HTC Sensation Durduk Yere Kapanıyor Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation Durduk Yere Kapanıyor Lütfen Yardım
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce vodafonedan sensation almıştım. Hiç bir sorunu yoktu ve bir kere bile yere düşürmedim. Yaklaşık 4 gün önce telefonun durduk yere kapandığını anladım. Sadece cebimde iken kapanıyordu power düğmesine baskı yaptığımı düşündüm ancak tuş kilidi açıkken zaten kapanması imkansızdı. Sonra masanın üzerinde de durduk yere üzerinde hiçbir baskı yokken de kapandığını gördüm. Günde yaklaşık 7-8 kere kapanıyor. Ve önemli birşey de var sensation kullananlar bilir telefonun açılma süresi yaklaşık 5 sn belki daha bile az. Ancak telefonu kapatıp pilini falan çıkarırsanız açılma süresi 30 sn falan oluyor. Telefon kendiliğinden kapandığında da açılma süresi 30 sn sanki pili çıkmış gibi. Ancak en ufak bir temazsızlık söz konusu değil. Pilin olduğu yerde toz birikmesi falan da yok. Ve dikkatimi çeken başka birşey de şu ana kadar şarjda iken hiç bir zaman kapanmadı. Bilgisi olan yada başına daha önceden böyle birşey gelen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.

korkusuz14

Üye
Telefon ısınmadan dolayı kapanıyor olabilir...Weya Batarya sorunu vardır...Bu arada benm n73 telefonum vardı senin sorunu bire bir yaşadım ve bataryayı değiştirdim sorun ortadan kalktı bence bir telefon servisine veya garanti servisine götürmeni öneririm...

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum bataryada bi sıkıntı olabilir gibi geliyor çünkü şarj olma süresi de arttı gibime geliyor. masanın üstünde beklerken bile kapanması ısınma sorunu değilmiş gibi gösteriyor. birde telefon kapandığında yeniden açtığımda telefon pilinde yüzde 15 20 düşüş oluyor. neyse en kısa zamanda garanti servisine götürücem. başka benzer sorunu yaşamış olan varsa paylaşırsa sevinirim.

ablem

Üye
Bendede HTC Sensation var yaklaşık 1 haftadır telefon durduk yere kapanıyor anlamadım sorunu.Benimde tahminime göre bataryada problem şarjdayken bişe olmuyor. Özellikle arama yaparken aranırken kapanıyor

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
htc servisini aradım 2-3 gün güvenli modda kullanıp hatanın donanımsal yada yazılımsal bir hata olduğunu gözlemlememi istediler. yazılımsal bir hata ise güvenli modda kapanmazmış. deniyorum bende şimdi deneyimlerimi aktarırım. kapanmaya devam ederse yani donanımsal bi hata ise de pilden kaynaklıdır büyük olasılık dediler. bu arada güvenli modda açmak pili çıkarıp takıp açılırken htc yazısı gözüktüğünde sesi kısma tuşuna telefon titreyene kadar basmak gerekiyor böylece sonradan yüklenen bütün uygulamalar devre dışı kalıyor. tekrar pili çıkarıp takıp normal açınca eski haline döndüğünü söylediler.

lagionaire

Üye
aynı sorun bende de mevcut bnmkinde şebeke sinyali azaldığında daha cok kapanıyor anlamış değilim

berkcihan

Üye
Bende de aynı sorun var çok sinir bozucu bişey telefon kendiliğinden kapanıyor ve haberim olmuyor. 100 tl para verdim orjinal evo 3D bataryasıaldım sorun bataryadandır diye amperi yüksek ama düzelmedi batarya almanızı tavsiye etmem şimdi ise yeni bataryayla güvenli modda deniyorum bakalım ne olacak

pomax

pomax

Üye
bataryanın dişleri çok açılmıştır biraz sıkıştırın gecer ;) aynı sorun ben de var 5800 da telefoncuya gittim bataryanın dişleri biraz açılmış onları sıkıştırdı geçti bitti :))

erdinhomaxi

Üye
Bendede aynı sorun var kapanıyor bi çare bulan varsa yazsın buraya..

zexer

zexer

Üye
Konu eski ama bir htc kullanıcısı olarak bendede aynı sorun var çözümü vadafondan alanlar için soyleyim 3g nin yazılımından kaynaklanıyor.
Isınması normaldir batarya problemi bile yasamadim.
Gün içinde 2g geçin kapanmasıni kontrol edin.

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
telefonu garantisi olan teleservice ye verdim cihazı imei numarasından takip ediyorum ve şöle bi not düşmüşler.

Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmistir.-Hafiza kartinizi bilgisayar ortaminda formatlamadan-kesinlikle cihaziniza takmayiniz....-Cihaziniz AKTIF TEST edilmistir !-Sorun hafiza kartinizdan kaynaklaniyor olabilir.-Bozuk hafiza karti telefonda donma, kapanma,acilmama-bataryanin cabuk bitmesi gibi cesitli arizalara neden olur.-Cihaziniz son testlerden basariyla gecmistir.

hiç inanmıyorum hafıza kartından kaynaklı bi sorun olduğuna ama telefon 1-2 güne elime geçecek deneyimlerimi aktarırım.

n000k

n000k

Üye
olabilir bence.. bazı donanımlar teli etkileyebiliyor.. misal veriyorum bozuk birr şarj aletiyle şarj etmeye çalış teli acayip problemler verebiliyor.. ne bileyim dokunmatiği çalışmıyor, yada şarj çabuk bitmeye başlıyor yada donma yapıyor falan.. benim eski telimde hafıza kartı yüzünden bi kapandı bir daha kendini serviste açtı :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir bencede çogu hafıza kartı fat32 ile formatlanmalı

• Beğen
Tepkiler: n000k

onur194

Üye
Evet arkadaşlar çok önemli aynı sorun bende de vardı teleserviceye gönderdim 20 iş gününü geçti ve anakart bekliyor diyordu telefon ettiğimde ise telefonunuz yenisi ile değişecek bu arıza ise fabrikai dediler

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hafıza kartından da değilmiş bir sorun. yeni hafıza kartı almıştım servisten gelince onu takmıştım 5-6 gündür kapanmıyordu bugün gene kapandı. gene servis yolu gözükecek heralde telefona

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
gene servise gönderdim ve gene hafıza kartından olabilir dediler. 15 gündür falan serviste telefon. almayacağımı söyledim çünkü yeni hafıza kartı alıp denemiştim. htc yi de teleserviceyi de gün aşırı arıorum bi sonuca bağlanamadı hala.

toudelo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 kere servise verdim 2 sinde de hafıza kartından olabilir formatlayıp kullanın dediler. ilk servisten geldiinde yeni hafıza kartı taktım sorun devam etti. 2. servisten geldiğinde de fat32 ile formatladım ve hala kapanıyor. gene servise vericem gene birşeyi yok dicekler hafıza kartına suç atıp göndericekler. tüketici hakem heyetine başvurucam artık. ancan size sormak istediğim pilinde bir sorun olabilir mi. pilini değiştirsem düzelir mi. uğraşmak pek iste

mertsamsung

Üye
arkadaşlar 2 kere servise verdim 2 sinde de hafıza kartından olabilir formatlayıp kullanın dediler. ilk servisten geldiinde yeni hafıza kartı taktım sorun devam etti. 2. servisten geldiğinde de fat32 ile formatladım ve hala kapanıyor. gene servise vericem gene birşeyi yok dicekler hafıza kartına suç atıp göndericekler. tüketici hakem heyetine başvurucam artık. ancan size sormak istediğim pilinde bir sorun olabilir mi. pilini değiştirsem düzelir mi. uğraşmak pek iste

aynı sorunu bende yaşıyorum .burda okuduklarımı harfiyen uyguladım önce güvenli modda çalıştırdım olmadı sonra hafıza kartını çıkarıp formatladım telefona takmadan telefonuda fabrika ayarlarına geri döndürdüm(içinde bir tane birşey kalmadı rehberim bile yok ) gene olmuyor sürekli kapanıyor ..

---------- Eklendi @ 22:08:22 ---------- Yazıldı @ 21:33:09 ----------

hafıza kartsız kullanıyorum şimdi birde onu deneyim olmadı malesef teleservice vericem ://

enistasci

Üye
Arkadaşlar,

Aynı sorun yaklaşık 1 ay önce bende de oldu, servise gönderdim, 10 gün sonra geldi, işte bakımlar yapılmıştır falan filan yazmışlar. Dediğiniz gibi hafıza kartını formatlayın diye yazılmış, bende ilk geldiğinde formatladım öyle taktım, ilk 2-3 hafta bişey olmadı, son 1 haftadır yine aynı sorunla karşılaşıyorum, sanki bana pilden gibi geliyor benimkisi, çünkü kapandığında açınca pil seviyesi çok düşük gösteriyor, birde şimdi 3-4 kere kapat aç yapmak zorunda kalıyorum, sonra şarza takınca açılıyor, servise tekrar vermek istemiyorum, yeni bir batarya ile deneyeceğim.

mertsamsung

Üye
Arkadaşlar,

Aynı sorun yaklaşık 1 ay önce bende de oldu, servise gönderdim, 10 gün sonra geldi, işte bakımlar yapılmıştır falan filan yazmışlar. Dediğiniz gibi hafıza kartını formatlayın diye yazılmış, bende ilk geldiğinde formatladım öyle taktım, ilk 2-3 hafta bişey olmadı, son 1 haftadır yine aynı sorunla karşılaşıyorum, sanki bana pilden gibi geliyor benimkisi, çünkü kapandığında açınca pil seviyesi çok düşük gösteriyor, birde şimdi 3-4 kere kapat aç yapmak zorunda kalıyorum, sonra şarza takınca açılıyor, servise tekrar vermek istemiyorum, yeni bir batarya ile deneyeceğim.

Hafıza kartını cikarincada olmuyor htc yle başım dertte sarjdaken bir şey olmuyor.bencede pillerde sorun .yeni pil alicak durumda değilim alıp deneyen olursa lütfen yazsın

Üst Alt