battery cache nizi siliniz tekrar deneyiniz...
S3. kez servise vermiştim şimdideYazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir. yazmışlar. umarım düzelmiştir burdan aktarırım. gerçi hangi parçaların değiştiği de yazsaydı iyiydi
(Teşekkürler bilgilendirme içinArkadaşlar herkese selam,
Bende HTC sensation kullanıcısıyım.Ben telefonumu ukraynadan aralık 2011 tarihine aldım.İlk bikaç ay süper kullanıyodum ki şubatta bu kapanma sorunu boy gösterdi.İlk olarak burdaki servise gönderdim .Bana size dedikleri gibi sd kartla alakalı bi problem oldugunu tam uymadığını sölediler.Yeni sd kart aldım ama oda uymadı kapanmaya devam etti.Artık öle bi hal almıştı ki telefondan nefret etmiştim.Arama yapıyodum çıt kapanıyodu. Tam açıyodum yine gidiyodu.Bi arama yapmam saatlerimi alıyodu sokakta elimde pil dğeiştir tak çıkar bisürü alengirli işlere giriyodum.Yeni pil aldım.Başka operatör kartıyla denedim foırmat attım rom değiştirdim.Hiçbiri bir işe yaramadı.
SONUNDA ÇÖZÜMÜ BULDUM: Nette forumlarda bu sorunla ilgili kurcalarken bi arkadaşın da aynı sorunu oldugunu ve bunu telefonun pil haznesinin üstüne ve kapakla arasına kartvizt sıkıştırarak çözdüğünü gördüm.İlk başta bu komik geldi.Ama kaybedicek birşeyim yoktu denedim.Bir adet kartvizit i önce çok ince ve kısa kestim o parçayı pilin tırnağımızı taktığımız üst kısmınla telefon kasası arasına koydum.diğer bir parçayı dikdörtgen kestim onu da pil ile kapak arasına dikkatlice yerleştirip kapağı kapattım ve artık 2 aydır telefonum benim isteğim dışında hiç kapanmıyor.Belli ki Htc telefonun pilini kasaya göre hesaplarken bi açıklık bırakmış ve pil o yüzden hareket ediyor.gücü tam alamayınca da telefon saçmalıyor.Tabikide HTC biz aptalız demiyo sd kartınız uymuyo diyo o olmuyo diyo bu olmuyo diyo.Ama komik gözükse de çözüm bu ! 1 adet kart vizit ve bir makas la bu sorunu çözebilirsiniz. Ben çözdüm.Çoğu kişi 2000 tl lik bi telefona yakıştırmıyor olabilir ama durum bu. Darısı diğer arkadaşların başına.İyi forumlar

Olsunsanki bana konu biraz eski gibi geldi ama ...

Değerli yorumunuz için teşekkürlerArkadaşlar herkeze slm
konu kilitlenmiş ama yardımı dokunur düşüncesiyle kapanma sorunuyla ilgili
yaşadıklarımı paylaşmak istedim. telefonum htc sensation dı. arkadaşlarımın burada yazdıklarını hepsini
uyguladım sd kart değiştirdim, sd kartı pc de formatladım telefonda formatladım, orjinal bataryayla servis
pili değişti arkasına kağıt kartvizit vs gibi şeyler koydum, her şekilde güvenli modda normal modda vs
formatladım vs vs. fakat düzensiz zamanlarda telefonum kapandı ( atıyorum günde 5 sefer kapandığıda oldu ,
1 ay kapanmadığıda ). bu sorun yüzünden toplamda 5 sefer servise gitti ve her defasında kısaca
telefonunuzda bir sorun yok denilerek geri gönderildi. en sonunda kapanmasıyla ilgili bir video çekerek
servise gönderdim ve şu an telefonumu değiştirdiler. kendi telefonumda bu kapanma arızasını şu şekilde
video ya çektim; telefonu batarya seviyesi ortalama 60 larda iken ( bu seviye 80 de de olabiliyor 30-40
dada tutarsız) telefonu avucumun içine en fazla 1 cm yaklaştırarak flaşlı fotoğraf çekiyordum ve telefon
yüzde 90 ihtimalle resim çekerken tamamen kapanıyordu. şarjdayken kesinlikle kapanmadı, arkadaşların
tavsiye ettiği gibi kart sıkıştırdığımdada bu testti uyguladığımda kapandı. arkadaşlar bu şekilde
sorunlarını çözebilmişler onların adına sevindim benim kadar uğraşmamışlar, ama benimkinde olmadı. sizlerde
kendi telefonunuzu bu şekilde test edebilirsiniz.
saygılar iyi forumlar