htc tytn II ile youtube nasıl izlenir?

Sponsorlu Bağlantılar

zizichercher

Üye
    Konu Sahibi
htc tytn II ile youtube nasıl izlenir?
Arkadaşlar,
Öncelikle dün tanıştığım bu site sayesinde telefonumu yeniden sevdiğimi bilmenizi isterim.Tüm paylaşımlar için teşekkürler.

Tytn II ile yotube videolarını izlemek istiyorum ancak videolar açılmıyor. Flash lite kurdum fakat bir değişiklik yok.

Birde bu cihazla bir iphone gibi rahat internet kullanımı nasıl yapılabilir.3G kullanmama rağmen sayfa hızı ve parmak ile kaydırma işlevleri kullanışlı değil.

Dün telefonuma sbp home kurdum.Gerçekten çok kullanışlı.Lisans almadan sürekli kullanabilmem için yardımınız olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: mustafa1962 ve xasanaki

marko16

Üye
skyfire browser kur izlersin tüm videoları

bu adresten bak işine yarayan vardır sorduğun spb shell (home) onuda indir fulldür
alta bulunan açıklama ve programlar alıntıdır yazı sahibi:marpuc dostumuza teşekkürlerimi borç bilirim
gerekli açıklamalar burdan: epforum.com/forum/pocket-pc-palm-pda-bolumu-287/spb-mobile-shell-3-0-kacirmayin-162998.html (adresi nasıl yazacağınızı tarif etmeme gerek yok sanırım:D c ep=cep)
Spb Mobile Shell 3.0.0, henüz piyasaya çıkmayan ama lansmanı yapılan program. Mükemmel bence. Bilmiyorum forumda varmı ama yoksa eminim herkes bayılacak. 3 boyutlu menu, geçişler mükemmel olmuş. Herkesin telefonunda olmalı.

Programı bilgisayardan yüklüyorsunuz. USB kablosuyla telefonunuzu bağlayın activesync ile telefona otomatik kuruyor

SPB Mobile Shell in life style ekranında (hani widgetları eklediğiniz ekran) sadece 3 safya var ya işte onu isteiğimiz kadar arttırabiliyoruz. Ben 5 sayfaya çıkarttım böylece widgetlerınızı sınıflandırabiliyorsunuz. Peki nasıl:
Resco explorerdan önce menu/options/add-ins den download registry add-ins yapıyoruz. registry add-inns i indirdikten sonra kuruyoruz ve artık registry dosyalarına ulaşabiliyoruz.
Resco explorerdan up la en üst kısma gelin. burdan my registry e tıklayın. sonrasındaki izleyeceğiniz yol aşağıda:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Spb Software House 2/Spb Mobile Shell/Widgets/Home Screen
"Page count"a basılı tutup edit diyoruz. Ordaki rakamı kaç sayfa istiyorsak o rakamla değiştiriyoruz. OK diyip çıkıyoruz.
Soft Reset sonrası tata: istediğimiz kadar widget ekleyebileceğimiz sayfamız oldu.

linkte bulacağınız programlar hakkında kısaca yazayım:

air scanner: virus koruma programı
eye photo: iphone tarzı resim görüntüleyici (kesinlikle olmalı)
no data: gereksiz gprs bağlantısını engelliyo (kesinlikle olmalı)
resco bubbles: sensorle oynanan top oyunu
resco explorer: file explorerın yerine daha touch firendly (kesinlikle olmalı)
s2p: iphone tarzı müzik player (kesinlikle olmalı)
skyfire: web browser (kesinlikle olmalı) bunu mutlaka yükleyin. operada falan flash video izlenemiyo ya bu herşeyi izletiyo. youtube a girip video izleyin. Ama bunun için dns ayarlarını yapmanız lazım. Oda şöle oluyo:
ayarlar/bağlantılar/wifi/network adapters/edit/name servers
DNS : 208.67.222.222
Alt DNS: 208.67.220.220

OK.
Bu dns ayarlarını bilgisayarınızada girebilirsiniz. Böylece bilgisayarınızdanda bütün yasak sitelere erişebiliyorsunuz.
sms chat: smslerinizi okumak ve yönetmek için çok iyi (kesinlikle olmalı) Yeni versiyon 1.2.1 eklendi
spb mobile shell 3: zaten biliyorsunuz
tcpmp player altyazı eklentili: altyazı aynı isimde olsun yeter
vtap: youtube için program. youtube videoları arasında search yapıp stream playerda izlemenizi sağlıyo. Buda çok güzzel bir program.
diamond tv: omniadan tv izlemek için. türk kanallarda var. bence çok güzel
s2u2: iphone tarzı tuş kilidi (ama hareket sensoru manuel olurrsa daha iyi) ben zaten sağ üst tuşu ekrar çevirmeye ayarladım çok rahat oldu
s2v: s2u2 için istediğiniz resmi arka plan yapabiliyorsunu.
galarm: çok güzel bir alarm programı. (bence kesinlikle olmalı) ertelemede veya alarmı kapatmada telefonu sallama, soru cevaplama veya labirentte topu sensörle deliğe sokma gibi seçenekler var. sabah uyanmama diye bişi yok. Yeni versiyon 1.5.1 eklendi
iconsoft phonex extension: telefon arama programı. kendini otomatik olarak ana program yapıyo. yani yes tuşuna bastığınızda direk açılıyo. büyük tuş takımı bence çok güzel, gelen aramaları tam ekran resim görme(olmalı)
Yeni versiyonu 4.55 i yükledim. register için herhangi bir kodu yazın
skype mobile: isterseniz skype ın kendi sitesindende indirebilirsiniz. ben direk cab ı veriyorum. indirmekle uğraşmayın
htc klavye: mesaj yazarken büyük rahatlık bence. türkçe t9.
spb backup: yedekleme için çok iyi
winrar: omniada rarlı dosyaları açmak için. bence çok gerekli
smart player: çok güzel bir video oynatıcı. birçok uzantıyı destekliyo. de var(syMPDA).
Facebook: Facebook hesabınıza kolay erişim sağlayan çok güzel bir program.
HTC Home: Arkadaşlar today ekranında mutlaka olması gereken bir program bence. Kısa yolarıyla çok kullanışlı. Bence deneyin.
Pocket Shield: Tuş kilidi programı. Omnianızı kilitlemek için sensörü kullanmak istermisiniz. Telefonu 180 derece aşağı ve yukarı döndürün telefon kilitlensin. Yada sallayınca kilitlensin. Kayıtlı versiyon değil ama kesinlikle sorun değil. Arada bir sizi 7 saniye bekletiyo hadi bize destek verin die ama başka bişi yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Touch Response: Mutlaka olması gereken bir program daha. Bu program sayesinde omnianızın ekranına her dokunduğunuzda ekran titreyecek. Hatta dokunduğunuzda kaç milisaniye titremesi gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz. Yada dokununca titresin bide bırakınca titresin diye ayarlayabiliyorsunuz. Çok güzel. Olmalı
OYUNLAR:
Need For Speed Undercover: dokunmatik ekranla oynayabiliyosunuz. ben çok sevdim
Spore: EA Games'in oyunu. çok zevkli. Kız narkadaşınız bayılacak. Bir hücre olarak abşlıyorsunuz ve beslendikçe gelişip büyüyorsunuz. Dokunmatik.
The Sims 3: kontroller başta biraz zor geliyo ama alışıyorsunuz.
Tiki Towers: En sevdiğim oyunlardan biri. Çok eğlenceli ve uğraştırıcı. Mutlaka deneyin bence. Maymunlara tahtalardan köprü yaparak muza ulaşmalarını sağlıyorusnuz. Böyle yazınca çocuk oyunu gibi geliyo ama değil

zizichercher

Üye
    Konu Sahibi
üstad çok teşekkür ederim.

barannium

Üye
eywallah çok sağolsın programlar için eye photo ve nfs yi hemen indrdim ama youtube a çare bulamadım. dns ayarlarını değiştirdim engelli siteleri açıyor fakat youtube a bağlanamıyor bir çaresi varmıdır ?

alttek

Üye
teşekürler emeğin için herşey süper ama iconsoft phonex extension telefonuma yukledım cok süper bır program ama telefon ingizce oldu bu programın turkcesını yaparsan cok sevınırımbıde diwx izleme programıda eklersen sevinirim saygılar

beytima

beytima

Üye
HOCAM BURDA BAHSETTİĞİN OLAYLAR HTC TYTN 2 de OLUYORMU SAYGILAR

mustafa1962

Üye
tesekkurler

alimpaşa

Üye
burdaki programları nerden indirecez ve htc tynt 2 için uygunmu

sakut

sakut

Üye
bu .cab uzantılı dosyaları kurma yontemı beceremıyorım gorsel yardım ıstıyorum lutfen

lord_baros

Üye
çok teşekkür ederim emeği geçn herkezin eline sağlık

Üst Alt