htc sensation vs lg optimus 3d p920

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
    Konu Sahibi
htc sensation vs lg optimus 3d p920
arkadaşlar bugün vodafone a gittim ve iki cihaz arasında gidip geldim ve almadan çıktım sizce hangisini alayım sizin görüşleriniz önemli benim için acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
htc tokatlar. mükemmel bir alet param olsa direk alıcam hayalim olur kendisi çok karşılaştırmalar yaptım ses kalitesi hariç mükemmel bir telefon

Tayfunkandemir

Üye
arkadaşım hiç acele etme htc sensation xe geliyor pil ve ses performansı arttırılmış olarak

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu ikisini karşılaştıramazsın hocam, sonuc olarak LG p920 su an piyasada donanımsal olarak en güçlü telefondur.. Biraz araştırısan bunun böyle olduğunu anlarsınız .

senam38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hiç acele etme htc sensation xe geliyor pil ve ses performansı arttırılmış olarak
bir arkadasta xe yi bekle dedi 1.5ghz cift cekirdek islemci varmis eger fiyati sensationa gore cok ucuksa almam

----------Eklendi @ 00:39:37 ---------- Yazıldı @ 00:35:38 ----------

Bu ikisini karşılaştıramazsın hocam, sonuc olarak LG p920 su an piyasada donanımsal olarak en güçlü telefondur.. Biraz araştırısan bunun böyle olduğunu anlarsınız .
su an piyasadaki en iyi telefon sgs2 dir ama vodafone kanyasinda yok bu cihaz lg donanim olarak ekran haric bu telefonlarin icinde en dusugu 1 ghz islemci 512 ram vardir htc de 1.2 islemci 728 mb ram vardir ama lg nin 3d olayi kafami cok karistirdi

kortazar

Üye
wave 3 de bekleyebilirsin..

senam38

Üye
    Konu Sahibi
hocam bada yı kovalamaktan çok yoruldum inan hiç çekemem firmalar müşterileri kovalamak yerine biz firmaları kovalıyoruz böyle düzen olmaz android alırım keyfime bakarım bu saatten sonra

furkey

Üye
tabii ki de LG

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
dostum htc gibi artık telefonda önünü alamayan bir marka yerine lg yi tercih etme derim tabikide lg de mükemmel ama htc gerçekten devleşti. android işletim sistemini en verimli kullanan marka htcdir

furkey

Üye
dostum htc gibi artık telefonda önünü alamayan bir marka yerine lg yi tercih etme derim tabikide lg de mükemmel ama htc gerçekten devleşti. android işletim sistemini en verimli kullanan marka htcdir

arkadaş haklı htc çok büyük bi marka ve community lerde(topluluklarda) tam destek ve hatta fazlasını istiyorsan htc al. Ancak LG nin donanımı daha iyi ve 3D. Senin için ne önemli? Telefonuna windows mobile 7 den tut Ubuntuya kadar herşeyi yükleyebilmen ve sorularına hemen cevap alabilmen mi? Yoksa daha hızlı ve 3d bir telefona sahip olmak mı?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
zaten hız konusunda büyük bir fak olacağını sanmıyorum sonuçta çift çekirdek şahane bir işlemci htcnin kullandığıda

senam38

Üye
    Konu Sahibi
y n s c n

y n s c n

Üye
bir arkadasta xe yi bekle dedi 1.5ghz cift cekirdek islemci varmis eger fiyati sensationa gore cok ucuksa almam

----------Eklendi @ 00:39:37 ---------- Yazıldı @ 00:35:38 ----------

su an piyasadaki en iyi telefon sgs2 dir ama vodafone kanyasinda yok bu cihaz lg donanim olarak ekran haric bu telefonlarin icinde en dusugu 1 ghz islemci 512 ram vardir htc de 1.2 islemci 728 mb ram vardir ama lg nin 3d olayi kafami cok karistirdi

Nasıl SGS2 oluyor en güçlü cihaz ? Optimus 3D'de Çift çekirdek var ayrıca Çift modül, ddr2 ram var..

fullwar

fullwar

Üye
Nasıl SGS2 oluyor en güçlü cihaz ? Optimus 3D'de Çift çekirdek var ayrıca Çift modül, ddr2 ram var..
Adam güçlü dememiş, en iyi demiş. Nereye bakarsan hangi siteye yada dergiye bakarsan sgs2 en iyi telefon. Ayrıca oda 1.2ghz dual core cpu kullanıyor ve cevabıma itiraz etmeden android benchmark skorlarına bakın. Diğer tüm telefonlara fark atmış durumda. He 1.5ghzler gelir başka canavarlar çıkar geçilir o ayrı. Bu arada HTC ekran harici LG'den daha iyi bir telefondur (kendi görüşüm). HTC Evo 3D'yide araştır istersen.

mehmetgökçe

Üye
Ben de lg optimus 3D var yeni aldim mukemmel telefon. piyasinin bnce en ii si gs2 yanlizca biraz ince.gs2 kullanan arkadasim lg yi. denedi daha cok sevdi tavsiyem lg 3D geede sen bilirsin

a.b.d.

