bir arkadasta xe yi bekle dedi 1.5ghz cift cekirdek islemci varmis eger fiyati sensationa gore cok ucuksa almamarkadaşım hiç acele etme htc sensation xe geliyor pil ve ses performansı arttırılmış olarak
su an piyasadaki en iyi telefon sgs2 dir ama vodafone kanyasinda yok bu cihaz lg donanim olarak ekran haric bu telefonlarin icinde en dusugu 1 ghz islemci 512 ram vardir htc de 1.2 islemci 728 mb ram vardir ama lg nin 3d olayi kafami cok karistirdiBu ikisini karşılaştıramazsın hocam, sonuc olarak LG p920 su an piyasada donanımsal olarak en güçlü telefondur.. Biraz araştırısan bunun böyle olduğunu anlarsınız .
dostum htc gibi artık telefonda önünü alamayan bir marka yerine lg yi tercih etme derim tabikide lg de mükemmel ama htc gerçekten devleşti. android işletim sistemini en verimli kullanan marka htcdir
evet fazla fark yok hiz olarak ama 3d cok hos geliyor gozezaten hız konusunda büyük bir fak olacağını sanmıyorum sonuçta çift çekirdek şahane bir işlemci htcnin kullandığıda
bir arkadasta xe yi bekle dedi 1.5ghz cift cekirdek islemci varmis eger fiyati sensationa gore cok ucuksa almam
----------Eklendi @ 00:39:37 ---------- Yazıldı @ 00:35:38 ----------
su an piyasadaki en iyi telefon sgs2 dir ama vodafone kanyasinda yok bu cihaz lg donanim olarak ekran haric bu telefonlarin icinde en dusugu 1 ghz islemci 512 ram vardir htc de 1.2 islemci 728 mb ram vardir ama lg nin 3d olayi kafami cok karistirdi
Adam güçlü dememiş, en iyi demiş. Nereye bakarsan hangi siteye yada dergiye bakarsan sgs2 en iyi telefon. Ayrıca oda 1.2ghz dual core cpu kullanıyor ve cevabıma itiraz etmeden android benchmark skorlarına bakın. Diğer tüm telefonlara fark atmış durumda. He 1.5ghzler gelir başka canavarlar çıkar geçilir o ayrı. Bu arada HTC ekran harici LG'den daha iyi bir telefondur (kendi görüşüm). HTC Evo 3D'yide araştır istersen.Nasıl SGS2 oluyor en güçlü cihaz ? Optimus 3D'de Çift çekirdek var ayrıca Çift modül, ddr2 ram var..
arkadaş haklı htc çok büyük bi marka ve community lerde(topluluklarda) tam destek ve hatta fazlasını istiyorsan htc al. Ancak LG nin donanımı daha iyi ve 3D. Senin için ne önemli? Telefonuna windows mobile 7 den tut Ubuntuya kadar herşeyi yükleyebilmen ve sorularına hemen cevap alabilmen mi? Yoksa daha hızlı ve 3d bir telefona sahip olmak mı?