HTC Sensation Durduk Yere Kapanıyor Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

furkey

Üye
battery cache nizi siliniz tekrar deneyiniz...

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
3. kez servise vermiştim şimdide
Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir. yazmışlar. umarım düzelmiştir burdan aktarırım. gerçi hangi parçaların değiştiği de yazsaydı iyiydi

mertsamsung

Üye
3. kez servise vermiştim şimdide
Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir. yazmışlar. umarım düzelmiştir burdan aktarırım. gerçi hangi parçaların değiştiği de yazsaydı iyiydi
S
Servise vermeyi dusunuyorum ama sen sonuc alamadıgın ıcın bende vermedim umarim bu sefer duzelmistir ve degistirdikleri parcayı yazarlarda bende bir an once tamir ettiririm. Her turlu seye ragmen kapanıyor cıldırmak uzereyim.

enistasci

Üye
Arkadaşlar,
önceden bataryayı değiştiricem diye yazmıştım, ondan önce başka model htc telefonlardaki yorumları okudum netten, yorumlarda 3g internetten olabileceği filan yazıyordu, ya da sim karttan da olabilir gibi yorumlar vardı.
Öncelikle bende bir vodafone kullanıcısıyım, vodafone shoptan yeni bir sim kart çıkarttım, ellerinde o an sadece bir tane 64 kb varmış, onu aldım. daha sonra mobil ayarlardan şebekeyi mobil ayarlardan manuel olarak vodafone ayarladım, şebeke modunu da sadece wcdma ayarladım, sadece gsm de olabilir, gsm yavaş olur hep diye, olduğum yerlerde genelde 3g hızlı internet oluyor. bunları yaptıktan sonra 3-4 gündür bişey yok, eğer olursa bataryayı ve hafıza kartını da değiştiricem, onda da biraz araştırdım, hafıza kartını alırken bence class 6 hızından aşağısını telefonda kullanmamak iyi olabilir. hatta bazı markalar kendi sitelerine baktığımda androide özel hafıza kartları çıkarmaya başlamışlar. şimdilik bu kadar.

---------- Eklendi @ 23:00:01 ---------- Yazıldı @ 22:58:33 ----------

vodafone sahibi olanlar dikkate almalı diye düşünüyorum önceki mesajda yazdıklarımı, hat sorunları genelde yaşanabiliyor, önceden de 3g mobil vodem cihazımda hatla alakalı sorunum olmuştu ne yazıkki.

gabriyel34

Üye
merhaba arkadaşlar

yaklaşık 2 ay önce taksim saturn den htc evo 3d aldım. o kadar fiyat ve özellik araştırmadan bu kadar sorun yaşayan insanları görmedim ve bu sorunların da benim başıma geleceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim. uzun bir süre bozuk nokia telefonla idare eden ve iyi bir telefon almak için bekleyen bir insan için üzüntü verici bir olay.

benim telefonumda (htc evo 3d) yaşadığım sorun şöyle:

örneğin telefonla konuştuktan, oyun oynadıktan, ne bileyim internete girdikten sonra üst düğmesine basar kapatırsın her zaman ve bende öyle yapıyorum yaklaşık 1 haftadan beri konuşmam bittikten sonra telefonu kapatıyorum masanın üstüne koyuyorum hiçbir şeye dokunmadan telefon kendiliğinden açılıyor. gün boyunca defalarca bu durum devam ediyor ve hiçbir şey yapmadan telefonun şarjı bitiyor. çok ilginç bir durum acaba içinizde bu durumu yaşayan var mı??

ve ara ara telefon kendiliğinden tamamen kapanıp açılıyor ve şöyle bir şey yazıyor '' telefonda istenmeyen bir sorun oluştu htc ye bildir gibi'' bu olay yüzünden verdiğim paraya mı yanayim yoksa o kadar beklemeye mi?

servise götürürüm hallederler dedim ama arkadaşların yazdığına göre serviste hiçbir çözüm bulamıyor anlayacağınız serviste bi boka yaramıyor

bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa gerçekten sevinirim asabım bozuldu( ergen tipleri atmaya başladım)

tharkaho

Üye
bende htc sensation kullanıyorum 4-5 gündür arkadaşların belirttigi sorunların aynısını yaşıyorum kendiliğinen kapanma bazen aşırı ısınma şarjın çok geç dolması ve hemen bitmesi gibi...ancak tek tek okudum yazdıklarınızı ama henüz bir işlem yapmadım siz sonuç almadınız diye ve sonuç alan arkadaşlar varsa devamını paylaşırlarsa çok sevinirim bende ona göre harekete geçmeyi düşünüyorum,lütfen paylaşın arkadaşlar bizde mağdur durumdayız :((

melikoglu

melikoglu

Üye
arkadaşlar bende htc sensasion aldım aldığım günden beri günde 4-5 kez kapanıyordu.htc teknik servisi aradım format attık düzeltmedi güvenli modda 2 gün kullandım yine aynı sorun.sonunda telefonu incelediğimde sorunun bataryanın boyu ve kalınlığında olduğunu farkettim çünkü batarya swici teması çok az gibiydi bende bataryanın arka tarfına 34mm kadar silikon yapıştırdım kapakla batarya arasınada 5 mm slikon koydum allaha şükür henüz kapanmadı 5. gün tavsiye edrim kesin sonuç .