Üye
arkadaş haklı htc çok büyük bi marka ve community lerde(topluluklarda) tam destek ve hatta fazlasını istiyorsan htc al. Ancak LG nin donanımı daha iyi ve 3D. Senin için ne önemli? Telefonuna windows mobile 7 den tut Ubuntuya kadar herşeyi yükleyebilmen ve sorularına hemen cevap alabilmen mi? Yoksa daha hızlı ve 3d bir telefona sahip olmak mı?

adamı güldürme ne wp7 si ne ubuntusu ne başka işletim sistemi bu özeliğe hd2 tek sahiptir çok kullanıcısı var ve bilgililer
bilmeden konuşma hangi firma öyle felefon yapmış sanki htc ve iphone uzaydan geldi abartmadan edemiyorsunuz bence yei nokia yı bekle gerçekten güzel bir wp7 cihazı tavsiye ederim hiç sorun yaşamazsın

efffsane

Üye
arkadaşlar lg optimus 3d kullanıcısı olarak size söylüyorum şuan piyasadaki en güçlü donanıma sahip cihazdır çift çekirdek çift kanallı ddr2 rem(pc remi) 3d görüntüsüde evo 3d den daha iyi bizzat karşılaştırdık 2d oyunları 3d ye çeviriyor ama ne kadar güçlü donanıma sahip olsada yazılm konusunda çok çok geride o yüzden tavsiye etmiyorum almanızı sonuçta donanımı çalıştıran yazılım olmayınca hiç oluyor şuan en cok desteği sgs2 alıyor performansıda 2-3 kat yükseldi bence onu araştırın kafanıza yatarsa alın optimus 3d hala 2.2 froyoyu kullanıyor o yüzden fazla bi performans beklemeyin 2.3 gin. çıkacağıda yok zaten

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar çok araştırdım iki cihazida elime aldim htc ve lg bana 3d olayı lg de çok basit geldi ekran cozunurlugu çok düşük pixeller sayılıyordu htc de pixel gorunmuyor o kadar güzel yani ve 3d olayında 10 dk ilk oyun oynama da gözlerim ağrıdi belki alışkın olmadıgımdan olabilir onun dışında htc nin her yönüyle üstün olduğunu okudum forumlarda neyse sensation aldık sonuçta ama şunu bilin badadan sonra android çok daha güzel ve ozellestirilebilir geldi çok fonksiyonel bence telefonu. değiştirmek isteyenler direk bi androidli tel alın

----------Eklendi @ 11:43:36 ---------- Yazıldı @ 11:33:21 ----------

Evet arkadaşlar çok araştırdım iki cihazida elime aldim htc ve lg bana 3d olayı lg de çok basit geldi ekran cozunurlugu çok düşük pixeller sayılıyordu htc de pixel gorunmuyor o kadar güzel yani ve 3d olayında 10 dk ilk oyun oynama da gözlerim ağrıdi belki alışkın olmadıgımdan olabilir onun dışında htc nin her yönüyle üstün olduğunu okudum forumlarda neyse sensation aldık sonuçta ama şunu bilin badadan sonra android çok daha güzel ve ozellestirilebilir geldi çok fonksiyonel bence telefonu. değiştirmek isteyenler direk bi androidli tel alın

devils_arek

devils_arek

Üye
önemli olan cihazın donanımı değil o donanımın işlevselliği,ben HTC fanatiği olarak ve LG nin telefon çıkarmasından tiksinerek yıllar geçirdim ama her iki telefonu da inceleyerek ve internetten de araştırarak kolayca gördüm ki LG telefon piyasasında güzel bi atılım sağlamış..HTC android devi olmasına rağmen araştırır birebir önyargısız kurcalarsanız sizde görürsünüz ki LG daha tatmin edici çalışıyor,evet HTC çok daha eski alanının rakipsizi ama artık bu değişiyor sanırım tavsiyem gidin ve önce cihazı deneyebilceğiniz biyer bulun hangisi tatmin ediyosa onu alın sonuç olarsa arz talep meselesi size hangi özelliği daha cazip geliyorsa.

grafikedy

grafikedy

Üye
Neden 3D? Stereoscopic film indirip el kadar ekranda seyretmek yada oyunları 3 boyutlu oynamak sana ne kadar keyif verir? 1 hafta havasını atarsın ancak. sonra bu telefondan da sıkılacağına garanti veririm. 4.000 tl me kıyıp samsun smart tv aldım. yok 800 hz yok 3d... 3 film seyrettikten sonra sıkıldım. Çünkü artık benim içim 3D bir gizem değil. sıradan bir şey.

Ayrıca uyarayayım. Bu telefondaki 3D, polarize tarzı bir olay değil. yani gözlüksüz görebilmeni sağlıyor. Özellik olarak ekrana tam ortadan ve belirli bir uzaklıktan baktığında her iki gözüne farklı iki görüntü veriyor. böylece 3D görmeye başlıyorsun. Bu sistemin dezavantajı ekrana 5 dk.dan fazla bakabilirsen muhtemelen telefondan başını kaldırdığında büyük bir baş dönmesi hissedeceksin. ve nefret edeceksin. Nasıl bir durum olduğunu merak ediyorsan git bir teknoloji marketine Nintende DS 3D'nin teşhir ürününü eline al ve bu ekranla bir deneyim yaşa. sonra karar ver....

Üst Alt