200-250 gram da ağırlığa ulaşır.
Huawei'nin açıklamasını gördüm ama bence yanlış düşünüyorlar. Öncelikle adama sorarlar sen bu platformdan para kazanmak için ne yaptın da kazanmanın diye eleştiriyorsun diye. İki tane model çıkarttı. Onları da bir kaç ülkede sınırlı sayıda satışa sundu.Arkadaşlar emin olun yapacaklar. Ali abinin dediği gibi kalında olmayacak ağırda olmayacak ama emin olun bunu lumia yapmayacakçünkü bu adamlar bu kafa yok. Cidden yok. Şöyle yeni hiç kimsenin yapamadığı bir şey yapim de aylarca beni konuşsunlar demiyorlar. Sistemin stabil çok batarya tüketmiyor olabilir. Ama kimin umurunda? Hiç kimsenin.satışlar ortada. En eski ortağın huwaei bile wp ile ilgili bir çalışmamız olmayacak gelecek vadetmiyor ne zaman gelecek vadedeceğini gorursek o zaman o tarafa yönelmeyi tekrar düşünebiliriz diyor. Kısacası ms hiç kimsede olmayan ve herkesin telefon alışkanlıklarını değiştirecek yeniliklerle gelirse ikinciliğe oynayabilir.
Huawei'nin açıklamasını gördüm ama bence yanlış düşünüyorlar. Öncelikle adama sorarlar sen bu platformdan para kazanmak için ne yaptın da kazanmanın diye eleştiriyorsun diye. İki tane model çıkarttı. Onları da bir kaç ülkede sınırlı sayıda satışa sundu.
Nokia Windows Phone platformuna geçmeden önce 2011 yılını toplamda 11 milyon akıllı telefon satışıyla tamamladı. Bunun 1.5 milyonu Lumia idi. Şimdi Nokia yılda 35 milyon akıllı telefon satır hale gelmiş. Ve bu rakam üç yıl içinde en kötü ihtimalle 100 milyon adedi aşacak.
HTC, iki model çıkarttı bir yıldan fazla ara verdi. Baktı Android satışları yetmiyor kotu bilançolar geliyor One for Windows'u sürdü piyasaya. Kaç tane sattığı açıklanmadı fakat Htc bu cihazdan zarar etmedi. Çünkü cihazı çıkardı, Dotview kılıfları destekledi, operatör anlaşmalarıyla satış kanallarını genişletti.
Microsoft, Lumia 535'i Hindistan'da 90 bin stokla satışa sundu. İki gün içinde siyah hariç tüm renkleri tükendi.
Şimdi cidden Huawei cihazlarını doğru politikayla satışa sunsaydı para kazanır mıydı kazanmaz mıydı? Tabi ben yaptım telefonu saldım çayıra mevlam kayıra dersen olmuyor o iş. Çin'de 150$'a sattığını cihazı Türkiye'de 1000 liraya satınca da olmuyor. Orada rekabet var, oradaki zararımı buradan çıkaralım mantığını bu küçük dünyada artık kimse yutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?