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bataryanın arka tarafına koyulacak silikon yanlışlıkla 34 mm yazımışım 3 yada 4 mm olacaktı kusura bakmayın

arastotales

Üye
Arkadaşlar herkese selam,
Bende HTC sensation kullanıcısıyım.Ben telefonumu ukraynadan aralık 2011 tarihine aldım.İlk bikaç ay süper kullanıyodum ki şubatta bu kapanma sorunu boy gösterdi.İlk olarak burdaki servise gönderdim .Bana size dedikleri gibi sd kartla alakalı bi problem oldugunu tam uymadığını sölediler.Yeni sd kart aldım ama oda uymadı kapanmaya devam etti.Artık öle bi hal almıştı ki telefondan nefret etmiştim.Arama yapıyodum çıt kapanıyodu. Tam açıyodum yine gidiyodu.Bi arama yapmam saatlerimi alıyodu sokakta elimde pil dğeiştir tak çıkar bisürü alengirli işlere giriyodum.Yeni pil aldım.Başka operatör kartıyla denedim foırmat attım rom değiştirdim.Hiçbiri bir işe yaramadı.

SONUNDA ÇÖZÜMÜ BULDUM: Nette forumlarda bu sorunla ilgili kurcalarken bi arkadaşın da aynı sorunu oldugunu ve bunu telefonun pil haznesinin üstüne ve kapakla arasına kartvizt sıkıştırarak çözdüğünü gördüm.İlk başta bu komik geldi.Ama kaybedicek birşeyim yoktu denedim.Bir adet kartvizit i önce çok ince ve kısa kestim o parçayı pilin tırnağımızı taktığımız üst kısmınla telefon kasası arasına koydum.diğer bir parçayı dikdörtgen kestim onu da pil ile kapak arasına dikkatlice yerleştirip kapağı kapattım ve artık 2 aydır telefonum benim isteğim dışında hiç kapanmıyor.Belli ki Htc telefonun pilini kasaya göre hesaplarken bi açıklık bırakmış ve pil o yüzden hareket ediyor.gücü tam alamayınca da telefon saçmalıyor.Tabikide HTC biz aptalız demiyo sd kartınız uymuyo diyo o olmuyo diyo bu olmuyo diyo.Ama komik gözükse de çözüm bu ! 1 adet kart vizit ve bir makas la bu sorunu çözebilirsiniz. Ben çözdüm.Çoğu kişi 2000 tl lik bi telefona yakıştırmıyor olabilir ama durum bu. Darısı diğer arkadaşların başına.İyi forumlar

abandonware

abandonware

Üye
Biraz geç bir cevap olacak belki ama sorun yazılımdan kaynaklanıyorsa (ki çoğu öyle oluyor) size tavsiyem en sonki kurduğunuz tüm uygulamaları silmeniz; oda işe yaramazsa verilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarına geri dönmenizi öneiririm.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar herkese selam,
Bende HTC sensation kullanıcısıyım.Ben telefonumu ukraynadan aralık 2011 tarihine aldım.İlk bikaç ay süper kullanıyodum ki şubatta bu kapanma sorunu boy gösterdi.İlk olarak burdaki servise gönderdim .Bana size dedikleri gibi sd kartla alakalı bi problem oldugunu tam uymadığını sölediler.Yeni sd kart aldım ama oda uymadı kapanmaya devam etti.Artık öle bi hal almıştı ki telefondan nefret etmiştim.Arama yapıyodum çıt kapanıyodu. Tam açıyodum yine gidiyodu.Bi arama yapmam saatlerimi alıyodu sokakta elimde pil dğeiştir tak çıkar bisürü alengirli işlere giriyodum.Yeni pil aldım.Başka operatör kartıyla denedim foırmat attım rom değiştirdim.Hiçbiri bir işe yaramadı.

SONUNDA ÇÖZÜMÜ BULDUM: Nette forumlarda bu sorunla ilgili kurcalarken bi arkadaşın da aynı sorunu oldugunu ve bunu telefonun pil haznesinin üstüne ve kapakla arasına kartvizt sıkıştırarak çözdüğünü gördüm.İlk başta bu komik geldi.Ama kaybedicek birşeyim yoktu denedim.Bir adet kartvizit i önce çok ince ve kısa kestim o parçayı pilin tırnağımızı taktığımız üst kısmınla telefon kasası arasına koydum.diğer bir parçayı dikdörtgen kestim onu da pil ile kapak arasına dikkatlice yerleştirip kapağı kapattım ve artık 2 aydır telefonum benim isteğim dışında hiç kapanmıyor.Belli ki Htc telefonun pilini kasaya göre hesaplarken bi açıklık bırakmış ve pil o yüzden hareket ediyor.gücü tam alamayınca da telefon saçmalıyor.Tabikide HTC biz aptalız demiyo sd kartınız uymuyo diyo o olmuyo diyo bu olmuyo diyo.Ama komik gözükse de çözüm bu ! 1 adet kart vizit ve bir makas la bu sorunu çözebilirsiniz. Ben çözdüm.Çoğu kişi 2000 tl lik bi telefona yakıştırmıyor olabilir ama durum bu. Darısı diğer arkadaşların başına.İyi forumlar
Teşekkürler bilgilendirme için :oke:

