MedyaFTA
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba, benim birkaç sorunum var:
- Bazı işlemlerden sonra, ekran arka kenar kısımlarında kırmızı renk beliriyor.
- Mobil Şebekeyi kapatmama ve kapalı yazmasına rağmen, kendiliğinden açılıp, bağlanıyor. İnternet kullanımı uyarı gelince ayarlara bakıyorum, mobil şebeke bağlandı diyor, 2sn önce kapalıydı...
- Yüzde 75 civarı ekran kullanımından dolayı şarj gidiyor diyor ama ekranla ilgili her şey kapalı. Wifi, Bluetooth vb. de kapalı, ekran parlaklığı düşük ama şarj çok az gidiyor.
- Kamerayı açıyorum. Ekrana dokunup netleme yaparken kamera kapanıyor. Ekrana dokunmazsam, yakınlaştırma vb. yapmazsam çekim yapıyor ama ekrana dokununca kapanıyor...
Elegancia rom kurulu, güncelleme mi yapmalıyım?
Cihazına yeni bir rom kurmanın vakti gelmiş.
Benimde sensation var tam guncellemeyi yukleyecekken kırmızı ünlem işareti çıkıp kalıyor güncelleme yapmıyor yani yardım ????
hazır konusu açılmışken..arkadaşlar ben root yapamadım cihazı..hboor1.27... diye gidiyor..bildiğiniz ayrıntılı bi konu var mı acaba faydalanabileceğim..teşekkür ederim.
Ho Ho Ho.komik şey.hay Allahım yaa.biz bilmiyoruz,hiç aramadık,hatta google a yazmaya usendik ve direk buraya yazdık.kafam çalışmadı ,hayret hi c aklıma gelmedi google dan aramak.beni tanimazsin etmezsinHocam senin derdine ilaç bende. Hemde sadece bu konuda değil her konuda ...
Giriyorsun google.com a yazıyorsun istediğini tak çıkıyor. Artık sen tam olarak yazıp entera basmasan da olur o derece. ARTIK AŞIN ŞU TEMBELLIĞI. Çok mu zor ya...
Ho Ho Ho.komik şey.hay Allahım yaa.biz bilmiyoruz,hiç aramadık,hatta google a yazmaya usendik ve direk buraya yazdık.kafam çalışmadı ,hayret hi c aklıma gelmedi google dan aramak.beni tanimazsin etmezsin
Boş boş konuşma hiç olmazsa.bilmeden de ukala ukala yorum yazma kimseye.
Süper zeki şey seni.anlama özürlü musun sen.baktık aradık hboot 1.27.000 için yapamadık.yapsak ne isim var burda.yaşın 9 falan mi.boş boş buldum yazıyor 15 saniyede bi de ukala ukala.onlar olsa sen gibi biriyle ınan yazismazdim.hadi bi git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?