htc windows phone 8x yoksa Nokia Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
htc windows phone 8x yoksa Nokia Lumia 920
s.a salı günü bu ikisi hakkında bi secenek yapmam gerek alıcam da o yüzden sizce hangisi ?? sevinirim bilgilendirme yaparsanız...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Nokia derim ama wp8 için daha erken geçme derim ancak yaza doğru

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet Levent arkadaşımızın dediğine aynen katılıyorum,wp8 li bir cihaz alacaksan nokia almanı tavsiye ederim ama çok acelen yoksa biraz bekle drim ben.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya aslında htc bugun bizim bi arkadas almıs s3 kini de cok hosuma gitti hasta oldum bi de lumia baktım yani karar veremedim henüz :/

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesinlikle Lumia 920 derim. Nokia extra özellikleri ile öne çıkıyor .

fk555897

fk555897

Üye
Bence nokia lumia 920 al. LTE teknolojisi falan var. Diğer özellikleri aynı

Türe

Türe

Üye
Ben şahsen 920 alırdım 8x yerine

esokmen

esokmen

Üye
920 kesinlikle daha iyidir

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Lumia 920 :good:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Sırf kamera için bile Lumia alınabilir.

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 8x den çok üstün cihaz lumia 920 al nokia ayracalıklarından mahrum kalma
920 hafıza olarak bile 32 gb 8x 16 gb
8x herşeyi ile lumia 820 ayarında hatta 820 bile nokia avantajları ve 64 gb hafıza ve ekran canlılığı ile 8x den önde htc iki işletim sistemi ile Yolda ve onlarada odaklanıyor nokia tek wp8 le ve telefon lara önem veriyor bu bile avantaj lumia 920 al..

By_Casparov

By_Casparov

Üye
920

Kerim.

Kerim.

Üye
920

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda teknosadayım ve htc 8x 1300tl

bu fiyattan lumia920 alamazsın. Ama aradaki fiyat farkı önemli değilse lumia920 tavsiye ederim. Aynı fiyat aralığındaki lumia820'nin htc 8x'e göre tek eksi yönü ekran çozunurlugudur. Fakat sd kart desteği,değiştirilebilir kapaklar ve Nokia uygulamaları da lumia820'nin üstünlüğüdür.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Yeni telefonların hafıza kartı desteği olmuyor. O yüzden Lumia HTC'ye karşı daha avantajlı.Lumia 920 32 GB. Ama HTC 16 GB. Kamera açısından yine Lumia bir adım önde.Lumia'da karanlıkta daha iyi çekim yapılması için Tessar 2.0 diyafram kullanıldı ama zaten telefonların gündüz çekimleri birbirine yakın sonuçlar veriyor burada önemli olan gece çekimi zaten Lumia'nın gündüz çekimi yazılım bir sorundu. Bunun için Portrico güncellemesi geldi.Artık gündüz çekimleri daha net ve keskin..Lumia'nın ekran kalitesi HTC'den daha iyi ve PureMotion var. ( çözünürlük , PPI )

City lens zaten muazzam.Bildiğim kadarıyla dual Carrier iki telefonda da mevcut. Herhangi bir taşıyıcıdan erişen bir kullanıcıya diğer taşıyıcıdaki mevcut kaynakları daha verimli kullanma imkânı tanır.Böylece ciddi anlamda bir internet hızı farkı oluşur.Birçok yerde görüyorum HTC ile ilgili binlerce şikayet görüyorum. Sistem yeni bir sistem elbette ki hatasız olamaz. Ama ilerleyen zamanlarda büyük bir gelişme olacak. Windows Phone alacaksanız Nokia'dan şaşmayın. Zaten Nokia Windows Phone alanında %70 gibi büyük rakamla lider durumda. Yani daha iyi yazılım desteği sunacaktır. Sana şimdiden hayırlı olsun.

Kerim.

Kerim.

Üye
şu anda teknosadayım ve htc 8x 1300tl

bu fiyattan lumia920 alamazsın. Ama aradaki fiyat farkı önemli değilse lumia920 tavsiye ederim. Aynı fiyat aralığındaki lumia820'nin htc 8x'e göre tek eksi yönü ekran çozunurlugudur. Fakat sd kart desteği,değiştirilebilir kapaklar ve Nokia uygulamaları da lumia820'nin üstünlüğüdür.

8x 1300e dustu:oha:

AynstaynModeOn

Üye
920 al

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:dayak:

MrExpert

MrExpert

Üye
Bütçe sıkıntın yoksa tabikide 920 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt