burhankoxp22
Üye
-
Konu Sahibi
-
YanLış Yazmışım S-OFF DeğL..S-off mu yazıyor? S -off olması daha iyi s-on cihazlarda rom yükleme de sıkıntı çıkabiliyor telefon unlock ve s -off ise tüm kilitleri açık demektir
kardeş neden s-off yapmak istiyorsun gereksiz boş yere yapmanın bir anlamı yok brick olma tehlikesi var bunu kabul ediyorsan buyur linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu işe yarıyor bende zamanında buradan yapmıştım anlatım türkçe ve adım adım gidersen çok kolay
brick olma demek ingilizcesi tugla anlamına geliyor benim de sensation telefonum var brick oldu ubuntu sistem kurup bootloaderi tekrar yükledim brick olunca telefon hiç sarj almaz hiçbirşey yapmıyor bilgisayarın biosu silinmiş gibi birşey
Hocam HTC One'i ne yaptiysam root edemedim gitti.Güle güle kullan yapamayan lar için açılmış bir konu :-)
Hocam Ayni Sorunu 10 Gun Once Yasadim.merhaba benim elimdede htc one x var.cihazı root yapayım derken htc one yazısında takılı kaldı.cihaz s-off olmadığı için rom yüklemeside yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim.mail adresim : mehmetakifozturk1987@gmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?