htc wp 8s güncelleme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
htc wp 8s güncelleme sorunu.
Bu telefona windowsun gelen ilk güncellemesini (406 MB) 2 ay önce yükledik.Şimdi ikinci bir güncelleme geldi.O da 406 MB.lık.Ama telefon (C:/) hafızasında 297 Mb.lık boş alan olduğu için yükleyemiyorum. Telefona hiçbir ilave uygulama indirmedik.16 GB.lık ek hafıza kartına zaten güncelleme kabul etmiyor.Ek hafıza kartına oyun ya da uygulama indirsen de çalıştırmıyor. Destek bölümü ile yaptığım görüşmede uygulamaları kaldırarak boş yer açın gibi (bana göre anlamsız bir öneri) çözüm önerdiler. Yukarıda da dediğim gibi hiç bir ek uygulama indirmedik. Çözüm için bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum.Teşekkürler.Herkese keyifli forumlar dliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mobilator

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
Telefona format atıp da dene

düca

düca

Üye
    Konu Sahibi
Format derken telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi mi kastettiniz? Bir de format öncesi kişisel bilgileri(Rehber,notlar..,vs.) yedeklemek gerekir mi? İlginiz için teşekkür ederim.

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
Rehberi yedekleme gerek yok ben fabrika ayarlarına geri döndürünce silinmiyor fakat notları bilemem.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Konuyu WP bölümüne taşıdım, burada daha belirleyici cevaplar alabilirsiniz.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uygulamalarınızın ve kişilerinizin yedeğini aldıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürün. Sorun çözülmez ise başka önerilere baş vurabiliriz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt