hmgurbuz2
Üye
One S de çok iyidir bence en azından bizde ki gibi ısınma sorunun olmaz One S al bütçeni zorlama daha fazla Sensation XE den One S e çıktın zaten![]()
Isınma sorunu One S te de var
One S de çok iyidir bence en azından bizde ki gibi ısınma sorunun olmaz One S al bütçeni zorlama daha fazla Sensation XE den One S e çıktın zaten![]()
Bir One X teki kadar olamaz aslaIsınma sorunu One S te de var

Bir One X teki kadar olamaz asla![]()
Kullanmayı biliyorsan ısınmıyor one s sarjdayken asphalt 7 oynarsan 60 70 uçar telefon zaten aşırı ısınınca telefon led uyarisi
Sorun olmuyor yani
Sarja gelince işlemciyi çok fazla kasmiyorum normal kullanımda normal parlaklikta 3.5 saat ekran açık kalma süresi var
Silikon Kılıf alarak bence bunun önüne geçemezsiniz mantıken ama kullanmadım henüz kullanmayıda düşünmüyorum.Gerçekten mi ?Ben o kadar isinmaz sanıyodum.Kalınlığı ne kadar one x in?
Peki silikon kılıf almak uygun olur diyorlar fazla isinmaya...doğru mu ?

Silikon Kılıf alarak bence bunun önüne geçemezsiniz mantıken ama kullanmadım henüz kullanmayıda düşünmüyorum.
One X Kalınlığı : 8.9 mm
One S Kalınlığı : 7.8 mm![]()
Sert Plastik kılıflarla olabilir hava boşluklarına deliklerine dikkat ederek alın ama tamamen önüne geçemeyeceğinizi bilmenizi isterim maalesef...Nasıl bir kılıf almalıyım bunun önüne geçmek için ?
Düz bir kılıf almayın delikli yapısı olan kılıflara bakın yani hava alması için ısıyı kolaylıkla dışarı atması için.Hava boşluklarına dikkat ederek derken?
Düz bir kılıf almayın delikli yapısı olan kılıflara bakın yani hava alması için ısıyı kolaylıkla dışarı atması için.
Olabilir zararı olmaz ama sıcaklığın önüne geçeceğini düşünmüyorum seçim sizinAnlıyorum ama delikliler pek hoş durmuyor.Silikonların bir zararı yoksa silikon alayım diyorum ..
Plastikte telefonu çizebilir o da zararlı olabilirdi yani kalitesine göre değişir
Alacağınız yerde bakın deneyin içinize sinirse alın 
Olabilir zararı olmaz ama sıcaklığın önüne geçeceğini düşünmüyorum seçim sizinPlastikte telefonu çizebilir o da zararlı olabilirdi yani kalitesine göre değişir
Alacağınız yerde bakın deneyin içinize sinirse alın
![]()

Abi çok pardon aklıma takıldı da microsim tam olarak nedir bir arkadaşım one s aldı ona sorduğumda kendi simini (microsim değil) telefonun alt kısmında bir yere taktığını söyledi acaba iki sim yeri mi var ve hem microsim hemde normal sim girişi mi var
imkart in çipi dışındaki plastik bölgenin kesilmiş hali 
peki teşekkür ederim peki alt bölümde herhangi bir sim girişi falan varmıMicrosimimkart in çipi dışındaki plastik bölgenin kesilmiş hali
![]()
peki teşekkür ederimArkadaşın ya başka bir telefon söylemiş ya da sen yanlış anlamışsın.One S in altında bahsettiğin gibi herhangi bir şey yok