ben bu htc dev sitesine üye olmaya çalışıyorum fakat bir türlü aktivasyon maili gelmedi 2 gündür bekliyorum ama yok. bu arada türkiye için 2.3.5 güncellemesi yayınlandı
walla hocam denemeden göremezsin ne desem yalan olur ama zannetmiyorum dilin değişeceğini sadece Hboot u güncelliyo anladığım kadarıyla banada bu 2.3.5 TUR un rom dosyası lazım nerden bulcam bilmiom bakalım. senin sd karta falan indirdimi cihaz bunu?
evet benim unlock yapmadan önce ingilizceydi 2.3.5 güncellemesi olmadığından o zaman mecbur 2.3.5 ingilizce güncelleme kurmuştum. şimdi türkçeye dönmeye çalışıyorum bakalım 2.3.3 e düşürdüm ama gene ingilizce unlock yaptığımdan türkçeye dönmem zor olucak gibi ama bir şekilde dönücez
bende cok denedim olmadi htcdev uu ruu indirdim burda suyliyenleri aynen yaptigim halde hata veri yor ( error 191 ) ben yurdisinda getirdim su anda 2.3.5 yuklu ve inglizce ... ben turkce yapmak istiyorum ...... lutfen yardim simdiden tesekurler
charlie21 hangi ülkeden getirdin ve cihazın üzerinde yazılım versiyonunu yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım Türkçe yapmanda. ama Türkçe yapabilmen için bootloader ı unlock yapman şart.
walla hocam sen bilirsin ama bence root olmak istiyorsan s-off yaptırma bootloader ı unlock yap ingilizce olayından emin değilim ama dediğim gibi ben şu anda 2.3.3 Türkçe Orjinal roma geri döndüm hemde rootlu bir şekilde Güncelleme denetlediğimde güncelleme bile çıkıyor gerçi yüklerken hata veriyor ama bugün yarın onuda güncellerim bir yolunu bulup
demekki türkiyedeki cihazları unlock etmek için Hboot versiyonu henüz çıkmamış dilersen bekle dostum yok ben hemen yapmak istiyorum dersen ingilizce roma geçicen unlock edip türkçe rom yüklücen sen bilirsin