Htc Telefona Klavye veya mouse bağlanılır mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Htc Telefona Klavye veya mouse bağlanılır mi ?
Htc wildfire s telefonum var. yukarıda ki açıklama da dediğim gibi acaba öyle birşey var mi ?

Android Police

Android Police

Üye
olmaz

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Htc wildfire s telefonum var. yukarıda ki açıklama da dediğim gibi acaba öyle birşey var mi ?

yapilabilir diye biliyorum s2 de gormustum fakat sizin cihazda zevk verecegini sanmiyorum. ekranin en az 4 inc olmasi ideal bu islem icin.

Android Police

Android Police

Üye
micro usb girişli klavye yok mouse hiç hiç yoktur bence ayrıca böyle bir telefonda pek işe yaramaz

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Malesef htc nin usb otg desteği yok.dandik nokia c 7 imde bile var ama evomda yok

Android Police

Android Police

Üye
valla kardeşim bundan sonra htcye bulaşmıycam canım galaxy dururken mal gibi senseye koşturmak da neymiş ? yediği ramin haddi hesabı yok tasarımı da hoşuma gitmiyor zaten

relax_1_8

relax_1_8

Üye
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yoktur kardeşim htc ye flash bellek fare yada klavye bağlanmıyor dandik nokia bile bu özelliği destekliyor ama htc desteklemiyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Konuda bir çok yanlış bilgi var. Konuyu açıklayayım.

HTC'nin bazı telefonlarında OTG desteği var, bazılarında yok.
Wildfire modelinde yok bu destek. Ama örneğin One X modelinde var.
Yani modelden modele farklılık gösteriyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Konuda bir çok yanlış bilgi var. Konuyu açıklayayım.

HTC'nin bazı telefonlarında OTG desteği var, bazılarında yok.
Wildfire modelinde yok bu destek. Ama örneğin One X modelinde var.
Yani modelden modele farklılık gösteriyor.

Anladım kardeşim. Izahın için teşekkür ederim:thumbup:

Peki tablet te varmı o özellik ?
Örneğin çin mali bir tabletim var.markası digitab.. 200 küsür tl ydi fiyat i galiba

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Anladım kardeşim. Izahın için teşekkür ederim:thumbup:

Peki tablet te varmı o özellik ?
Örneğin çin mali bir tabletim var.markası digitab.. 200 küsür tl ydi fiyat i galiba
O cihaz hakkında bilgim yok ancak varsa kesin yazıyordur kutusunda yada broşürde.

alien97

alien97

Üye
usb otg her telefon modeli desteklemiyor klavye mouse bağlamak için otg kablosu olması lazım tabletlerin çoğunda destekler fakat senin tablet çin malı(tanınmamış) bir marka olduğu için desteklemeyebilir

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

O cihaz hakkında bilgim yok ancak varsa kesin yazıyordur kutusunda yada broşürde.

kutusunun hiçbir yerinde yazmıyor..:s bu demek oluyor ki destekle miyor

- - - Eklendi - - -

usb otg her telefon modeli desteklemiyor klavye mouse bağlamak için otg kablosu olması lazım tabletlerin çoğunda destekler fakat senin tablet çin malı(tanınmamış) bir marka olduğu için desteklemeyebilir

benim tablet flash disc i falan dersteliyor. o otg dediğiniz Ne oluyor tam olarak ?

ozgurde

Üye
bluetooth mause ve klavye bağlanabiliyor.

HTC desire c kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt