Htc Sensation XE Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

walking4dead

Üye
    Konu Sahibi
Htc Sensation XE Kasma Sorunu
Arkadaşlar htc sensation XE telefonuna sahibim fakat telefondan beklenen performansı almadığımı düşünüyorum. Çift çekirdekli olmasına rağman Need For Speed Most Wanted oynarken kasmalar mevcut oynayamıyorum. Sizce bu normal mi yoksa değil mi? Telefonu hızlandırmak için ne yapabilirim. Daha yeni sıfırladım telefonu pek işe yaramadı.

kadem115

kadem115

Üye
normal hocam 4,04 de galiba xe görünüşolarak güzelcihaz güncelleme şart ocihaza kendim de bi süre kullandım 768 mb ram htc en son 512 üstü ram a sahipcihazlara güncelleme veriyodu ama ne oldu bilmiyorum ben one x e gectim

walking4dead

Üye
    Konu Sahibi
Görünüş olarak güzel telefon gerçekten ama şu ram olayını halletmeleri lazım. Sanırım jelly bean guncellemesi gelmeyecekmis. Napalım idare edicez artık. Sağolun :D

kaan_kral

kaan_kral

Üye
yükle oyunlarda performans almak istiyorsanız

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Kasma Falan Olmuyor Most Wanted, Asphalt 7,8.

MAK071

MAK071

Üye
Hangi oyunu oynarsam fazla ısınıyor.Oyundan çıkınca da donma yapıyor.Belli süre saatin olduğu ana ekranı getiremiyor. Aldığıma pişman oldum ben bu telefonu. HTC nin kendi sitesinde( ürünlerde bile yok bu sensation.

Son düzenleme:

burhankoxp22

Üye
kendi sitesi derken? vardır hocam hem normal sensation ile xe arasında fark yok birisinin icinde beats kulaklık var diğerinde normal kulaklık şimdi şu farklı söyleyen arkadaşlar olacaktır birinin işlemcisi diğerinden hızlı hayır değil stock rom da öyle geliyor yoksa 2 telefonunda işlemci modeli aynıdır araştırma yapabilirsiniz sadece birinde beats kulaklık farkı var diğer beats programı sonuçta diğer telefonlara da yükleniyor sadece bir program her neyse iyi forum lar

kaan_kral

kaan_kral

Üye
htc xe de ram yükseltme oluyormu bilgisi olan varmı hafıza kartından alıp ram e destek

burhankoxp22

Üye
evet arkadaşımız bu konuyu yeterince açıklamış class 10 hafıza kartınız olsa bile telefon hafızası kadar hızlı olmuyor swap alanı yaratacak saniz telefon dahili hafıza yi yapmak daha iyi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Evet dahili belleğe yapın swapı hafıza kartı istediği kadar class10 olsun denedim ben müzik dinlerken bile duraklıyor ayrıca hafıza kartının ömrünü kısaltıyor

Üst Alt