İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Ymz41

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar 8x 8.1önizleme sürümünu kullanıyorum tam sürüm ne zaman geliyor bilgisi olan varmı ? Birde mağazada batarya saver uygulama varmı kullandığınız bulamadım biraz baktımda teşekkür ederim şimdiden

beats

beats

Üye
HTC 8X Verizon modeli Ekim ayı sonunda final güncellemesini alacakmış, muhtemelen diğer varyantlarda bu tarihlerde alacak güncellemeyi.

R.A.M

R.A.M

Üye
HTC 8X Verizon modeli Ekim ayı sonunda final güncellemesini alacakmış, muhtemelen diğer varyantlarda bu tarihlerde alacak güncellemeyi.
Yuh artık

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
NextWorld

NextWorld

Üye
Bencede

Ymz41

Üye
Ekim nedir ya htc yi aradım iki hafta kadar önce eylül ayı içinde buyuk bi güncelleme geliceğini söylediler ama belli olmaz tabi ekime kadarda sarkabilir

NextWorld

NextWorld

Üye
:spr

emz

emz

Üye
Yazıklar olsun htc. Sizleri bu kadar bekletme hakkı yok. Bizler Nokia / MS tarafına laf ediyorduk ama bunlar daha beter çıkmış. İşiniz zor. Hepinize kolay gelsin ne diyelim :)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Ymz41

Üye
Beyler ekim sonunda geliyo güncelleme htc twet mesajında açıkladı bilginize

Ymz41

Üye
Daha erken bekliyordum şahsen...

aliosman21445

Üye
Htc turkiyeyle konuştum bilmem eylülde bilmem haziranda en geç ekim ilk haftasında falan falan bırakalım bu işleri :D bu arada yeniyim hepinize selamlar. Bu arada çift tık gelirmi htcye sırf bu yüzden unlock yapıp nokianın dokun uygulamasını indirmeyi düşünüyorum belki çalışır hey biliyorum htc çoğu lumialardan donanım olarak daha yuksek

ykd96

ykd96

Üye
Htc turkiyeyle konuştum bilmem eylülde bilmem haziranda en geç ekim ilk haftasında falan falan bırakalım bu işleri :D bu arada yeniyim hepinize selamlar. Bu arada çift tık gelirmi htcye sırf bu yüzden unlock yapıp nokianın dokun uygulamasını indirmeyi düşünüyorum belki çalışır hey biliyorum htc çoğu lumialardan donanım olarak daha yuksek
unlock yapıp çift tık uygulamasını 8.1 de yüklemen çok çok zor 8.0 da oem changer la yüklersin
hayırlı olsun keşke htc seçmeseydin ben htc den soğudum :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye

çift tık açma özelliği htc m8 de var zaten diğer modelleri bilmiyorum yoksada hepsine gelicek diye söylendi htc de m8 sayılmazsa hiç olur bence diğer modeller yalan lumia da ise 1520 930 gibi bir sürü model var

ykd96

ykd96

Üye
çift tık açma özelliği htc m8 de var zaten diğer modelleri bilmiyorum yoksada hepsine gelicek diye söylendi htc de m8 sayılmazsa hiç olur bence diğer modeller yalan lumia da ise 1520 930 gibi bir sürü model var
htc 8s hiç edilmiş durumda şuan
wp 8.1 gdr 2 güncellemesini almadık biz ve klasörleme özelliğinden yararlanamıyoruz htc alt segmente destek vermemek için çeşitli bahaneler uyduruyor kullanıcıları üst segment cihaz kullanmaları için zorluyor resmen çift tık gelmez bence diğer htc telefonlara

4MaGuS

4MaGuS

Üye
htc 8s hiç edilmiş durumda şuan
wp 8.1 gdr 2 güncellemesini almadık biz ve klasörleme özelliğinden yararlanamıyoruz htc alt segmente destek vermemek için çeşitli bahaneler uyduruyor kullanıcıları üst segment cihaz kullanmaları için zorluyor resmen çift tık gelmez bence diğer htc telefonlara
farklı bir bakış açısı açma olabilir kullanıcıların elinden gelecek tek şey htc yi komple bırakmak malesef

aliosman21445

Üye
Arada böyle yorum yapın arkadaşlar görünce nedensizce keyfim geliyor :D

aliosman21445

Üye

Öyle diyorsun da benim htc 8x *çoğu* lumiadan daha hızlı nokianın kamera proğramı olmasına rağmen o kadar iyi çekimler yapmıyor ayrıca htc gerçekten çok kaliteli malzeme kullanıyor sadece işte yazılımsal sıkıntısı var o kadar oda olsaydı zaten lumia ikinci tercih olurdu bence.

aliosman21445

Üye
unlock yapıp çift tık uygulamasını 8.1 de yüklemen çok çok zor 8.0 da oem changer la yüklersin
hayırlı olsun keşke htc seçmeseydin ben htc den soğudum :(

Belki bi umut diyoruz htc yapar bişeyler falan, rap müzik dinliyorum beat dinlemek hoşuma gidiyor e şimdi gelde htc alma:D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Öyle diyorsun da benim htc 8x *çoğu* lumiadan daha hızlı nokianın kamera proğramı olmasına rağmen o kadar iyi çekimler yapmıyor ayrıca htc gerçekten çok kaliteli malzeme kullanıyor sadece işte yazılımsal sıkıntısı var o kadar oda olsaydı zaten lumia ikinci tercih olurdu bence.
tabiki doğru niye derseniz sonuçta kaç tane üst düzey sayılacak lumia var çoğu alt veya orta fiyat segment cihazlar 8x in tam özelliklerini falan hatırlamıyorum fiyatta bilmiyorum ama bir 920 performansı alıryorsundur sanıyorum almanda gerekiyor

aliosman21445

Üye
tabiki doğru niye derseniz sonuçta kaç tane üst düzey sayılacak lumia var çoğu alt veya orta fiyat segment cihazlar 8x in tam özelliklerini falan hatırlamıyorum fiyatta bilmiyorum ama bir 920 performansı alıryorsundur sanıyorum almanda gerekiyor

Htc 8x Aynı fiyatlı olan lumialardan daha iyi bence ama bu yorumları yapıyoruz yanlış anlaşılmasın lumia htc kardeştir ayıran kalleştir :D bu sene hayırlısıyla odtuyu kazanırsam htcnin yüksek segmentlerine gececem hele bak odtuyu kazanacam belki gelmiş hangi telefonu alacağımı konuşuyorum bide çok konuşuyorum kusura bakmayın ama seviyorum böyle platformları arkadaşlar :)

ykd96

ykd96

Üye
Kredi borcumu kapatayım lumia 930 almayı düşünüyorum ya da o zamana 1030 çıkar ona niyetlenirim :D

• Beğen
Tepkiler: aliosman21445
Takipçi Satın Al

Üst Alt