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm sanki bana konu biraz eski gibi geldi ama ...

mesame38

Üye
teleservice garantiye gönderdim 10 günde yapıldı geldi. htc explorer dimi aldığın telefon. hem yapıldı hemde sürüm güncellemişler.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Herkese Teşekkürler bilgilendirme yardımlar için konu :locked:

samandaglii

Üye
Arkadaşlar herkeze slm

konu kilitlenmiş ama yardımı dokunur düşüncesiyle kapanma sorunuyla ilgili

yaşadıklarımı paylaşmak istedim. telefonum htc sensation dı. arkadaşlarımın burada yazdıklarını hepsini

uyguladım sd kart değiştirdim, sd kartı pc de formatladım telefonda formatladım, orjinal bataryayla servis

pili değişti arkasına kağıt kartvizit vs gibi şeyler koydum, her şekilde güvenli modda normal modda vs

formatladım vs vs. fakat düzensiz zamanlarda telefonum kapandı ( atıyorum günde 5 sefer kapandığıda oldu ,

1 ay kapanmadığıda ). bu sorun yüzünden toplamda 5 sefer servise gitti ve her defasında kısaca

telefonunuzda bir sorun yok denilerek geri gönderildi. en sonunda kapanmasıyla ilgili bir video çekerek

servise gönderdim ve şu an telefonumu değiştirdiler. kendi telefonumda bu kapanma arızasını şu şekilde

video ya çektim; telefonu batarya seviyesi ortalama 60 larda iken ( bu seviye 80 de de olabiliyor 30-40

dada tutarsız) telefonu avucumun içine en fazla 1 cm yaklaştırarak flaşlı fotoğraf çekiyordum ve telefon

yüzde 90 ihtimalle resim çekerken tamamen kapanıyordu. şarjdayken kesinlikle kapanmadı, arkadaşların

tavsiye ettiği gibi kart sıkıştırdığımdada bu testti uyguladığımda kapandı. arkadaşlar bu şekilde

sorunlarını çözebilmişler onların adına sevindim benim kadar uğraşmamışlar, ama benimkinde olmadı. sizlerde

kendi telefonunuzu bu şekilde test edebilirsiniz.

saygılar iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşlar herkeze slm

konu kilitlenmiş ama yardımı dokunur düşüncesiyle kapanma sorunuyla ilgili

yaşadıklarımı paylaşmak istedim. telefonum htc sensation dı. arkadaşlarımın burada yazdıklarını hepsini

uyguladım sd kart değiştirdim, sd kartı pc de formatladım telefonda formatladım, orjinal bataryayla servis

pili değişti arkasına kağıt kartvizit vs gibi şeyler koydum, her şekilde güvenli modda normal modda vs

formatladım vs vs. fakat düzensiz zamanlarda telefonum kapandı ( atıyorum günde 5 sefer kapandığıda oldu ,

1 ay kapanmadığıda ). bu sorun yüzünden toplamda 5 sefer servise gitti ve her defasında kısaca

telefonunuzda bir sorun yok denilerek geri gönderildi. en sonunda kapanmasıyla ilgili bir video çekerek

servise gönderdim ve şu an telefonumu değiştirdiler. kendi telefonumda bu kapanma arızasını şu şekilde

video ya çektim; telefonu batarya seviyesi ortalama 60 larda iken ( bu seviye 80 de de olabiliyor 30-40

dada tutarsız) telefonu avucumun içine en fazla 1 cm yaklaştırarak flaşlı fotoğraf çekiyordum ve telefon

yüzde 90 ihtimalle resim çekerken tamamen kapanıyordu. şarjdayken kesinlikle kapanmadı, arkadaşların

tavsiye ettiği gibi kart sıkıştırdığımdada bu testti uyguladığımda kapandı. arkadaşlar bu şekilde

sorunlarını çözebilmişler onların adına sevindim benim kadar uğraşmamışlar, ama benimkinde olmadı. sizlerde

kendi telefonunuzu bu şekilde test edebilirsiniz.

saygılar iyi forumlar
Değerli yorumunuz için teşekkürler :)

Diambar17

Üye
Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum. Bir arkadaşımız sağolsun bir çözüm söylemiş. Bataryanın arkasına kağıt sıkıştırdım. Hiç kapanma olmadı. Yalnız kağıdı bataryayla kapak arasina değil, bataryanın iletken yüzeyinin tam tersi yüzeyiyle kasa arasına sıkıştırılacak. İlk fırsatta resim de koyacağım. Yalnız bu sorun durduk yerde resetlenen değil durduk yerde kapanıp kalan telefonlar için geçerlidir. Resetleniyorsa sorun başka yerdedir.

burak2258

Üye
Bende de aynı sorun vardı tek çözümu yeni bir batarya.şimdi hiç kapanmıyor

Üst Alt