HTC 10 evo akıllı telefon yakında sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC 10 evo akıllı telefon yakında sunulacak
HTC bu sene fazla sayıda olmasa da önemli modellerini pazara sundu. Özellikle de firmanın amiral gemisiHTC 10 bu cihazlar arasında en çok dikkat çeken model oldu. Diğer taraftan HTC, Google'ın son dönemde sunduğu Pixel ve Pixel XL adındaki akıllı telefon modellerinin de üretimini üstlendi.



Bir süredir, HTC'nin yeni bir üst seviye modeli HTC Bolt adındaki akıllı telefonu hakkında bilgiler geliyor. Geçtiğimiz ay Twitter üzerinden sızıntıları ile tanınan @evleaks ya da gerçek ismi ile Evan Blass henüz resmi olarak duyurulmayan HTC Bolt adındaki yeni bir akıllı telefonun Amerika Birleşik Devletleri'nde cep telefonu operatörlerinden Sprint üzerinden Ekim ayında satışa sunulacağını belirtmişti.

Şimdi de yine @evleaks yeni önemli bilgiler sundu. Bu yeni bilgilere göre HTC Bolt ABD'de bu isim ile sunulmasına karşılık uluslararası pazarda ise HTC 10 evo adı ile yerini alacak.

Bu yeni akıllı telefonun kısa süre önce bazı görselleri ortaya çıkmıştı ve ayrıca ABD'de sertifikasyon sürecinde FCC'de de ortaya çıkmıştı.

HTC Bolt / 10 evo'nun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Ayrıca akıllı telefonun yonga setiQuaclomm Snapdagon 810 olurken, 3GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 18MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 7.0 Marshmallow mobil işletim sistemi diğer önemli özellikler olacak.
HTC 10 evo akıllı telefon yakında sunulacak
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Üst Alt