Htc sensatıon xe kullanıcı yorumum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Htc sensatıon xe kullanıcı yorumum
.........Sensation xe deneyimlerim......

Oncelikle bataryayla baslayayim 1gun boyunca internet vs yaptim ancak sarji bitirebildim ve 4 saat kesintisiz internet deneyimim.... Batarya sanki gitmiyor akmiyor bataryayi biri tutuyor gibime geldi sarji sizi kesinlikle yari yolda birakmaz 10 uzerinden tam puani hakediyor.....

Gorunum olarak sunu diyebilirim bir bayani tavlamak istiyorsaniz hemen sensation xe alin kirmizi renkler cok yakismis 10 uzerinden tam puan hak ediyor... Sense yuzu gayet iyi diyebiliriz sadece rami fazla kullaniyor o kadar... Ama sorun olmuyor

Intrneti cok saglam android sonunda takilma vs beklemeyin super hizli... Hic sorun cikarmiyor tam puan almayi hak ediyor...

Islemcisine gelince baya hizli ve inanin 1.5 ghz tam oturmus ve cikin karsima der gibi sapasaglam benmark testinde 1.515 ghz olarak cikiyor karsimaza isinma o kadar olmuyor s2 yada s deki gibi...

Kamera gunduz cekimlerinde cok iyi ve 1080 fll hd cekmesi cok mukemmell ama gece cekimlerinde ayni seyleri soyleyemem...

KULAKLIK MUZIK ASLINDA ONEMLI OLAN BU HIC ONEMSEMEDIMDI DINLEYENE KADAR MUTLAKA OLMEDEN ONCE BIR DINLEMENIZDE FAYDA VAR MUTHIS OLAGIN USTU SANKI SANATCI YANINIZDA NEFES ALIYOR GIBI 10 UZERINDEN TAM PUAN ALIYOR...

SONUC sensation xe android 4 ile tutulamaz olmaya goz kirpiyor piyasanin en ondeki cihazlarina hadi buradayim mesajini veriyor 2 yil rahatca savasir android 4 ile gorecegiz gerisini....

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
eyvallah dostum :) .. alıcam bu teli ama yazın kısmetse.. gönlümdeki ve aklımdaki olan telefon bu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...