Htc Telefonlar Root -S-off Yapılır

Konu Sahibi
Htc Telefonlar Root -S-off Yapılır
Evet arkdaşlar forum yöneticileri ne der bilmiyorum da htc bölümünün üst konularında bu konuyu açmamam için bir yasak görmedim htc telefonlara unlocked s-off root recovery root ve rom yüklemesi yapabilirim yapamayan arkadaşlar mesaj atabilirler ücret almıyorum sadece üstte yazılan işlemler için ücret almıyorum bunların dışında
CID degişimi türkiye romu yüklenmeyen telefonlara türkiye romu yüklemekteyim bu işlemler sonucu telefonunuz garanti dışı kalacaktır ve tekrar garanti kapsamına girmeyecektir. imei degişimi de yapıyorum bu yasak bir işlem oldugu için fazla detaya giremiyorum her gün saat 13:00 ile 17:00 arası müsaitim forum üzerinden mesaj atabilirsiniz ve forum yöneticileri bu konuda bir yasak var ise konu kapatilabilir.
Telefonunuzu sizden bana göndermenizi falan istemiyorum yaptıgım işlemler teamwiewer programı ile karşı bilgisayara baglanıyorum gerekli driver ve programları indiriyorum işlem bittikten sonra bilgisayarınızdan çıkıyorum forum üzerinden mesaj atabilirsiniz. gerekli olan malzemeler
1 adet bilgisayar windows xp veya üstü işletim sitemi yüklü inteneti baglı
telefonunuzu bilgisayara baglamak için ara kablo

hafıza kartı minimum 1Gb
teamwiewer
ve sadece karşımda telefonun ekranında ne oldugunu söyleyebilecek birisi ve bir kaç tuşa basacak bu kadar
Not:bu sitede uzun zamandır varım gece çalıştıgım için sabah 13:00 ile 17:00 arası müsaitim Herkese İyi forumlar

Son düzenleme:
Tepkiler: KorayBirdag

BURO_

Üye
TeLefonum Şuan UNLOKED Benim Ama S-on DeğL, Bunu Yapmamda Yardımcı OLabiLirmisiniz?

Dipnot: TeLefon Markası HTC DESİRE HD

Konu Sahibi
S-off mu yazıyor? S -off olması daha iyi s-on cihazlarda rom yükleme de sıkıntı çıkabiliyor telefon unlock ve s -off ise tüm kilitleri açık demektir

BURO_

Üye
S-off mu yazıyor? S -off olması daha iyi s-on cihazlarda rom yükleme de sıkıntı çıkabiliyor telefon unlock ve s -off ise tüm kilitleri açık demektir
YanLış Yazmışım S-OFF DeğL.. UNLOCKED Yazıyor Yukarıda Ve Hemen Aşağısında İse S-On Yazıyor Ben O, S-on'u NasL S-off YapabiLirim?

Konu Sahibi
kardeş neden s-off yapmak istiyorsun gereksiz boş yere yapmanın bir anlamı yok brick olma tehlikesi var bunu kabul ediyorsan buyur link bu işe yarıyor bende zamanında buradan yapmıştım anlatım türkçe ve adım adım gidersen çok kolay

BURO_

Üye

Brick oLma ne demek?

Konu Sahibi
brick olma demek ingilizcesi tugla anlamına geliyor benim de sensation telefonum var brick oldu ubuntu sistem kurup bootloaderi tekrar yükledim brick olunca telefon hiç sarj almaz hiçbirşey yapmıyor bilgisayarın biosu silinmiş gibi birşey

BURO_

Üye

AnLadım Hocam, verdiğin Link'i denemistim Buraya Konu Açmadan Önce Başarısız OLdu maLesef orda ki konu çöp

Konu Sahibi
Ben denedim çalıştı eski bir konu boot uyumlu değildir

emreli01

Üye
S.a kardeş konu için teşekkürler benimde telefonum htc one x plus yurt dışından gelme burda garantiye yolladım bazı sorunlardan dolayı anakart değişimi gerçekleşti uluslar arası 1 yıl garantisi vardı ve bitmek üzere htc de güncelleme vermeyecegini açıkladı ve root atmayı düşünüyorum şuan telefonumda hiç bi sorun yok fakat sırf ücretli programların lisans kontrolunu kapatmak ve rahat rahat uygulma yüklemek için root atmayı düşünoyurm root attıgımda telefona eksi bi tarafı olacak mı önerin nedir ..

Konu Sahibi
kardeş root atmanın hiçbir sıkıntısı yok yazılımsal olarak engelleri kaldırmaktır iyiki root atmışım diyeceksin geri eski haline getirilebiliyorkardeş root atmanın hiçbir sıkıntısı yok yazılımsal olarak engelleri kaldırmaktır iyiki root atmışım diyeceksin geri eski haline getirilebiliyor

kaya_84

Üye
Merhaba bende htc one var unlocked kilidini açtım ama root yapamadım bana yardımcı olabılırmısınız

Konu Sahibi
Tabiki face veya başka hesabınız varsa oradan size ulaşacağım bir saat ve tarih ayarlıyoruz özel den mesaj atın adresinizi

FK5896

Üye
rootçu programıyla sensation xl'i 15 sn. içinde rootlamıştım geçende..

Konu Sahibi
Güle güle kullan yapamayan lar için açılmış bir konu :-)

Güle güle kullan yapamayan lar için açılmış bir konu :-)
Hocam HTC One'i ne yaptiysam root edemedim gitti.
Google aramasinda 10. sayfaya kadarki herseyi denedim ama yok olmuyor ..
Unlocked olayi tamam bootloader kilidi kirildi.
Ama root'ta hep hata veriyorr
Kingo root'ta NeedRoot hatasi veriyorr
N'apcamm? =/

merhaba benim elimdede htc one x var.cihazı root yapayım derken htc one yazısında takılı kaldı.cihaz s-off olmadığı için rom yüklemeside yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim.mail adresim : mehmetakifozturk1987@gmail.com

avjx

Üye
Slm hocam tel htc desire x rootlu sorun gereksiz sistem uygulamalarini kaldiriyorum ama tel kendi kendine kapanip aciliyor ve sistem uygulamalarini Geri yukleniyor denemedigim uygulama kalmadi ama bi sonuc alamadim sizce sorun nedir

kardes htc desire var bootekran unlocket ama s-on konumda kactane ruu rom denedıysem hata verdı yardımcı olursan cok sevınırım kolay gels