Htc servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Htc servisi
Bir arkadaşım geçenlerde m...mar...ten htc one x aldı. aldıktan bir ay sonra falan bozuldu. arkadaş servise gönderdi sonra servisi aradi telin durumunu sordu onlarda tamir süresi bitti en kısa zamanda kargo ya vereceklerini söylediler. arkadaşta ben o telefonu istemiyorum ben o telefona o kadar para ödedim htc markasını seçtim ve cihazını zı aldım. bir ay olmadan da durduk yere bozuldu. ben o telefonu ne yapayım falan dedi yeni telefon istedi... en sonunda da ona eski telefon ile beraber yeni bir one x gönderdiler...

bir gönderdi iki geldi telefon..:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilginç :hmmm

justblood

justblood

Üye
Arkadasina helal olsun hakkini aramis ve sonuc olumlu olmus gule gule kullansin .

OPC

OPC

Üye
Arkadaş çok yetenekli galiba 1 telefon parasına 2 telefon :zzz:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Valla helal olsun keşke bizim de başımıza gelse böyle bir olay :D :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
aynen..:) acaba bu arkadaşın şansına mi öyle denk gelmiş yoksa htc servisinin kalitesi mi ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
aynen..:) acaba bu arkadaşın şansına mi öyle denk gelmiş yoksa htc servisinin kalitesi mi ?

Benim şu ana kadar gördüğüme göre HTC nin Türkiye servisi çok kalitesiz.Hiç ilgilenmiyorlar,başlarından atmaya çalışıyorlar..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Android Police

Android Police

Üye
bu one serisinden neden bukadar çok şikayet geliyor acaba ? :hmmm

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
bu kanıya nereden vardınız ?
Söyleyeyim :
1)HTC Müşteri hizmetlerine yazın güncelleme için en az on defa mail attım adamlar her defasinda saçma sapan yorum yaptılar gereksiz şeyler söylediler.Almanyadaki müşteri hizmetlerine tek bir mail attım anında sorunu çözdüler.
2)Telefonumda önemli bir sorun olmuştu.Cihaz sürekli kendi kendine reset atıyordu.Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım.Telefonla konuşurken inanın karşıdaki beni resmen hiç takmadı.Adam daha One serisinde bataryanin çıkmadığını bilmiyor:
Müşteri H.:Cihazın bataryasını çıkarın lütfen
Ben:Sanırım unuttunuz bu cihazın bataryası çıkmıyor !
M.H:Cihazı kapatmayı deneyin .
Ben:Başta söyledim ya..Cihaz ne açılıyor ne kapanıyor sadece kendi kendine reset atıyor.
M.H:Üzgünüm şu an için yapabileceğiniz tek şey cihazın şarjının bitmesini beklemek.(telefonun da şarjı daha %100 dü,bitmesi herhalde birkaç ayımı alırdı..)
Ben:Hay ben sizin edeceğiniz yardımın taaa..
Daha sonra burdaki insanlardan yardım istedim ve sorunu çözdüm.Herhalde yeterlidir.Bu kanıya varmamdaki sebepler..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Söyleyeyim :
1)HTC Müşteri hizmetlerine yazın güncelleme için en az on defa mail attım adamlar her defasinda saçma sapan yorum yaptılar gereksiz şeyler söylediler.Almanyadaki müşteri hizmetlerine tek bir mail attım anında sorunu çözdüler.
2)Telefonumda önemli bir sorun olmuştu.Cihaz sürekli kendi kendine reset atıyordu.Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım.Telefonla konuşurken inanın karşıdaki beni resmen hiç takmadı.Adam daha One serisinde bataryanin çıkmadığını bilmiyor:
Müşteri H.:Cihazın bataryasını çıkarın lütfen
Ben:Sanırım unuttunuz bu cihazın bataryası çıkmıyor !
M.H:Cihazı kapatmayı deneyin .
Ben:Başta söyledim ya..Cihaz ne açılıyor ne kapanıyor sadece kendi kendine reset atıyor.
M.H:Üzgünüm şu an için yapabileceğiniz tek şey cihazın şarjının bitmesini beklemek.(telefonun da şarjı daha %100 dü,bitmesi herhalde birkaç ayımı alırdı..)
Ben:Hay ben sizin edeceğiniz yardımın taaa..
Daha sonra burdaki insanlardan yardım istedim ve sorunu çözdüm.Herhalde yeterlidir.Bu kanıya varmamdaki sebepler..

yazık... belki bu o anki müşteri temsilcisinin vurdum duymazlıgi dir ama htc de kimi is e alıyor dikkat etmesi gerek

blacktalon

blacktalon

Üye
nasıl 2 tel göderiyorlar telefon hurdaya çıksa dahi yenisiyle göndermezler değiştirirler bir yanlışlık yapmıştır servisi her zaman olmaz bence bu

skywalker06

skywalker06

Üye
servisin hatasidir eskisini vermez normalde

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum hata mi değil mi ama oldu ışte..:)

skywalker06

skywalker06

Üye
benim telefonum normalde wave 2ydi tamir edemediler üretimi olmadığından ace 2 geldi sadece daha önce nokiada yine telefonum değişmişti ondada sadece yeni telefonu göndermişlerdi senin şansına böyle birşey olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt