htc windows phone 8x yoksa Nokia Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
kardeşim gir wp8 bölümüne bak Nokia Lumia 920 sahipleri 70-80 kişi (en az) Htc 8x sahipleri 2-3 kişi. Burda fark ortada zaten fazla söze gerek yok. Bilinçli insan Lumia 920 alır

komando04

komando04

Üye
920 tabi ki kardeşim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 alırsan daha iyi olur.
Nokia'nın ekstra özellikleri, sistem desteği ve kendine has uygulamaları var. :oke:

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
peki bu 920 nin ses kalitesi nası bizim arkadas
Windows Phone 8S by HTC telefondan almıs ama telefonda bi müzik dinledim inanılmaz ama nokia daki ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum ve baya bi etkilendim sahsen nokia c6-01 kullanıcıyım yani bilmiyorum yarın alıcam ama hala kararsızım ikisi arasında
:hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
Lumia 920 çok daha iyi hem tasarım hem kamera hem işte daha iyi :) :oke:

uMTOku

Üye
Kulaklık çıkışı diyorsan htc beats audio ile önde Apple vardı de bir de htc çıktı müzik manyağı değilsen 8X alman mantıklı olmaz :D
Sent from my Lumia 920 using Board Express

lordufuk

lordufuk

Üye
peki bu 920 nin ses kalitesi nası bizim arkadas
Windows Phone 8S by HTC telefondan almıs ama telefonda bi müzik dinledim inanılmaz ama nokia daki ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum ve baya bi etkilendim sahsen nokia c6-01 kullanıcıyım yani bilmiyorum yarın alıcam ama hala kararsızım ikisi arasında
:hmmm
Lumia 920 ses kalitesi gayet güzel ayrıca kameradada lumia 920 çok daha iyi hem neden se tasarımıda çok hoşuma gidiyor nokia ilk bu tasarımı n9 da yaptı

avcitalip

avcitalip

Üye
WP için daha erken,bence Android veya IOS cihazlara yönel pişman olma :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Legendary.

Legendary.

Üye
Param olsa L920 alırdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt