HTC Touch Max 2G ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Touch Max 2G ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Son günlerde Palm’ı satın alacağı konuşulan HTC’nin, Touch Max 2G olarak isimlendirilen yeni cihazının vitirinlerde çok kısa bir süreç içerisnde vitrinlerdeki yerini alması bekleniyor. Dış tasarımıyla klasik HTC dokunmatik cihazlarını andıran cihaz ile ilgili ön plana çıkan teknik özellikleriyse şöyle sıralayabiliriz;

• 3.2 inç genişliğinde WQVGA dokunmatik bir ekran ( 240 x 320 piksel çözünürlüğü ),
• 128 Megabayt kapasitesinde RAM bellek,
• 256 Megabayt kapasitesinde ROM bellek,
• 624 MHz hızında Marvell PXA310 işlemcisi,
• Çift işletim sistemi desteği,
• Windows Mobile 6.5 işletim sistemi,
• Google Android OS 1.6 işletim sistemi,

( HTC Touch Max 2G'nin Çin web sitelerinde dolaşan resimleri )

Çok kısa bir süreç içerisinde satışa sunulacak olan cihazın, 205 Dolar seviyesinde bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Aziz™

Üye
205 dolarmı:hmmm

61semih

61semih

Üye
htc hd mini de 350 dolar denılıyor ama yutr dısında 330 siterlın(1siterlin 2.320tl) vergılerıyle beraber 800tl bulur sanırsam hesapta 350 dolardı(525tl)

draugar_lp

draugar_lp

Üye
anlamadığım iki işletim sisteminden biri olacağı için mi ikisi birden yazılmış?yoksa ikisini birden mi barındırıyo?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
205 dolar sizce böyle bir telefon olabilir mi?

osmanefe

Üye
inş vardır samsung star wifmi satar farkını kapatır bu alırdım yazada iphone almak istiyordum en sevdiğim üçlüyü bulucam zaten bir tane nokia 3230um var birde siemens c72 java ve symbian da var bütün mobile dosları topladım bir palm birde rim eksik kaldı :D Allah bereket versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt