İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
8X'e 8.1 Update 1 ne zaman gelecek sorusuna, paylaşacak detaya sahip değiliz, hatta kalın demiş :)
Yani bilmiyoruz mu demiş tam anlayamadım

osilost

osilost

Üye
bugün htc türkiyeden canlı destekten 8s için aldığım cevap

• Beğen
Tepkiler: öfy

hknyusuf

Üye
Merhaba arkadaslar telefonumu bul özelliğini açtım haritalardan konumumu açtım fakat windowsphone sitesinden telefonumu bul kısmından telefonun konumunu bulamadım harita çıkmıyor. Çaldır felan oluyor fakat telefonun harita konumu çıkmıyor? yardımcı olabilirmisiniz

remzi33

remzi33

Üye
Bildiğim kadarıyla telefonumu bul servisi sadece Amerika'da çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz

ihsan.snmz

Üye
Evet kitle ve çaldır var sadece :)

fk555897

fk555897

Üye
GPS kapalı olmasın n

Bay H

Bay H

Üye
Merhaba arkadaslar telefonumu bul özelliğini açtım haritalardan konumumu açtım fakat windowsphone sitesinden telefonumu bul kısmından telefonun konumunu bulamadım harita çıkmıyor. Çaldır felan oluyor fakat telefonun harita konumu çıkmıyor? yardımcı olabilirmisiniz

Bu özellik sadece cihazınızın bölge ayarı Amerika olduğunda çalışmakta.

• Beğen
Tepkiler: hknyusuf

hknyusuf

Üye
Bu özellik sadece cihazınızın bölge ayarı Amerika olduğunda çalışmakta.
Çok teşekkürler. Cihazın bölgeyi amerika yaptım. Dil türkçe kaldı bu şekilde işe yarıyor. Peki cihazın bölgeyi amerika yapmamın bana bir zararı olurmu? Çünkü telefonun kalan dakkalarım için operatöre mesaj attığımda yurtdışı ile alakalı ücretlendirmelerin bilgisinide yazmışlar

beats

beats

Üye
Çok teşekkürler. Cihazın bölgeyi amerika yaptım. Dil türkçe kaldı bu şekilde işe yarıyor. Peki cihazın bölgeyi amerika yapmamın bana bir zararı olurmu? Çünkü telefonun kalan dakkalarım için operatöre mesaj attığımda yurtdışı ile alakalı ücretlendirmelerin bilgisinide yazmışlar
Kullanılan hat uluslararası dolaşıma kapalıysa böyle bir sorun yaşanmaz, eğer bu özelliği kullanma başvurusu yapılmadıysa normalde kapalıdır.

• Beğen
Tepkiler: hknyusuf

hknyusuf

Üye
Arkadaşlar bende rio 8s var dün 29 tlye 16 gb sandisk c10 hafıza kartı aldım on numara oldu. Asfalt 8 felan kuramıyordum onları felan kurdum hiç takılma felan olmadı. Tavsiye ederim hafıza kartı alırsanız class 10 dedikleri c10 olanlardan alın 32 gb pahalı geldi 16 gb lar uygunValla bu 8.1 güncellemesinden sonra telefon bütün isteklerimi karşılıyor. Sadece bi mobil şarz cihazları varya onlardan alasım var. Tavsiye edebileceğiniz model felan varmı ?

R.A.M

R.A.M

Üye
Htc açıklama yaptı güncellemeler gelecek

dakamon

dakamon

Üye
Şu HTC nokia kadarşu sistemin üzerine yoğunlaşsa varya bir sonraki telefon markam olabilir.

R.A.M

R.A.M

Üye
Şu HTC nokia kadarşu sistemin üzerine yoğunlaşsa varya bir sonraki telefon markam olabilir.
Klasik htc politikası çıkardığı telefonun arkasında durmuyor 925 ile aynı donanıma sahip telefon daha güncelleme almadı

dakamon

dakamon

Üye
HTC one W8 batarya süresiyle göz dolduruyor valla.

emreguder16

Üye
Arkadaşlar 5-6 ay önce htc 8s aldım severek kulanıyordum bi arkadaşımın düşürmesi sonucu ekran çatladı. Değiştirik yenisi ile eve geldim kendi kendine kapandı telefon geri götürdüm benim hatam ekranı takarken bataryaya zarar vermişim dedi yeni batarya taktı bu seferde şarj sorunu yaşıyor. Şarja taktığımızda ekranda bartarya işareti çıkıyor üzerinde de soru işareti var ve telefon kapanıyor. Arkadaşlar bilginiz varmı neden bunu yapar kaç gündür telefonsuz kaldım adam hala bulmadı sebebini

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar 5-6 ay önce htc 8s aldım severek kulanıyordum bi arkadaşımın düşürmesi sonucu ekran çatladı. Değiştirik yenisi ile eve geldim kendi kendine kapandı telefon geri götürdüm benim hatam ekranı takarken bataryaya zarar vermişim dedi yeni batarya taktı bu seferde şarj sorunu yaşıyor. Şarja taktığımızda ekranda bartarya işareti çıkıyor üzerinde de soru işareti var ve telefon kapanıyor. Arkadaşlar bilginiz varmı neden bunu yapar kaç gündür telefonsuz kaldım adam hala bulmadı sebebini
batarya orjinal bataryamı sarj cihazı orjinal sarj cihazımı ikisi üzerinde de gerekli ve çekilen amper değerleri var onların uygun olması lazım yani telefonda pili dolduracak güç yoksa sarj olmadığı için kapanıyordur belki, ? işareti içinde en mantıklı cevap oluyor ayrıca nokia yardım veya lumia yardım içerisinde veya buyur link vereyim bu kısımda şuan pil durumu bilinmiyor diye yazıyor üstte yazdıklarımı siz bir kontrol edin büyük ihtimal sorun onunla ilgilidir

Takipçi Satın Al

Üst Alt