HTC wildfire s mı YADA Nokia c6 01 mı hangisi daha iyi yorumda bulunabilirmisiniz objektif olarak .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lalezar___

lalezar___

Üye
    Konu Sahibi
HTC wildfire s mı YADA Nokia c6 01 mı hangisi daha iyi yorumda bulunabilirmisiniz objektif olarak .
Arkadaşlar Wildfire s mı daha iyi sizce nokia c6 01 mı Neden ? şimdiden teşekkürler

İncİnat

İncİnat

Üye
wildfire s in ekran çözünürlüğü düşük ama android
c6-01 gorilla glass var ips clear black display var ama symbian belle
wildfire nin hızını bilmiyorum ama c6 680 mhz ve bellede kasıyor belle kaldıramıyor o hızı ancak ben c6-01 derim yinede çünkü nokia toparlanıyor kendine gelmeye başlıyor

lalezar___

lalezar___

Üye
    Konu Sahibi
wildfire s in ekran çözünürlüğü düşük ama android
c6-01 gorilla glass var ips clear black display var ama symbian belle
wildfire nin hızını bilmiyorum ama c6 680 mhz ve bellede kasıyor belle kaldıramıyor o hızı ancak ben c6-01 derim yinede çünkü nokia toparlanıyor kendine gelmeye başlıyor

c6 01 kullanıcısyım belle sürümünü kullanıyorum yüklediğimden beri telefonumu daha çok hızlanmış hissediyorum ki anna da da bellede de bir kasma olayına hiç rastlamadım etrafımda android telefonlar var bazen c6 ımı biraz ezik gibi hissediyorum değerli yorumunuz için teşekkürler

İncİnat

İncİnat

Üye
kardeşimde c6-01 var kendisi oyun hastası oldugu için telefonda nereden baksan 60-70 uyg. var ve menü toplu değil dağınık ondan kasıyor olabilir aslında ama dediğim gibi c6-01 wildfire s den mantıklı

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Wildfire s

lalezar___

lalezar___

Üye
    Konu Sahibi
Birde nedenini belirtesiniz ?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Birde nedenini belirtesiniz ?
neden mi androidde can var ;) ayrınca işlemci farkı pek yok 600-680 o 80'in eksikliğini çekmezsin ama ram c6-01de 256 wild de 512 ayrıca git bi teknoloji mağazasına al ikisinide eline incele farkı kendin hisset

lalezar___

lalezar___

Üye
    Konu Sahibi
neden mi androidde can var ;) ayrınca işlemci farkı pek yok 600-680 o 80'in eksikliğini çekmezsin ama ram c6-01de 256 wild de 512 ayrıca git bi teknoloji mağazasına al ikisinide eline incele farkı kendin hisset

sagol degerli yorumun için

61semih

61semih

Üye
Wildfire s
c601 ın ekran kalıtesı daha ıyı fakat android olusundan dolayı
wildfire s daha alınabılır bır telefon
ıkı telefondada kasmanın olacagını pek zannetmıyorum.hem şekıl ıtıbarıle hemde android etkenınden dolayı
Wildfire s daha ıyı bır secım olur bence

Waveman

Waveman

Üye
Bende wildfire s diyorum androidli olması büyük bi artı

ParduSS

ParduSS

Üye
htc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt