Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artıları:
*Windows Mobile olması(tabi versiyonun 6.x ise)
*Klavyeli olması
Eksileri:
*Şarzı 1 gün zor gidiyor
*Bozulursa parça bulman yaptırman çok zor yaptırsan bile baya masrafı çıkar
*Ekranı çok fazla ısınırsa su kaçmış gibi rengarenk dalga dalga belirtiler oluyor(ilk olarak ekranın tam ortasında çıkar) bu dalgalar büyüdüğü zaman dokunmatik çalışmıyor
*Dokunmatiği yeni nesil cihazlar gibi değil telefonla konuşurken kulağına koyduğunda dokunmatik tepkiyi algılayabiliyor ve olmadık şeylerle karşılaşabilirsin
*Bazen kendikendine hattan nete bağlanabiliyor neden oluyor bilmiyorum bu da faturanın kabarık olmasına yol açabilir
aklıma gelen bunlar imkanın varsa biran önce elden çıkar derim
Artıları:
*Windows Mobile olması(tabi versiyonun 6.x ise)
*Klavyeli olması
Eksileri:
*Şarzı 1 gün zor gidiyor
*Bozulursa parça bulman yaptırman çok zor yaptırsan bile baya masrafı çıkar
*Ekranı çok fazla ısınırsa su kaçmış gibi rengarenk dalga dalga belirtiler oluyor(ilk olarak ekranın tam ortasında çıkar) bu dalgalar büyüdüğü zaman dokunmatik çalışmıyor
*Dokunmatiği yeni nesil cihazlar gibi değil telefonla konuşurken kulağına koyduğunda dokunmatik tepkiyi algılayabiliyor ve olmadık şeylerle karşılaşabilirsin
*Bazen kendikendine hattan nete bağlanabiliyor neden oluyor bilmiyorum bu da faturanın kabarık olmasına yol açabilir
aklıma gelen bunlar imkanın varsa biran önce elden çıkar derim
teşekkür ederim çok morelim bozuldu gerçekden biran önce elden çıkartayım benim hattımdım TL'li fatura gelmez bu yandan biraz şansım varmış
off off
jigsaw_54
Üye
üzgünüm keşke aldıktan sonra değilde almadan önce sorsaydınız...TL'nizi de sömürür benim baya bi sömürmüştü en sonunda aradım müşteri hizmetlerini internetimi kapattırdım...
üzgünüm keşke aldıktan sonra değilde almadan önce sorsaydınız...TL'nizi de sömürür benim baya bi sömürmüştü en sonunda aradım müşteri hizmetlerini internetimi kapattırdım...
benim hiç kafamda yoktu LG optimus Me alacaktım gitdim öyle telefonlara bakarken bu nasıl dedim ve görevli özelliklerini saymakla bitiremedi bende aldım daha kurcalamak nasip olmadı şarjda duruyor çok pişman oldum gerçekden
jigsaw_54
Üye
ne saydı okadar merak ettim oda cihazın ne olduğunu biliyor galiba elden çıkartmak için okadar saymıştır...ne kadara aldın abi
adsız123456
Üye
Konu Sahibi
549
jigsaw_54
Üye
abi naptın ya sıfır mı o aldığın kalbime iniyordu vallahi keşke biraz araştırsaydın be abi millet ikinci elini 150-200lerden satıyor sıfır yok benim bildiğim kadarıyla
abi naptın ya sıfır mı o aldığın kalbime iniyordu vallahi keşke biraz araştırsaydın be abi millet ikinci elini 150-200lerden satıyor sıfır yok benim bildiğim kadarıyla
ahh ah keşke almasaydın ya yandaki ses tuşunu oynatınca orda açılan ekranda ayarlar çıkıyordu galiba ama tam hatırlayamadım yada en üstteki araç çubuğundandı vallahi hayırlayamadm 2 yıldan fazla oldu hatırlayamadım abi..
ahh ah keşke almasaydın ya yandaki ses tuşunu oynatınca orda açılan ekranda ayarlar çıkıyordu galiba ama tam hatırlayamadım yada en üstteki araç çubuğundandı vallahi hayırlayamadm 2 yıldan fazla oldu hatırlayamadım abi..