HTC Sensation Xe almalı mıyım yoksa One S daha mı iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

maxxiceppp

Üye
Kullanmayı biliyorsan ısınmıyor one s sarjdayken asphalt 7 oynarsan 60 70 uçar telefon zaten aşırı ısınınca telefon led uyarisi
Sorun olmuyor yani
Sarja gelince işlemciyi çok fazla kasmiyorum normal kullanımda normal parlaklikta 3.5 saat ekran açık kalma süresi var

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kullanmayı biliyorsan ısınmıyor one s sarjdayken asphalt 7 oynarsan 60 70 uçar telefon zaten aşırı ısınınca telefon led uyarisi
Sorun olmuyor yani
Sarja gelince işlemciyi çok fazla kasmiyorum normal kullanımda normal parlaklikta 3.5 saat ekran açık kalma süresi var

Daha önce hiç led uyarısı alacak kadar ısınmadı ama bana göre yine de fazla ısınıyor...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Gerçekten mi ?Ben o kadar isinmaz sanıyodum.Kalınlığı ne kadar one x in?

Peki silikon kılıf almak uygun olur diyorlar fazla isinmaya...doğru mu ?
Silikon Kılıf alarak bence bunun önüne geçemezsiniz mantıken ama kullanmadım henüz kullanmayıda düşünmüyorum.

One X Kalınlığı : 8.9 mm
One S Kalınlığı : 7.8 mm :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Silikon Kılıf alarak bence bunun önüne geçemezsiniz mantıken ama kullanmadım henüz kullanmayıda düşünmüyorum.

One X Kalınlığı : 8.9 mm
One S Kalınlığı : 7.8 mm :)

Nasıl bir kılıf almalıyım bunun önüne geçmek için ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Nasıl bir kılıf almalıyım bunun önüne geçmek için ?
Sert Plastik kılıflarla olabilir hava boşluklarına deliklerine dikkat ederek alın ama tamamen önüne geçemeyeceğinizi bilmenizi isterim maalesef...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hava boşluklarına dikkat ederek derken?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Düz bir kılıf almayın delikli yapısı olan kılıflara bakın yani hava alması için ısıyı kolaylıkla dışarı atması için.

Anlıyorum ama delikliler pek hoş durmuyor.Silikonların bir zararı yoksa silikon alayım diyorum ..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Anlıyorum ama delikliler pek hoş durmuyor.Silikonların bir zararı yoksa silikon alayım diyorum ..
Olabilir zararı olmaz ama sıcaklığın önüne geçeceğini düşünmüyorum seçim sizin :) Plastikte telefonu çizebilir o da zararlı olabilirdi yani kalitesine göre değişir :) Alacağınız yerde bakın deneyin içinize sinirse alın :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

Olabilir zararı olmaz ama sıcaklığın önüne geçeceğini düşünmüyorum seçim sizin :) Plastikte telefonu çizebilir o da zararlı olabilirdi yani kalitesine göre değişir :) Alacağınız yerde bakın deneyin içinize sinirse alın :)

:oke:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

Julı

Üye
    Konu Sahibi
Sizlere çok teşekkür ederim son olarak one s almaya karar verdim ama 3 gün sonra ifa fuarında htc yeni telefonlar tanıtabilirmiş onu bekleyeceğim ve one s'in fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum

Julı

Üye
    Konu Sahibi
Abi çok pardon aklıma takıldı da microsim tam olarak nedir bir arkadaşım one s aldı ona sorduğumda kendi simini (microsim değil) telefonun alt kısmında bir yere taktığını söyledi acaba iki sim yeri mi var ve hem microsim hemde normal sim girişi mi var

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Abi çok pardon aklıma takıldı da microsim tam olarak nedir bir arkadaşım one s aldı ona sorduğumda kendi simini (microsim değil) telefonun alt kısmında bir yere taktığını söyledi acaba iki sim yeri mi var ve hem microsim hemde normal sim girişi mi var

Microsim :simkart in çipi dışındaki plastik bölgenin kesilmiş hali :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Yok sadece tek giriş var o da micro sim ..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşın ya başka bir telefon söylemiş ya da sen yanlış anlamışsın.One S in altında bahsettiğin gibi herhangi bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt