Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
htc windows phone 8x yoksa Nokia Lumia 920
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri
Üye
kardeşim gir wp8 bölümüne bak Nokia Lumia 920 sahipleri 70-80 kişi (en az) Htc 8x sahipleri 2-3 kişi. Burda fark ortada zaten fazla söze gerek yok. Bilinçli insan Lumia 920 alır
komando04
Üye
920 tabi ki kardeşim
bulutsuzgece
Üye
Lumia 920 alırsan daha iyi olur.
Nokia'nın ekstra özellikleri, sistem desteği ve kendine has uygulamaları var.
>Lips Of AngeL<
Üye
peki bu 920 nin ses kalitesi nası bizim arkadas
Windows Phone 8S by HTC telefondan almıs ama telefonda bi müzik dinledim inanılmaz ama nokia daki ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum ve baya bi etkilendim sahsen nokia c6-01 kullanıcıyım yani bilmiyorum yarın alıcam ama hala kararsızım ikisi arasında
lordufuk
Üye
Lumia 920 çok daha iyi hem tasarım hem kamera hem işte daha iyi
Kulaklık çıkışı diyorsan htc beats audio ile önde Apple vardı de bir de htc çıktı müzik manyağı değilsen 8X alman mantıklı olmaz
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Windows Phone 8S by HTC telefondan almıs ama telefonda bi müzik dinledim inanılmaz ama nokia daki ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum ve baya bi etkilendim sahsen nokia c6-01 kullanıcıyım yani bilmiyorum yarın alıcam ama hala kararsızım ikisi arasında
Lumia 920 ses kalitesi gayet güzel ayrıca kameradada lumia 920 çok daha iyi hem neden se tasarımıda çok hoşuma gidiyor nokia ilk bu tasarımı n9 da yaptı
avcitalip
Üye
WP için daha erken,bence Android veya IOS cihazlara yönel pişman olma
PremiumWork
Üye
WP istiyorsan Lumia920 derim ama pek sıcak bakmıyorsan 8X işini çok rahat görür