htc touch 2 de sms yolluyourum sms iletiniz gonderılemıyor dıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
htc touch 2 de sms yolluyourum sms iletiniz gonderılemıyor dıyor :(
htc touch 2 de sms yolluyourum sms iletiniz gonderılemıyor dıyor :( bır turu halledemedım yardım edersenız cok makbule gecer nedenı nedır acaba ayarları tamam daha 1 2 saat oncesıne msj yollıyabılıyordum msj lar kısmında esıtleme hatası yazıyor allta :vur

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

alfa217

Üye
hard reset atarsan düzelir zannedersem bendede oluyodu arada bir

yeah34

yeah34

Üye
sebeke ayarlarine bi bak derim otomatikde mi ? degismis mis yukardaki wireles actign yerde tel baglantisina gir bak

olmadi reset =) setting den bellek temizle war hafiza kartini cikar oyle yap karrtak program files felanda temzlersin sorunun duzelir

basketci_16

Üye
burada yazanların hepsini yaptım ama gene birşey olmadı arkadaslar biz turkcellden almıstık htc touch 2'yi sonra avea hat taktım ve mesaj atmadı yani mesaj alıyor ama atmıyor aramada yapabiliyorum fakat mesaj işini yapamadım bi çözümü war mı acaba

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar buldum mesaj merkezi numarasının başındaki + yı silin ve numarayı şöyle yazın 00905598008000 bende oldu wallahi :D

surrounder7979

surrounder7979

Üye
helal sana birader süpersinnn

v0lk

Üye
bendede aynı sorun var ama burdakı soylenenlerın hepsını denememe ragmen olmadı.. ne yapabılırım?

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım acelen yoksa zamanla duzelıyor dıye hatırlıyorum.dahada akrsılasmadım bu sorunla 1kere oldu dahada olmadı

Üst Alt