Htc wildfire s telefonum var. yukarıda ki açıklama da dediğim gibi acaba öyle birşey var mi ?
micro usb girişli klavye yok mouse hiç hiç yoktur bence ayrıca böyle bir telefonda pek işe yaramaz
bir tarafi micro usb girisi diger tarafi normal usb girisli bglanti prcalari var. Bunlarla oluyo.

bir tarafi micro usb girisi diger tarafi normal usb girisli bglanti prcalari var. Bunlarla oluyo.

Konuda bir çok yanlış bilgi var. Konuyu açıklayayım.
HTC'nin bazı telefonlarında OTG desteği var, bazılarında yok.
Wildfire modelinde yok bu destek. Ama örneğin One X modelinde var.
Yani modelden modele farklılık gösteriyor.
O cihaz hakkında bilgim yok ancak varsa kesin yazıyordur kutusunda yada broşürde.Anladım kardeşim. Izahın için teşekkür ederim
Peki tablet te varmı o özellik ?
Örneğin çin mali bir tabletim var.markası digitab.. 200 küsür tl ydi fiyat i galiba
O cihaz hakkında bilgim yok ancak varsa kesin yazıyordur kutusunda yada broşürde.
bu demek oluyor ki destekle miyorusb otg her telefon modeli desteklemiyor klavye mouse bağlamak için otg kablosu olması lazım tabletlerin çoğunda destekler fakat senin tablet çin malı(tanınmamış) bir marka olduğu için desteklemeyebilir
bluetooth mause ve klavye bağlanabiliyor.
HTC desire c kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

Eğer onları görüyorsa USB ile çalışan herşeyi görür.onu biliyorum ama usb yi soruyorum ben..![]()
Eğer onları görüyorsa USB ile çalışan herşeyi görür.
Yani bilgisayarın USB girişinden bir farkı yok
onu biliyorum ama usb yi soruyorum ben..![]()
o zaman konu başlığını düzelt..
Htc Telefona Klavye veya mouse bağlanılır mi ?