HTC Spark: İlk Windows Phone 7'li Olabilir! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Spark: İlk Windows Phone 7'li Olabilir! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Ürettiği üstün donanımsal özelliklere sahip mobil cihazları ile birlikte tanınan Tayvanlı mobil üretici HTC'nin Windows Phone 7 mobil platformunu içerecek olan cihaz ile ilgili teknik özelliklerin ve görsel resimlerin gün içerisinde sızdırıldığı iddia edildi. Resimlere bakıldığında HTC'nin HD 2 isimli modelini andıran bir tasarım içerdiğini ve cihazın daha önceki modeller gibi dayanırlılık olarak üst seviyede bir kasaya sahip olması dikkatimizi çekiyor.

( HTC Spark, göz kamaştıracak! )

Oldukça geniş bir dokunmatik ekrana sahip olan cihazda, QWERTY klavyeye yer verilmeyerek cihazın sadece dokunmatik ekranı üzerinden yönetilmesine olanak sağlanmış. HTC'nin Sense arayüzünü kullanacak olan cihaz, Windows Phone 7 ile birlikte çok daha şık ve çok daha farklı kitlelere hitap edecek gibi duruyor. Cihaz ile ilgili özelliklere ve görsel resimlere diğer sayfalar üzerinden ulaşabilirsiniz.

[BREAK=Teknik Özellikler ve Fiyatı ]

• 3.7 inç genişliğinde, SLCD yapıdaki bir dokunmatik ekran,
  • 1 GHz hızında çalışan Snapdragon mobil işlemci,
  • HTC Sense ara birimi,
  • 8 Megapiksel çözünürlüğünde, LED flaş destekli bir kamera,
  • Windows Phone 7 işletim sistemi,
  • Windows Phone Market Place uygulaması,
  • Sosyal ağ siteleriyle bütünleşik bir yapı,

( HTC Spark, göz kamaştıracak! )

Cihazın fiyatı hakkındaki bilgiler sır gibi saklanır iken, cihazın 2010 yılının üçüncü veya en geç dördüncü çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

[BREAK=Görsel resimler]

DaLGaLaRXXL

Üye
Merhaba arkadaslar,
Öncelikle siteye emegi gecen herkese tesekürlerimi bildiririm.
Benim telefonum HTS HD2 güzel bir telefon, henuz hic bir seyini sözemedim ama burdan bilincleniyorum.
Arakadaslar bende pc suite programi yok, o yüzden telefonumu pc ye tanitamiyorum. sizden ricam elinde olan bir forumdasimin rar dosyasi ile göndermesi.

tesekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt