R.A.M
Üye
Yani bilmiyoruz mu demiş tam anlayamadım8X'e 8.1 Update 1 ne zaman gelecek sorusuna, paylaşacak detaya sahip değiliz, hatta kalın demiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani bilmiyoruz mu demiş tam anlayamadım8X'e 8.1 Update 1 ne zaman gelecek sorusuna, paylaşacak detaya sahip değiliz, hatta kalın demiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EvetYani bilmiyoruz mu demiş tam anlayamadım

Merhaba arkadaslar telefonumu bul özelliğini açtım haritalardan konumumu açtım fakat windowsphone sitesinden telefonumu bul kısmından telefonun konumunu bulamadım harita çıkmıyor. Çaldır felan oluyor fakat telefonun harita konumu çıkmıyor? yardımcı olabilirmisiniz
Çok teşekkürler. Cihazın bölgeyi amerika yaptım. Dil türkçe kaldı bu şekilde işe yarıyor. Peki cihazın bölgeyi amerika yapmamın bana bir zararı olurmu? Çünkü telefonun kalan dakkalarım için operatöre mesaj attığımda yurtdışı ile alakalı ücretlendirmelerin bilgisinide yazmışlarBu özellik sadece cihazınızın bölge ayarı Amerika olduğunda çalışmakta.
Kullanılan hat uluslararası dolaşıma kapalıysa böyle bir sorun yaşanmaz, eğer bu özelliği kullanma başvurusu yapılmadıysa normalde kapalıdır.Çok teşekkürler. Cihazın bölgeyi amerika yaptım. Dil türkçe kaldı bu şekilde işe yarıyor. Peki cihazın bölgeyi amerika yapmamın bana bir zararı olurmu? Çünkü telefonun kalan dakkalarım için operatöre mesaj attığımda yurtdışı ile alakalı ücretlendirmelerin bilgisinide yazmışlar
8.1 i yükledim ben devamıda gelecek anlamında diyorsun değilmi ?Htc açıklama yaptı güncellemeler gelecek
Sende olan 8.1 beta tam sürüm 8.1 gelecek8.1 i yükledim ben devamıda gelecek anlamında diyorsun değilmi ?
Klasik htc politikası çıkardığı telefonun arkasında durmuyor 925 ile aynı donanıma sahip telefon daha güncelleme almadıŞu HTC nokia kadarşu sistemin üzerine yoğunlaşsa varya bir sonraki telefon markam olabilir.
batarya orjinal bataryamı sarj cihazı orjinal sarj cihazımı ikisi üzerinde de gerekli ve çekilen amper değerleri var onların uygun olması lazım yani telefonda pili dolduracak güç yoksa sarj olmadığı için kapanıyordur belki, ? işareti içinde en mantıklı cevap oluyor ayrıca nokia yardım veya lumia yardım içerisinde veya buyur link vereyimArkadaşlar 5-6 ay önce htc 8s aldım severek kulanıyordum bi arkadaşımın düşürmesi sonucu ekran çatladı. Değiştirik yenisi ile eve geldim kendi kendine kapandı telefon geri götürdüm benim hatam ekranı takarken bataryaya zarar vermişim dedi yeni batarya taktı bu seferde şarj sorunu yaşıyor. Şarja taktığımızda ekranda bartarya işareti çıkıyor üzerinde de soru işareti var ve telefon kapanıyor. Arkadaşlar bilginiz varmı neden bunu yapar kaç gündür telefonsuz kaldım adam hala bulmadı sebebini