HTC P4350 Herald Cep telefonu aldım iyimi yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
HTC P4350 Herald Cep telefonu aldım iyimi yaptım
Htc P4350 Herald Cep telefonu aldım sizce iyimi yaptım kötümü yaptım + yanları nerledir - yanları nelerdir ?

jigsaw_54

Üye
hiç iyi yapmadın eksileri artılarından çok

Artıları:
*Windows Mobile olması(tabi versiyonun 6.x ise)
*Klavyeli olması

Eksileri:
*Şarzı 1 gün zor gidiyor
*Bozulursa parça bulman yaptırman çok zor yaptırsan bile baya masrafı çıkar
*Ekranı çok fazla ısınırsa su kaçmış gibi rengarenk dalga dalga belirtiler oluyor(ilk olarak ekranın tam ortasında çıkar) bu dalgalar büyüdüğü zaman dokunmatik çalışmıyor
*Dokunmatiği yeni nesil cihazlar gibi değil telefonla konuşurken kulağına koyduğunda dokunmatik tepkiyi algılayabiliyor ve olmadık şeylerle karşılaşabilirsin
*Bazen kendikendine hattan nete bağlanabiliyor neden oluyor bilmiyorum bu da faturanın kabarık olmasına yol açabilir

aklıma gelen bunlar imkanın varsa biran önce elden çıkar derim

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
hiç iyi yapmadın eksileri artılarından çok

Artıları:
*Windows Mobile olması(tabi versiyonun 6.x ise)
*Klavyeli olması

Eksileri:
*Şarzı 1 gün zor gidiyor
*Bozulursa parça bulman yaptırman çok zor yaptırsan bile baya masrafı çıkar
*Ekranı çok fazla ısınırsa su kaçmış gibi rengarenk dalga dalga belirtiler oluyor(ilk olarak ekranın tam ortasında çıkar) bu dalgalar büyüdüğü zaman dokunmatik çalışmıyor
*Dokunmatiği yeni nesil cihazlar gibi değil telefonla konuşurken kulağına koyduğunda dokunmatik tepkiyi algılayabiliyor ve olmadık şeylerle karşılaşabilirsin
*Bazen kendikendine hattan nete bağlanabiliyor neden oluyor bilmiyorum bu da faturanın kabarık olmasına yol açabilir

aklıma gelen bunlar imkanın varsa biran önce elden çıkar derim
teşekkür ederim çok morelim bozuldu gerçekden :ağlarım::ağlarım: biran önce elden çıkartayım:hmmm benim hattımdım TL'li fatura gelmez bu yandan biraz şansım varmış
off off :vur:vur:vur

jigsaw_54

Üye
üzgünüm keşke aldıktan sonra değilde almadan önce sorsaydınız...TL'nizi de sömürür benim baya bi sömürmüştü en sonunda aradım müşteri hizmetlerini internetimi kapattırdım...

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
üzgünüm keşke aldıktan sonra değilde almadan önce sorsaydınız...TL'nizi de sömürür benim baya bi sömürmüştü en sonunda aradım müşteri hizmetlerini internetimi kapattırdım...
benim hiç kafamda yoktu LG optimus Me alacaktım gitdim öyle telefonlara bakarken bu nasıl dedim ve görevli özelliklerini saymakla bitiremedi bende aldım daha kurcalamak nasip olmadı şarjda duruyor çok pişman oldum gerçekden :ah:vur:ağlarım:

jigsaw_54

Üye
ne saydı okadar merak ettim :D oda cihazın ne olduğunu biliyor galiba elden çıkartmak için okadar saymıştır...ne kadara aldın abi

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
549

jigsaw_54

Üye
abi naptın ya :aha: sıfır mı o aldığın kalbime iniyordu vallahi keşke biraz araştırsaydın be abi millet ikinci elini 150-200lerden satıyor sıfır yok benim bildiğim kadarıyla

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
abi naptın ya :aha: sıfır mı o aldığın kalbime iniyordu vallahi keşke biraz araştırsaydın be abi millet ikinci elini 150-200lerden satıyor sıfır yok benim bildiğim kadarıyla
evet 0 saten 2 tane kalmıştı birin ben aldım 1 tane kaldı :) birde bir soru sorum olacaktı
bu telefonda wifi nasıl açacaz bilen varmı ?

Ocean258

Ocean258

Üye
:vur Yapmasaydın keşke kardes :) şarj sorununu herkes yazmıs duymak ıstemıyorsundur belkıde ama harbıden oyle :)

jigsaw_54

Üye
evet 0 saten 2 tane kalmıştı birin ben aldım 1 tane kaldı :) birde bir soru sorum olacaktı
bu telefonda wifi nasıl açacaz bilen varmı ?

ahh ah keşke almasaydın ya yandaki ses tuşunu oynatınca orda açılan ekranda ayarlar çıkıyordu galiba ama tam hatırlayamadım yada en üstteki araç çubuğundandı vallahi hayırlayamadm 2 yıldan fazla oldu hatırlayamadım abi..

adsız123456

Üye
    Konu Sahibi
ahh ah keşke almasaydın ya yandaki ses tuşunu oynatınca orda açılan ekranda ayarlar çıkıyordu galiba ama tam hatırlayamadım yada en üstteki araç çubuğundandı vallahi hayırlayamadm 2 yıldan fazla oldu hatırlayamadım abi..
tamam buldum ilgilendiğin için çok teşekkür ederim olan oldu biran önce elden çıkarmaya bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...