İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
Bu hafta gdr1 beta geliyor bize

aliosman21445

Üye
preview'lere mi geliyor, yoksa başından beri bekleyen biz wp 8'lere mi?

Simdi bu beta sürümü olduğu için dp olan herkese geliyor senin kastettiğine gelirsek yani orjinal surume daha 8.1 surumunun orjinali gelmedi gdr 1 nasıl gelsin

osilost

osilost

Üye
Htc 8 s ime güncellemeyi yüklüyorum

hironakamura

hironakamura

Üye
Simdi bu beta sürümü olduğu için dp olan herkese geliyor senin kastettiğine gelirsek yani orjinal surume daha 8.1 surumunun orjinali gelmedi gdr 1 nasıl gelsin

cevap için teşekkür edeirm dostum.

zorla telefonu değiştirtecekler bana :@

aliosman21445

Üye
cevap için teşekkür edeirm dostum.

zorla telefonu değiştirtecekler bana :@

Valla kardeş içimde bi iphone hevesi var ama sırf insanlar gösteriş amaçlı aldığı için o telefondan uzak duruyorum androidse sevmiyorum e ne yapayım wp idare ediyor bence bekle 2 ay sonra değiş belki bi şeyler olur bi ümit işte

• Beğen
Tepkiler: hironakamura

aliosman21445

Üye
Ayrıca güncelleme geldi

osilost

osilost

Üye
Htc 8s te çok hızlı ve tüm güncelleme özellikleri aktif çalışıyor kilit uygulaması çok hızlı ve takılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve aliosman21445
ykd96

ykd96

Üye
Heycan yaptım lan okula geç kalacam

ykd96

ykd96

Üye
Gözüme girmeye başladılar

aliosman21445

Üye
Arkadaşlar bu wp 8.1 den sonraki güncelleme hangisiyse mesela wp 9 ise htc 8xe gelirmi sizce , bu gdr 1in bu kadar sıkıntıyla gelmesi şüphelendiriyor beni sizin görüşleriniz nelerdir acaba?

ykd96

ykd96

Üye
Arkadaşlar bu wp 8.1 den sonraki güncelleme hangisiyse mesela wp 9 ise htc 8xe gelirmi sizce , bu gdr 1in bu kadar sıkıntıyla gelmesi şüphelendiriyor beni sizin görüşleriniz nelerdir acaba?

Muhtemelen alır 8x alt segmentten sayılmaz

• Beğen
Tepkiler: aliosman21445

Ymz41

Üye
Nerde bu güncelleme bilgisi olan...

• Beğen
Tepkiler: aliosman21445
R.A.M

R.A.M

Üye
Beta devam :)

Ymz41

Üye
ekim sonu diye beklenen güncelleme nerde kaldı bilgisini olan ...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
HTClere resmi 8.1 sürümü gelmedi di mi hala? :hmmm pfd yapmayanlar hala 8.0dalar mı yani?

Takipçi Satın Al

Üst Alt