Yuh artıkHTC 8X Verizon modeli Ekim ayı sonunda final güncellemesini alacakmış, muhtemelen diğer varyantlarda bu tarihlerde alacak güncellemeyi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada yeniyim hepinize selamlar. Bu arada çift tık gelirmi htcye sırf bu yüzden unlock yapıp nokianın dokun uygulamasını indirmeyi düşünüyorum belki çalışır hey biliyorum htc çoğu lumialardan donanım olarak daha yuksekunlock yapıp çift tık uygulamasını 8.1 de yüklemen çok çok zor 8.0 da oem changer la yüklersinHtc turkiyeyle konuştum bilmem eylülde bilmem haziranda en geç ekim ilk haftasında falan falan bırakalım bu işleribu arada yeniyim hepinize selamlar. Bu arada çift tık gelirmi htcye sırf bu yüzden unlock yapıp nokianın dokun uygulamasını indirmeyi düşünüyorum belki çalışır hey biliyorum htc çoğu lumialardan donanım olarak daha yuksek

Htc turkiyeyle konuştum bilmem eylülde bilmem haziranda en geç ekim ilk haftasında falan falan bırakalım bu işleribu arada yeniyim hepinize selamlar. Bu arada çift tık gelirmi htcye sırf bu yüzden unlock yapıp nokianın dokun uygulamasını indirmeyi düşünüyorum belki çalışır hey biliyorum htc çoğu lumialardan donanım olarak daha yuksek
htc 8s hiç edilmiş durumda şuançift tık açma özelliği htc m8 de var zaten diğer modelleri bilmiyorum yoksada hepsine gelicek diye söylendi htc de m8 sayılmazsa hiç olur bence diğer modeller yalan lumia da ise 1520 930 gibi bir sürü model var
farklı bir bakış açısı açma olabilir kullanıcıların elinden gelecek tek şey htc yi komple bırakmak malesefhtc 8s hiç edilmiş durumda şuan
wp 8.1 gdr 2 güncellemesini almadık biz ve klasörleme özelliğinden yararlanamıyoruz htc alt segmente destek vermemek için çeşitli bahaneler uyduruyor kullanıcıları üst segment cihaz kullanmaları için zorluyor resmen çift tık gelmez bence diğer htc telefonlara
çift tık açma özelliği htc m8 de var zaten diğer modelleri bilmiyorum yoksada hepsine gelicek diye söylendi htc de m8 sayılmazsa hiç olur bence diğer modeller yalan lumia da ise 1520 930 gibi bir sürü model var
unlock yapıp çift tık uygulamasını 8.1 de yüklemen çok çok zor 8.0 da oem changer la yüklersin
hayırlı olsun keşke htc seçmeseydin ben htc den soğudum![]()

tabiki doğru niye derseniz sonuçta kaç tane üst düzey sayılacak lumia var çoğu alt veya orta fiyat segment cihazlar 8x in tam özelliklerini falan hatırlamıyorum fiyatta bilmiyorum ama bir 920 performansı alıryorsundur sanıyorum almanda gerekiyorÖyle diyorsun da benim htc 8x *çoğu* lumiadan daha hızlı nokianın kamera proğramı olmasına rağmen o kadar iyi çekimler yapmıyor ayrıca htc gerçekten çok kaliteli malzeme kullanıyor sadece işte yazılımsal sıkıntısı var o kadar oda olsaydı zaten lumia ikinci tercih olurdu bence.
tabiki doğru niye derseniz sonuçta kaç tane üst düzey sayılacak lumia var çoğu alt veya orta fiyat segment cihazlar 8x in tam özelliklerini falan hatırlamıyorum fiyatta bilmiyorum ama bir 920 performansı alıryorsundur sanıyorum almanda gerekiyor
bu sene hayırlısıyla odtuyu kazanırsam htcnin yüksek segmentlerine gececem hele bak odtuyu kazanacam belki gelmiş hangi telefonu alacağımı konuşuyorum bide çok konuşuyorum kusura bakmayın ama seviyorum böyle platformları arkadaşlar