toudelo
Üye
HTC Sensation Durduk Yere Kapanıyor Lütfen Yardım
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce vodafonedan sensation almıştım. Hiç bir sorunu yoktu ve bir kere bile yere düşürmedim. Yaklaşık 4 gün önce telefonun durduk yere kapandığını anladım. Sadece cebimde iken kapanıyordu power düğmesine baskı yaptığımı düşündüm ancak tuş kilidi açıkken zaten kapanması imkansızdı. Sonra masanın üzerinde de durduk yere üzerinde hiçbir baskı yokken de kapandığını gördüm. Günde yaklaşık 7-8 kere kapanıyor. Ve önemli birşey de var sensation kullananlar bilir telefonun açılma süresi yaklaşık 5 sn belki daha bile az. Ancak telefonu kapatıp pilini falan çıkarırsanız açılma süresi 30 sn falan oluyor. Telefon kendiliğinden kapandığında da açılma süresi 30 sn sanki pili çıkmış gibi. Ancak en ufak bir temazsızlık söz konusu değil. Pilin olduğu yerde toz birikmesi falan da yok. Ve dikkatimi çeken başka birşey de şu ana kadar şarjda iken hiç bir zaman kapanmadı. Bilgisi olan yada başına daha önceden böyle birşey gelen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
)